Már elküldték a bizonyítékokat az Európai Bizottságnak a Demokratikus Koalíció (DK) rejtett pártfinanszírozásáról – írta a Napi Gazdaság.

A lap csütörtöki számában Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára úgy fogalmazott: "a tervezettnél hamarabb, már kedd este elküldte" a Miniszterelnökség az Európai Bizottság (EB) regionális főigazgatójának a bizonyítékokat.

A lap emlékeztetett arra, hogy Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter kedden tárgyalt ez ügyben a főigazgatóval, ahol közölte: a kormány szerint nem volt elég körültekintő a bizottság, amikor a Gyurcsány Ferenc tulajdonában lévő Altus Zrt.-vel másfél milliárd forint értékű szerződést kötött. A magyar kormány álláspontja szerint ez tiltott pártfinanszírozásnak minősül.

Csepreghy Nándor elmondta, hogy a továbbított dokumentumok között szerepel a volt miniszterelnök vagyonbevallása, az Altus cégbírósági adatainak kivonata, amelyekből kiderül, hogy Gyurcsány Ferenc 100 százalékos tulajdonosa a cégnek, illetve a DK közleménye arról, hogy a párt vezetője 16,2 millió forinttal támogatta a pártot magánszemélyként.

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@szaboria1: Mennyire igazad van! A vagyonnyilatkozata mindig is nyilvanos volt , es mindig OK volt, nem utolag megbuheralt, a becsuletesen leadozott penzevel meg azt csinal, amit akar. De latom. , az meg mindig nem jutott el a fideSS tudataig, hogy az Altusnak 11 (!) masik ceggel kell osztoznia a koltsegek levonasa utan, akkor meg szinte sz@r se marad nekik, inkabb csak a megtiszteltetes, hogy egy ilyen kpmoly megbizast elnyertek. Nekem viszont ebbol a cikkbol az jon le, hogy orban vitya olyan f@szara'gi, hogy egy buznyakot sem ad partcelokra a partjanak, tehat meg sz@rrago is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Na ezen fognak nevetni . Mit gondol a Lézer Jani , hogy az EU. országaiban nem támogatják a pártjukat a gazdag politikusok.
wagabund
olcsó színjáték...illetve nem, nagyonis drága...túl sok, adóinkból fizetett ember dolgozik az Altus ellenes projekten...

most ezek azt hiszik, hogy Brüsszelben a fejéhez kap egy csúcsvezető, és... ...baszki..ezt benéztük! felkiálltással visszavonja az egész nyertes megbízást az Altustól...

nekem csak a kártérítés kellene...
karma1
@szaboria1: Mennyire igazad van! A vagyonnyilatkozata mindig is nyilvanos volt , es mindig OK volt, nem utolag megbuheralt, a becsuletesen leadozott penzevel meg azt csinal, amit akar. De latom. , az meg mindig nem jutott el a fideSS tudataig, hogy az Altusnak 11 (!) masik ceggel kell osztoznia a koltsegek levonasa utan, akkor meg szinte sz@r se marad nekik, inkabb csak a megtiszteltetes, hogy egy ilyen kpmoly megbizast elnyertek. Nekem viszont ebbol a cikkbol az jon le, hogy orban vitya olyan f@szara'gi, hogy egy buznyakot sem ad partcelokra a partjanak, tehat meg sz@rrago is.
micfild
@karma1: csak az utolsó mondatra,, vityka nem ad, vityka lenyúl. mindent amihez csak hozzáfér.

