Nemcsak a kormány xenofób gyűlöletkeltő kampánya indult el néhány napja az utcai hirdetőfelületeken, hanem egy másik is, amelyben a kormány az idei Széchenyi tervet kaserolja. Mint azt szemfüles olvasónk észrevette, az új szlogenek éppen az ellenkezőjét mondják annak, amivel a kormány próbálja a magyar emberek fejébe verni, hogy bevándorlókra nincs szükség. Pedig:

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Anna Mária
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verum
Erre már tényleg nincs mit mondani...
papa.49
Ilyen mikor egy beteg elme kormányoz!!!
Manhattan
A számunkra kreált, egyre gyűlölködőbb környezetből való kilábalásnak egyetlen módja van: ha leváltjuk azt a beteges és torz hatalmat, amely ebbe a helyzetbe manipulál bennünket annak érdekében, hogy megtarthassa uralmát felettünk...
hetöndöe
A fitymasz által agyontámogatott Széchenyi-bank is bebukott(illetve hazahordták),a Széchenyi terv is valami hasonló történet.
nemjoezigy
Nincs min csodálkozni, az egész 'munkásságuk' erről szólt: a kétszínűségről, a kettős mércéről, a hazudozásról, a Keményen Dolgozó Kisember becsapásáról! A hazai és külföldi igazságszerető, szociálisan gondolkodó emberek félrevezetéséről!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok