Fáklyás felvonulást tartottak a trianoni békediktátum évfordulójának előestéjén, szerdán Debrecenben.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
Teljesen jogos felvetés a :"A trianoni békediktátum a történelemoktatásban még ma sem került a helyére" Sokkal többet tanítanak érdektelen dolgokról mint a mi történelmünkről!
A balogh féle böffenetek: " propeller.hu/itthon/3110230-trianon-sebe-meg-nem-gyogyult-be?all#c1343224 " többet ártanak az ügynek, mintha nem történne semmi.
De jó lenne ha történne, ezért mindenkinek, aki véleményt formál Trianonról, illene elolvasni a "Radics Géza: Merénylet a magyarság ellen -1920-2014- című könyvecskét."
Igaz, hogy egyoldalú, de igaz. Egyoldalú, mert nem említi a más nemzetek polgárainak véleményt, de nem is ezért íródott!
A balogh féle cikkhez írtam, egy része ide is jó véleménynek: Ez a balog egy barom! Most megint a helynek megfelelően próbálja felizgatni az embereket, ez nagyon hasonlít a halálbüntetéses vergődéshez.
Mert ahogy a halálbüntetést se lehet EU-s tagsággal megoldani, ugyanúgy az EU-s tagság megoldotta-megoldja a határkérdést te barom!
Mielőtt trianont emleget olvassa el a Radics Géza: Merénylet a magyarság ellen -1920-2014- című könyvecskét.
Szükség lenne a trianoni döntés felülvizsgálatára, ezt nem csak magyarként mondom, hanem nagyon sok trianon kortársú politikus, államférfi, író, olasz, francia, angol nemzetiségű is igazságtalannak tartja. Onnantól kezdve hátrányba volt, van a többi nemzettel szemben. De egyetlen egy kormánynak nem volt annyi esze, diplomáciai érzéke, hogy ezt a helyzetet rendezze.
Amit csinált mindegyik az pitiáner párt és egyéni érdekből történő pofázás volt.
El kell olvasni mindenkinek a könyvet, mert ennek a (rohadt)magyarkormánynak se jutott eszébe, hogy a történelembe tanítsa a gyerekeknek.
A határmeghúzásokkal az emberek és a materiális anyagok (termőföld, erdő, épületek, bányák, gyárak, vasút, hiteli, és pénzintézetek) elcsatolásán kívül, rengeteg anyagi elvonás is történt. (állatállomány, járművek)
Tehát ez megint agymosás, propaganda, lázítás, parasztvakítás. De mit várhatok a kdnp képviselőitől.
Csak ne mondják...
Anna Mária
Persze, tudjuk, az ország ellen folyamatosan lejárató kampányt folytatnak azok a fránya ballibsik. Vagy ezer éve már.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.