ami meg a cikket illeti.. a fideSS azt a puszta tényt nem birja elviselni, hogy gyurcsányt elismerik az Európai Bizottságban, rajtuk meg, főleg orbánon, meg röhögnek és elmebetegnek tartják.
kakaósbögre
nos,ismét hülyét csinálnak magukból.mindegy,legalább tudnak mint röhögni Brüsszelben.
Senara
Szerintem semmi idő alatt cáfolják . Tavaly vége felé nyerték a megbízatást én máris 16 milla menne pártámogatásra ? Elővesznek egy témát és hetekig felváltva szajkózzák . Annyit is ér E U támogatások miatt tárgyalt , visszafizetések és a visszatartott kifizetésekről .Mint mondta nem közeledtek az álláspontok DE nem az Altus ügyben mert arról már májusban kapott egy levélkét.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Zavarja őket ,hogy nem a veje cége vagy lőrincke (kis betűvel) nyerte.
rakoczi
Tényleg nem értem, hogy ebbe mi kifogásolni valót találtak még akkor is, ha igazak ezek a "vádak", amiket itt erővel mantráznak ??? Minden megszólított EU-s képviselő elismerte, hogy támogatja a pártját a Brüsszeltől kapott fizetéséből, mert ha nem delegálja a pártja, akkor most nincsenek kint. Az akkor nem pártfinanszírozás ???
wagabund
ez is csak arra jó, hogy most is Gyurcsányról beszéljünk, és nem arról a horribilis kárról, amit a négyes út építésének leállításával okoznak...
de ez csak egy példa a sok károkozásról.. közben boldogan rágjuk Gyurcsányt-Altust...
meddig még?
nyanya001
Rohadtul izzadtságszagú ez a leleplező bizonyíték !

@wagabund: Gondok vannak a 11 milliárd forintból felújított budapesti 3-as villamosvonallal. A vonalra szánt új villamosok teszteléskor több helyen is fennakadtak az aszfalton – tudta meg az RTL Híradó. Olyan helyekről van szó, ahol az úttest keresztezi a villamossínt és a burkolat túl magas az alacsony padlós járműveknek.
Azért ez se bagó !
wagabund
@nyanya001: húha..ennek a javítása igen sokba fog fájni.. bár ez színtiszta mérnöki hiba, de akkor is...
Stancika
Nem tudom mire jó lejáratni az országunkat. Ezzel a cirkusszal csak azt érik el. Még egy fillért sem kapott az Altus, de már támogatta a pártot. Ha igen, jól tette. A saját adózott jövedelmemből annak adok akinek akarok. Az a bajuk hogy nem a fidesznek adta.
Ágnes40
Erről nem küldött bizonyítékokat?

