A DK szerint a kormány a szélsőséges idegenellenességet csúcsra járatván uszító hangvételű plakátokkal kezdte beborítani a közterületeket. A “Ha Magyarországra jössz” kezdetű plakátok alkalmasak gyűlöletet kelteni és manipulatívan a menekültek, bevándorlók ellen hangolni a közvéleményt, az Orbán kormány alantas politikai céljait, a félelem- és gyűlöletkeltést kiszolgálva – írta a párt.

A Demokratikus Koalíció – azon túl, hogy szégyenletesnek tartja a kormány nyílt idegenellenességét – Polt Péterhez fordul a plakátkampány miatt. A DK úgy véli, nem a plakátok lefestésének vagy letépésének, hanem azok kihelyezésének a jogszerűségét kell megvizsgálni. Ezért felszólítják Polt Pétert, hogy hivatalból indítson eljárást a kormány uszító óriásplakátjai miatt – állt közleményükben.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mate03
@paolo006: Egy volt!Bajnai Gordon!Még a törpe Napóleon is elismerte hogy idézem(Jó gazdasági kondícióval vettem át az ország irányítását)! Csak azt nem tudom,hogy mikor hazudott?Akkor,vagy később!?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@Horizont: Gyurcsány nevét én se szivesen írom le!:-) Egyébként meg mit háborogsz? Nem kivált az MSZP-ből?
adrenalink
@Horizont: A "mi az, hogy az őket otthagyó"-ból ezt éreztem.
adrenalink
@Horizont: Akkor elnézést! Irhattam volna azt is, hogy kilépett, a végeredmény ugyanaz. Na ezért nem lesz ebből a baloldalból semmi!
Amikor Gyurcsány elkezdte vizionálni az előrehozott választást, valahol volt egy interjú Vadaival, és a riporter rákérdezett, hogy mégis hogy gondolják ezt. A válasz, hogy majd lesz összefogás, ha kell, és a választók majd rá fognak jönni, hogy nincs más választásuk, mint rájuk szavazni. Nagyot röhögtem rajta.
adrenalink
@Horizont: Azért nem kapsz"tetszik"-et, mert ez nagyon nem tetszene!
Freewolf
Miféle uszítás az, hogy a kultúránkat és a törvényeinket tiszteletben kell tartani? Mennyi elmebeteg van még a DK-ban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.