Orbán Viktor még nem döntötte el, hol és mikor nyaral idén, de az utóbbi években többször a horvátországi Mijet szigetét választotta – derült ki a BorsOnline cikkéből.

A KDNP-s Semjén Zsolt balatoni nyaralójában fog pihenni augusztusban, ilyenkor leginkább horgászni vagy olvasni szokott. Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke júliusban egy hónapra leköltözik kötcsei házukba. Legkisebb gyermeküket, a most 5 hónapos Mártont nem akarják utazással terhelni. Az LMP-s Szél Bernadett is a Balatonon fog pihenni, de tervez egy horvát kempingezést is.

Az MSZP-s Tóbiás József az olaszországi Jesolo városában tölt két hetet, de a jobbikos Vona Gábor is külföldre utazik: Törökországba megy augusztusban. Ezen felül a barátaival szokott 4-5 napot Erdélyben is tölteni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Részemröl nem érdekel, ki hol " nyaral " a politikusaink közül !!
Ök egész évben nyaralnak, a padsorokban !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Hiába az egész évi semmittevést alaposan ki kell pihenni! Az átlagembernek meg ennivalóra sem telik, pedig egy legalább egy hét nyaralás nekünk is járna!
Jozefina
Egy kis közmunkával lazíthatnának!!! Valamelyik kőbányában!!!
mate03
@Desischado: Én is mehetnék a Bahamákra!Csak az a gond,hogy annyi gyógyszerrel amit szedek,nem engednének fel a repülőre!
Desischado
@mate03: sajnálom! Én viszont ne utazhatom, mert pénzem sincs, és az elfoglaltságom sem tenné lehetővé, pedig a Bahamákra szivesen elmennék!
mate03
@Desischado: Csak viccnek szántam!(Álmodik a nyomor)!
Desischado
@mate03: Tudom! Nekünk marad a Yárda Sziget, sajnos!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.