Kis magyar Korruptokrácia:
youtu.be/8cn7huBAzh4
coyote3
Nándika szellemi képességeinek bizonyítéka, hogy ennyit volt csak képes kiizzadnia magából.
bakegya
@rakoczi: "álam" államfőt kitartani nem bűncselekmény?
Baltával gyilkolót szabadon engedni-aztán most "halálra biztosításért "kilincselni nem bűn?
Hosszú lesz ez a lista -szuperválaszt várunk mi magyarok -akik a teknőst sohasem tolták volna föl a cölöp tetejére, ahol már annyira szédül- önként ugrik a méymagyaros fekáliába.Lakiteleken megjegyzem folyton szűrik de mindennap zavarosabbra kavarják BRÜSSZELIG MEG VISSZA- alcsutról felcsutra-aztán már amerikában is derül.
Fényetető bűnözők,kevés lesz a lámpavas-gyártsátok hát csakkk szorgalmasan.
Jozefina
Szánalmas, hogy orbán pitbulljai mire képesek!!! Rohadtul irigyek, hogy az Altus dübörög az ország gazdasága helyett. Mindez fidesz-kdnp hátdzél nélkül, sőt széllel szemben!!! Hajrá Klára, hajrá Feri!!! Csak így tovább!!!
papa.49
A hazugovics egyenesen beleőrül hogy az Altus nyert egy megbízást, na már most, ugye aki fizet meghatározhatja hogy kivel is akar dolgoztatni, abba egy fütyisznek, egy hazugovicsnak NINCS SEMMI BELEPOFÁZNI VALÓJA, MAGYARUL KUSS!!!A csepegi nándi meg csak saját magát minősíti evvel a teljes nyelvvel nyalással!!!
Azonkívül hol van még a pénz átutalása, még a munkát se kezdték el, igaz a FÜTYISZNÉL ÚGY SZOKÁS ELŐBB FELVESZIK A SUSKÁT, AZTÁN ÖSSZEBAXXÁK A MELÓT, HA EGYÁLTALÁN ODÁIG ELJUTNAK, PÉNZ A ZSEBBE, OSZT. ,,V,, LÁTÁST, na ez a fütyisz!!!
prielle
Örömmel olvasnék olyan hírt is, hogy a Fidesz elnöke a saját vagyonából támogatja a pártját és nem az adófizetők pénzéből!
volvós
Ez a csepreghi kislány nagyon ficánkol...Talán itthon
kifogyott a cumisüveg ???
Aki Én
Én is felháborodnék, ha jogosnak érezném a fidesz felvetését. De ha így is lenne, hol van ez a fideszes ,,öntámogató" közbeszerzéses (vagy még az sem) ügyek százaitól?
Érdemes megnézni, hogy az első percekben magabiztos droid, hogy megy össze, és ismételgeti a buta feltételezését a végén. Olga itt nem volt toppon, mégis sarokba szorította. Habár akkora baromságokat mondott ez a szerencsétlen, hogy ez még a híveknek sem elég. ...vagy de, nekik elég.
www.atv.hu/videok/video-20150603-csepreghy-nandor
papa.49
@Aki Én: Meg kell hogy mondjam egyre kevésbé hiszek az ATV. nek is, az Olga is beállt a csapatba, (talán nem véletlenül, kissé nagyon visszafogottan ostorozza a fütyiszt, meg a pribékeit) tehát már nincs is olyan tévé amelyik igazából elmondja a disznóságokat...
Focis hasonlattal élve mondanám ,,puha vagy Jenő,,!!!
volvós
@Aki Én: Gusztustalan féreg ez a pasi (?) 19 szer mondta el: " Még egyszer mondom "
és tájékozatlan, mert ugy hiszi, hogy az Altus 100%-os tulajdonosa Gyurcsány, holott
a felesége, Dobrev Klára...És a rosszindulatú irigység csak ugy fröcsög belöle...
Olga kicsit lehetett volna agresszivebb ezzel a g...i-vel szemben
sentinel216
Csak úgy mondom: Ha az ALTUS a projektre kiszámolt pénzt - márpedig biztosan fillérre kiszámolták - másra költötte, akkor hogyan fog megvalósulni az EU által előírt munka? Nem fog az hiányozni? Ez nem simicskázó négyes autópálya építés a semmibe! Itt 11 cég szigorúan keresztbe ellenőrzi egymást.
Vizual
@papa.49: Lájkoltam mert ügyesen csúsztatsz. Az ATV nem pártos, független média. És annak is látszik. Szokatlan, hogy a riporter nem adja a szájába a riport alanynak a választ. ? Vagy nem helyesel mint az a gusztustalan nő a HÍR tv.-n aki jutalomjátékként éli meg a műsorokat amit vezet. "Olga" Csak nem mond itéletet. Azt már neked kell, még ha ebben az esetben nem sok értelmét látom is.
Aki Én
@papa.49: Erre azt mondom, az ATV-nek soha nem is hittem. Annak hiszek amit látok. Ezek már annyira aljasak, hogy elég ha elmondják, vagy magával az érintettekkel elmondatják a történetet, és az ostoba szemlélő is láthatja mi történik. Most például Csepreghy maga mondta el, hogy semmit nem találtak, csak, hogy valaki a saját jövedelméből finanszírozza a saját pártját (mondjuk nemezekkel a szavakkal). Ebben mi a fura? Hogy nyíltan csinálja?
Ezzel együtt nekem sokkal szimpatikusabb, mikor a műsorvezető nem véresszájú, nem hajlik durván, és az érintettel mondatja el a lényeget. Hát nem sokkal hitelesebb, ha maga az érintett zavarodik bele a saját ferdítésébe? Olga éppen annyit emelt ki Csepreghy kijelentéseiből, hogy még a fogyatékosok is értsék micsoda baromsággal próbálkoznak.
Aki Én
@volvós: 0934 Szerintem nem kell agresszívebbnek lenni, mert attól lesz hiteltelen. Hagyta, hogy a droid elmondja a butaságait. Amikor valaki ennyire lejáratja magát a féligazságos hazugságaival, akkor annak nem kell ,,segítség".
lópicigáspár
Értek én mindent, de a fidesz jelenlegi viselkedése a legjobban mutatja be, hogy az embernek, ha nincs baja, majd csinál magának!
dr. prédikátor
Hát ahogy olvasom és nézem a fütyi-sz csürhe vergődését nagyon nagy szarban vannak!!!Ezek ha meghallják a Gyurcsány nevét rögtön összeszarják hugyozzák magukat!!!A Gyurcsány nevétől már idegbetegek lettek!!!
karma1
@micfild: Hat igen, ha csak azt nezzuk, hogy orban egyetlen gazsikaja egy pokhendi falabu focista, aki meg Afrikaban sem kell a kutyanak se, Gyurcsany fia pedig elmegy az osszerogyott egeszsegugybe mutosnek - nekem mar valahol itt lejon a ket csalad kozott is a kulonbseg, a munkaho valo hozzaallas, az empatia, az emberseg... Miert van az, hogy nem Gyurcsany fia uldogel a VIP paholyban, nem Gyurcsany gyereke alldigal a sajat laban a 15 millios tandijjal (sic!), szoval, ilyenkor mondjon valamit szandokan, ilos, spu00, veroce, csizmas, akarki,... DE SUNYITANAK, mert erre egyikuk se tud kinyogni egyetlen rohadt ellenervet sem!...>:((
karma1
@prielle: A vicc az egeszben az, hogy a kepviselok, miniszterek kizarolag a nep adobefizeteseibol elnek, tehat ha a leadozott fizetesukbol adnanak penzt a sajat partjuknak (de ugy latszik nem adnak!, mert ezt kifogasoljak a DK-nal), akkor is a nep adojat forditjak a sajat partjuk celjaira, mig Gyurcsany az Altus altal megtermelt, leadozott penzbol, tehat TENYLEG a sajat penzebol tamogatja a partjat... Akkor most mirol is pampog ez a nagyon hulye nandika?
bencemacska
@wagabund: ma, 06:59

