Egy ország legelemibb joga, hogy eldöntse, kit enged be – hangoztatta a bevándorlással kapcsolatban Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

A bevándorlásról szóló európai uniós szabályokat kritizálva a kormányfő úgy fogalmazott: "ha nem kényszerítenének ránk életszerűtlen szabályokat, akkor Magyarországon nem lennének menekültek, akik itt vannak, azokat már mind hazaküldtük volna".

Álláspontja szerint vagy vissza kell venni nemzeti hatáskörbe a kérdést, vagy meg kell változtatni a közös európai szabályokat, hogy azok ésszerűek legyenek.

Orbán logikai bakugrással varázsolna minden politikai menekültből megélhetési bevándorlót

Orbán Viktor azt is mondta, hogy akik Magyarországra érkeznek Szerbián keresztül, és Görögországnál léptek be az EU-ba, mire Magyarországra érnek, már nem politikai menekültek, mert nem olyan országból jönnek, ahonnan el kellene menekülni.

A kormányfő más ügyekre is kitért: azt mondta, az építésügyi szabályrendszer átláthatatlan, megkeseríti az emberek életét, ezért egy radikális adminisztrációs csökkentést kell végrehajtani.

Az adóeljárás területén szintén jobbításra van szükség – közölte.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
@Freewolf: ahan...és milyen dolog haldoklótól kunnyerálni ...s abból fényezni magatok...per pillanat az országot az itteni haldoklótól lejmolt pénzből tartjátok fenn...ha úgy tetszik a mi befizetéseink egy részét is ti költitek el marhaságokra...és a kereszténységet meg ki nem szarja le? olvass utána a világvallásoknak...per pillanat a gyerekeim a church of england egyik sulijába járnak de ilyen állkeresztény maszlagot mint ami otthon van itt soha nem eresztenek meg, mivel tisztában vannak azzal, hogy a kerszténység nem az első és egyetlen világvallás...neked is jogod van itt siránkozni, de ha besokallnak európában akkor jogod lessz ahhoz is, hogy durcásan bevonulj a jurta sarkába rágcsálni a nyereg alatt puhított mangalicát...kb ennyi...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Knapp75
@Freewolf: Azt meg sajnálom, hogy fenyegetésnek veszed, ha én beverném azok pofáját, akik magyarokat bántanak és megpróbálják őket kiközösíteni.
Pedig én csak megvédeném a magyarokat a magyarkodóktól. ;)
bakegya
A teknős acölöp tetejéről-Kossuth hullámhosszán-Parancsot hirdet
Vagyis ,szélsőséges nacionalizmusáról meggyőzni kíván minden magyart.NAGYON ELMENTEK ENNEK MÁR OTTHONRÓL.
ELEGEM VAN A TUDATMÓDOSÍTÓ PRAKTIKÁIBÓL AMELYEK MELLESLEG EMBERJOGI KÉRDÉSEKET VET FEL.
justhpeter
Görgeti tovább ezt a gumicsontot, közben tudja, hogy azt fog csinálni, amit az unió mond neki. Különben a haldoklók nem küldik a pénzt. Azt pedig még az idióták is szeretik.
Desischado
Ez az egész csak arról szól, hogy szavazókat akar szerezni, illetve visszaszerezni, és amíg ezen rágódunk, addig sem a mocsokságaikkal foglalkozunk! Ki van ez találva! orbánnak egy célja van, a hatalom megtartása. Hogy nyugodtan tovább rabolhasson ő és a bandája. Ez a cél, és semmi más!
kukac50
Orbán bakot lőtt azzal is ,hogy magyarul írták a plakátokat,hogy ne vegyétek el a magyarok munkáját.
Angolul vagy több nyelven kellett volna azt írni,hogy
Ne vegyétek el a magyaroktól a havi 47 ezer forintos közmunkát mert éhen döglik a félország!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.