Az emberek hiába imádják, a hivatalos papírokat szinte lehetetlen beszerezni mozgó ételárusításhoz Budapesten. Vannak azért trükkös kivételek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Budapest VII.kerületében élni-lakni,közlekedni már undorító.aZ ÉJSZAKAI SÁRGA TAXISOK ÉS AZ ITT MULATÓK AUTÓI MIATT PARKOLNI KÉPTELENEK A LAKÁSTULAJDONNAL ITT RENDELKEZŐK.Az utcán dohányfüstölnek-ablakot nyitni nem érdemes mert árad a füst bűze,az EGY MÁST ÉRŐ KOCSMÁK ételszaga a lakásba.Akinek nincs udvari hálóhelyisége,annak éjjeli nyugalma sincs már-hőnapokig füldugóval aludni sem lehet.Másnap kialvatlanul dolgozni járók szenvednek az utcálon lumpolóktól. Dobgépzaj miatt,az üvöltöző részeg-drogosOK-URALKODNAK HAJNALI 4-5-ig.A mulatóhelyek tulajdonosai működtetői gyűlölködő ,sértegetéssel utasítják el a haldokló hozzátartozóikat ápolók tiltakozásait is.Szélsőséges és kiélezett a z emberek szembeállítottsága itt.A PROSTIK-ÉS FUTTATÓIK IS BEFOGLALJÁK A TEREPET.
Árad az erkölcstelen mocsok a mileniumi házak lovaskocsiközlekedésre tervezett műemlék jellegű épületeinek utcáin.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.