Ki kényszerítette arra, hogy az ecserin vett diplomával rendelkező mérnököt alkalmazzon?-:)))
Bercifiu
@Aki Én: Nándika betanulta a szöveget, s nem tudott leakadni róla. Az hogy én az adózott jövedelmemmel mit csinálok, senkinek semmi köze hozzá. egy Tv - s beszélgetésben Tompika Eu-s képviselő elismerte, hogy az Uniótól kapott pénzből 1 millióval támogatja a Fideszt. Ez nem burkolt támogatás?
wagabund
@bencemacska: hát igen...felmerül a gyanú..ilyen hibát talán másodéves sem követne el.
bencemacska
@Bercifiu: Nem, ez nyílt, és kötelező támogatás!!!
Aki Én
@Bercifiu: 11:28 Nem! Ez kötelező hálapénz. Ezért van ott.
papa.49
@Vizual: Hát ebben nem értek egyet veled az ATV. egyre inkább ügyesen lefekszik a hazugovicsnak, ez lázható a műsoraikban is, először megszabadultak néhány riportertől akik keményebben kimondták az igazságot, azt jegelték az Olgát is vagy 3-4 hónapig, tudom ,,beteg volt,, ja, az igazság az hogy volt, van háttér alku a hazugovics meg a Németh Sándor között ezért ,,finomítottak,, a műsorok élén, végül is érthető, EZ VOLT A TALPON MARADÁS FELTÉTELE!!!
Aki Én
@Bercifiu: 11:28 Ilyen alapon a fideszt is az EU támogatja, mert tompika pénze tőlük van. Csepreghy arra hivatkozott, hogy az Altus pénze az Eu-tól van, Gyurcsány pénze az Altustól, tehát a pártot az EU finanszírozza. Erre jött Olga találó ,,gyermekotthonos" példája.
lampa laz
@Vizual: Olga 1x aranyosan el is mondta, amikor dojcstomi azt mert neki mondani, hogy buta kérdést tett fel neki: a válasza erre az volt, hogy a riportalanyokhoz igazítja a kérdéseit...
ezzel minden megmondott. Hülyékhez csak hülye kérdéseket lehet intézni.
karma1
Elkepzelem a szitut, amikor a magyar EU-s megbizott - termeszetesen bosz fideszes! - buszken kib@ssza az asztalra Gyurcsany hibatlan, elfogadott adobevallasat, mint legfobb titkos aduaszt, mikozben cinkosan osszekacsint az EU-biztossal, hogy "na , mit hoztam neked, ettol eldobod az agyad!", mire szegeny megbizott ugy fog nezni a magyar fideszesre, mint apolo a hulyegyerekre, hogy "mivan? mit akarsz ezzel a papirral?",,... Szoval, ugy latszik, kezdenek pilledni az EU-ban, valamitol kell rohogniuk rajtunk megint...:o(((
Dr. Felipe
Na meg mikor garancsipistit meg a csuti mészárost kitömik közpénzzel és 800 millás osztalékot vesznek ki a cégből. Na abból mennyi folyik be a fideSS pártkasszába? Erről kellene énekelni elvtársak és csak utána Altusozni.
Teljesen hülyének nézik az embereket.
Elvtársak, már a fideSS székház eladása is tiltott pártfinanszírozás volt és azóta a helyzet csak fokozódott. Simicska talicska, volt fideSS pénztárnok sokat tudna mesélni róla.
Vizual
@papa.49: papa most ez jön ? "OLga" lefeküdt ? Nehogy már. Egy szerkesztő, és vannak főnökei. (tulajdonos) Ehhez képest finoman megmondja a véleménynét. Én csipem. De tény nem elvakult. Éppen tegnap az államtitkár próbálta leugatni, egy darabig hagyta, hogy nem szolt, majd szerintem megsemmisítette az okos államtitkárt. És nem maradt hátra más, mint Olga orrá dugogatni valamilyen papirokat. Ő meg egyszerűen, de finoman kiröhögte. Tudod ez olyan mint a kommentek. Meg kell érteni. Olga nem hülye, figyelj oda Rá.
bencemacska
@Vizual: Szerintem, ha keményebb volna, nem lenne riportalanya és fújhatná a keménykedést!
papa.49
@Vizual: Véletlenül se írtam hogy az Olga ,,lefeküdt,, megnézheted, csak visszavett a régi stílusából, érdekes módon azután mikor hónapokig nem volt képernyőn, ezen nincs mit vitatni...A te véleményed más mint az enyém, de így kerek a világ...
Fradigege
Közpénzből vagy eu-s pénzből osztalékot kivenni saját magunknak teljesen normális.
Vizual
@papa.49: " ATV egyre inkább lefekszik..." 12:04 h. -kor írtad. Akkor miért ne gondolhatom, hogy "Olgának" is le kellett a riportjaiban feküdni. Máskot tegyél mellé egy értelmező mondatot is. Mert nem mindegy, hogy "Moszkvában osztják, vagy fosztogatják a Merciket " Na most kerek a világ !
justhpeter
Hazudozás, csúsztatás a Pintér-Polt jogrendszerben kizárólag itthon lehet "szuperleleplező" bizonyíték. Kulturált országokban talán elsőre szánalmat kelthet, de másodjára már biztosan röhögnek rajta. Nemzetközi színtéren pedig értelmezhetetlen. Az tagadhatatlan, hogy a primitív kormányzati demagógia bizonyítására valóban szuperleleplező, hiszen maga a demagóg biztosítja a bizonyítékot.
mariaberta
Bele döglenek, hogy az ALTUS kapott egy munkát, mert a frászt hozza rájuk az esetleges kivizsgálás eredménye.
Persze ha mondjuk valamelyik fideszes társaság kapta volna a megbízást örömtáncot járnának. Meg kell mondani, alaposan be vannak rezelve.
Desischado
Pontosan. Az a bajuk, hogy félnek, hogy az Altus rájön, és bizonyítékot is találhat - hacsak el nem tüntették időközben, - disznóságaikra. Ha fideszes nyerte volna a pályázatot, semmi gondjuk nem lenne. Veríték szaga van ennek az erőlködésnek, hogy találjanak valamit Gyurcsány és az Altus ellen. És írtam már, hogy talán nem véletlenül adták Brüsszelben a cégnek a pályázatot. Ők nem nagyon tehetnek a fidesz ellen semmit, de így talán lehet fogást találni rajtuk!
Anna Mária
@mariaberta: A legviccesebb, hogy az Altus munkája nem az ellenőrzés.
Itt elmondja Dobrev Klára, mire kaptak megbízást:

