Már elküldték a bizonyítékokat az Európai Bizottságnak a Demokratikus Koalíció (DK) rejtett pártfinanszírozásáról – írta a Napi Gazdaság.

A lap csütörtöki számában Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára úgy fogalmazott: "a tervezettnél hamarabb, már kedd este elküldte" a Miniszterelnökség az Európai Bizottság (EB) regionális főigazgatójának a bizonyítékokat.

A lap emlékeztetett arra, hogy Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter kedden tárgyalt ez ügyben a főigazgatóval, ahol közölte: a kormány szerint nem volt elég körültekintő a bizottság, amikor a Gyurcsány Ferenc tulajdonában lévő Altus Zrt.-vel másfél milliárd forint értékű szerződést kötött. A magyar kormány álláspontja szerint ez tiltott pártfinanszírozásnak minősül.

Csepreghy Nándor elmondta, hogy a továbbított dokumentumok között szerepel a volt miniszterelnök vagyonbevallása, az Altus cégbírósági adatainak kivonata, amelyekből kiderül, hogy Gyurcsány Ferenc 100 százalékos tulajdonosa a cégnek, illetve a DK közleménye arról, hogy a párt vezetője 16,2 millió forinttal támogatta a pártot magánszemélyként.

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@szaboria1: Mennyire igazad van! A vagyonnyilatkozata mindig is nyilvanos volt , es mindig OK volt, nem utolag megbuheralt, a becsuletesen leadozott penzevel meg azt csinal, amit akar. De latom. , az meg mindig nem jutott el a fideSS tudataig, hogy az Altusnak 11 (!) masik ceggel kell osztoznia a koltsegek levonasa utan, akkor meg szinte sz@r se marad nekik, inkabb csak a megtiszteltetes, hogy egy ilyen kpmoly megbizast elnyertek. Nekem viszont ebbol a cikkbol az jon le, hogy orban vitya olyan f@szara'gi, hogy egy buznyakot sem ad partcelokra a partjanak, tehat meg sz@rrago is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
@izo: Okoska ! Nem az Indexet, hanem a (rém)hír kanálist kellett volna megjelölnöd, merthogy onnét érkezett a "tuti" hír !
Amint arra az Index is hivatkozik !
Aztán a pécsi miafa@szom hírek is fidesznyik támogatta pártlap !
Azután Gy. érdemben cáfolta, hogy nem adott volna be diplomamunkát - benne van a cikkben !
Legközelebb az orbánc-hírlapra hivatkozz meg az orbánc tv-1 kanáisra, ettől azonnal hihető lesz !
izo
@Toby: Ja ha téged nem érdekel az igazság...
fütyi
@izo: Tehetsz egy szívességet, ha hagyom!
fütyi
@izo: Honnan másztál elő kis ebihalam, talán Te is tanácsadó vagy az Árpikával együtt! Csak délután nem meleg teát ittatok együtt a vezíretekkel egy jurtában!
izo
@fütyi: Tegyen neked a harapós ló!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.