A DK szerint a kormány a szélsőséges idegenellenességet csúcsra járatván uszító hangvételű plakátokkal kezdte beborítani a közterületeket. A “Ha Magyarországra jössz” kezdetű plakátok alkalmasak gyűlöletet kelteni és manipulatívan a menekültek, bevándorlók ellen hangolni a közvéleményt, az Orbán kormány alantas politikai céljait, a félelem- és gyűlöletkeltést kiszolgálva – írta a párt.

A Demokratikus Koalíció – azon túl, hogy szégyenletesnek tartja a kormány nyílt idegenellenességét – Polt Péterhez fordul a plakátkampány miatt. A DK úgy véli, nem a plakátok lefestésének vagy letépésének, hanem azok kihelyezésének a jogszerűségét kell megvizsgálni. Ezért felszólítják Polt Pétert, hogy hivatalból indítson eljárást a kormány uszító óriásplakátjai miatt – állt közleményükben.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mate03
@paolo006: Egy volt!Bajnai Gordon!Még a törpe Napóleon is elismerte hogy idézem(Jó gazdasági kondícióval vettem át az ország irányítását)! Csak azt nem tudom,hogy mikor hazudott?Akkor,vagy később!?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
paolo006
A Dunába az összessel!!! Rohadt geci tolvaj csürhe!!!
paolo006
Habár, ha ezeket a tetveket beszórnánk a Dunába, a deltáig kipusztulnának belőle a halak.
eugen4402
@paolo006: Kérlek, ne írj ilyen vadakat... Kösz.
justhpeter
@paolo006: Drága mulatság lenne. Ki fizetné ezek után a környezetszennyezési bírságot. Sok gané, sok bírság, jó lesz vigyázni !
Azt azért megnézném, hogy Polt elindítja az eljárást a kormány ellen, majd láncon behozatja Orbánt mint felbujtót.
eugen4402
@paolo006: Igazság szerint írhatsz bármit, bármilyen stílusban, részben meg is értelek, nem Te írsz csak ingerülten, néha mindenki kifordul egy kicsit önmagából. Elárulom, néha én is. Csak elküldés helyett elolvasom amit írtam, és fájó szívvel kitörlöm...
kukac50
Polt péter láthatná ez uszítás! A Magyaroknak szól nem a bevándorlóknak,magyarul van írva, remélem ezt a rendőrségen is figyelembe veszik és a bíróságok is észre veszik csak úgy véletlenül.
paolo006
@eugen4402: Az az igazság, hogy nagyon sokat kitörülök én is. Sőt gyakran le sem írom ami kikívánkozik. Máskor pedig a tehetetlen düh így nyilvánul meg. Az, hogy 25 éve képtelenek vagyunk összerakni egy hozzáértő tisztességes kormányt.
paolo006
@justhpeter: Úgy gondolom a töredékébe sem kerülne mint amennyi kárt okoz ez a szennyező anyag. Poltal együtt fogjuk még őket láncrafűzve látni. Remélem a nagyon közeli jövőben.
Anna Mária
És holnap essen piros hó a Margitsziget fölött.
kkalman
Polt Indítson eljárást a főnöke ellen! Ez a hét vicce. Köszönjük DK!
Desischado
@Horizont: Beelőztél drágám, épp ezt akartam én is írni! Nekem is nevethetnékem támadt! Majd pont a pétör csinálna akármit is, hiszen eddig sem tette semmit! És az öt milkót meg kell ám hálálni!
mate03
@paolo006: Egy volt!Bajnai Gordon!Még a törpe Napóleon is elismerte hogy idézem(Jó gazdasági kondícióval vettem át az ország irányítását)! Csak azt nem tudom,hogy mikor hazudott?Akkor,vagy később!?
Tekla
Polt Péter hivatalból indítson eljárást a kormány megrongált óriásplakátjai miatt,garázdaság bűncselekmény elkövetői ellen
!Ne maradjanak ki a felbujtók sem.
Nem Fideszes vagyok, csak gondolkodom, azon ,hogy kinek jó a fejetlenség ,a törvények sárba tiprása, a lakosság még jobban való megosztása?
Tekla
@kukac50: A magyaroknak sem árt a törvény és kultúra ,tiszteletére felhívó plakát.
Lepényleső
Nekem a szomszéd településről átköltöző kisebbség táborába tartozó is bevándorló. Jelen állás szerint,szeretnem kell-e őket,vagy nem szeretni?
mate03
@Tekla: A Fidesznek meg olyan emberkéknek,amilyen te vagy!
adrenalink
@Horizont: jun.7. 19:51-re "az ellenzék meg fogjon már össze" Mégis kikre gondoltál? Az MSZP-re meg az őket otthagyó Gyurcsányra? Mert az LMP önjáró, azon kívül számottevő csapatról nem tudok.
Anna Mária
@Tekla: Ezt anélkül is lehet tudni, hogy mondanád.
Toby
A poltok akkor sem indítanának eljárást, ha korrumpálás közben megkérném, tartsa addig a kenőpénzt, amíg kinyitom a zsebem !
adrenalink
@Horizont: Gyurcsány nevét én se szivesen írom le!:-) Egyébként meg mit háborogsz? Nem kivált az MSZP-ből?
adrenalink
@Horizont: A "mi az, hogy az őket otthagyó"-ból ezt éreztem.
adrenalink
@Horizont: Akkor elnézést! Irhattam volna azt is, hogy kilépett, a végeredmény ugyanaz. Na ezért nem lesz ebből a baloldalból semmi!
Amikor Gyurcsány elkezdte vizionálni az előrehozott választást, valahol volt egy interjú Vadaival, és a riporter rákérdezett, hogy mégis hogy gondolják ezt. A válasz, hogy majd lesz összefogás, ha kell, és a választók majd rá fognak jönni, hogy nincs más választásuk, mint rájuk szavazni. Nagyot röhögtem rajta.
adrenalink
@Horizont: Azért nem kapsz"tetszik"-et, mert ez nagyon nem tetszene!
Freewolf
Miféle uszítás az, hogy a kultúránkat és a törvényeinket tiszteletben kell tartani? Mennyi elmebeteg van még a DK-ban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.