www.atv.hu/videok/video-20150605-dobrev-remelem-nyerunk-meg
wagabund
láttam Dobrevet Kálmán műsorában...ez a nő zseniális...
szégyen, de azon felröhögtem, amilyen kedvesen beszélt arról a fiatal államtitkárról, akinek ki van adva az Altus folyamamtos rágása..

mintha megpaskolta volna a buksiját..jólvanhülyegyerek...
lampa laz
zorbáncsalád összeölelkezve sem ér annyit, mint Dobrev Klára egyedül. Fletó büszke lehet a feleségére. Végtelenül művel és kedves.
papa.49
@Vizual: Továbbra is fenntartom a véleményem, az ATV. vel kapcsolatban, az ott dolgozók meg vagy alkalmazkodnak, vagy kirúgják őket...
wagabund
@lampa laz: egyetértek.

még erről az államtitkárról is aranyosan beszélt...
mate03
@Dr. Felipe:!Kíváncsi lennék,hogy milyen törvénybe ütközik,hogy Gyurcsány Ferenc a saját vagyonából támogatja a pártját!?Simicska Lajos,párt pénztárnok korában,miből támogatta a Fideszt? Később mint Közgép tulajdonos az állami beruházásokból,milliárdokat keresve,mennyit csorgatott vissza a (fidesz) kasszába!?
lajospapa
Én tudom hogy Gyurcsány az tiltott pártfinanszírozással támogatta a pártját. Láthatatlan tintával megjelöltem egy hétésfél eurós bankjegyet, ezzel fizettem Ausztriában, ez a bankjegy több áttételen keresztül Brüsszelbe került, majd az uniós székház portása egy nokiás dobozban átadta Dobrev Klára sofőrjének aki női ruhába öltözve forintra váltotta, Az érte kapott hetvenkét darab háromszáz forintos került azután a párt titkos páncélszekrényébe.
mariaberta
@Anna Mária: De már a lehetőségtől is kiveri őket a veríték!
solidedge
Orbán mondta, hogy az ellenséget nem legyőzni, hanem megsemmisíteni kell. Óriási munkát végeztek, hogy Gyurcsányt az ördöggel egy szintre hozzák akinek fő bűne volt, hogy Orbán helyét foglalta. Most meglepetten tapasztalják, hogy Gyurcsány nem halt bele az elvtelen, eszeveszett hatalomvágytól fűtött mocskolódásba. Utolsó rohamot indítottak, hogy kivégezzék. Ha Fidesz közeli nyerte volna a pályázatot, most minden rendben lenne. A Fidesz nem is akarja, de nem is kell már nekik leplezni, hogy mennyire lealjasodtak. Minden a kezükbe került és ők az aljasság jogát már törvényekbe foglalták.
fütyi
Ezen a kis Csepreghi féreg, román ivadékon látni, hogy hárman voltak testvérek. Az egyiknek jutott a mama egyik cicije, a másiknak jutott a mama másik cicije a Nándikának, a harmadiknak pedig már csak az apukája f...jutott.
Teljesen be vannak gazolva, hogy esetleg az Altus valamit meglát abból az undormányból amit évek óta csinálnak. Annyira lerí róluk a félelem, hogy szerintem mindenki gatyája tele van egy kis színezékkel.
Toby
Kínlódnak a szarháziak !

Remélem nem felejtették el Gy.F. erkölcsi bizonyítványát és anyakönyvi kivnatát is elküldeni ja és a nyertes perek ítéletmásolatait sem !
izo
@Toby: A szakdolgozatát nem tudták elküldeni mert azt gyurcsány nem találja, persze jó oka van rá!
izo
@fütyi: Na ez jellemző rátok libsik lerománozni az erdélyi magyart, szégyelljétek magatokat!
bencemacska
@izo: ma, 12:13

És ha valakinek nem maradt a diplomamunkájából saját példánya - például nekem sem - akkor nem is érvényes a diplomavédése és a diplomája? Sőt még az arany diplomája sem?
Nagyon keveset tudsz te az egyetemi rendszerről, főleg arról, amikor még nem verte szét a vezíred!
izo
@bencemacska: Ha nem csak az ATV-t néznéd tudhatnád, hogy a sógora szakdogájával szó szerin megegyezik azért nem találja.
bencemacska
@izo: ma, 14:54
De ha nincs meg a leadott példány sem, akkor ki, hogyan hasonlította össze?
Csak nem az ex sógora? Ebben az esetben viszont még a diploma kiadása előtt kellett volna reklamálnia! Egyébként tettestárs. Ahogyan a konzulens és az opponens is!
Volt annyi pénze, hogy mindet lefizesse? Nem hiszem!
Még köztársasági elnökünknek sem sikerült!
Toby
@izo: 1/ A tanintézet rektora nyilatkozata szerint Gy.F.-én kívül még két másik is eltűnt az irattárból !
2/ A rektor fidesznyik !
3/ Nekem sincs már meg a szakdolim, valamelyik költözésnél eltűnt ! Egyéb mással együtt !Az irattári példánya talán megvan, de nincs rá szükségem !
Toby
@izo: Amennbyiben nincs meg a szakdoli, akkor honnan veszed, hogy szó szerint megegyezik a sógoráéval ? Nincs mit nincs mivel öszevetni !
wagabund
szeretnék légy lenni annak az unijós főembernek a szobafalán, akire kiszignálják ezt az altus rémálmot...
asszem lenne mit hallgatnom...az biztos, hogy úriembernek nem nevezné a fidesz embereit...

...ezek tényleg azt hiszik, hogy a bizottság a fejéhez kap, hogy...
-húúúbasszki...ezt kár volt az altusnak adni...
- na nem baj, szóljatok ennek a fiesznek, legközelebb ők nyernek, bármit is adnak be...
Toby
@izo: Okoska ! Nem az Indexet, hanem a (rém)hír kanálist kellett volna megjelölnöd, merthogy onnét érkezett a "tuti" hír !
Amint arra az Index is hivatkozik !
Aztán a pécsi miafa@szom hírek is fidesznyik támogatta pártlap !
Azután Gy. érdemben cáfolta, hogy nem adott volna be diplomamunkát - benne van a cikkben !
Legközelebb az orbánc-hírlapra hivatkozz meg az orbánc tv-1 kanáisra, ettől azonnal hihető lesz !
izo
@Toby: Ja ha téged nem érdekel az igazság...
fütyi
@izo: Tehetsz egy szívességet, ha hagyom!
fütyi
@izo: Honnan másztál elő kis ebihalam, talán Te is tanácsadó vagy az Árpikával együtt! Csak délután nem meleg teát ittatok együtt a vezíretekkel egy jurtában!
izo
@fütyi: Tegyen neked a harapós ló!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.