általánosan elmondható, hogy a társadalmat megosztó gyűlöletpropaganda szinte mindig a rosszul működő idiótán ócska hatalmak fegyvere. Akkor is, ha a saját hatalmi tébolyán belül kevergő vezető intézkedéseiben akár rendszer is lehet. A felelősség elöli pánikszerű menekülés pedig meghozza a bűnbakképző attitűdöt. A hatalom környékén sürgölődő haszonélvező réteg pedig ezt erősítheti is.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
@Anna Mária: szerintem feleslegesen koptatod a billentyűzetet,
Kond imádja a Viktor és Barátai Nemzeti Pártot,
és ha átverik a palánkon, akkor is eltántoríthatatlan.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Nagyon szomorú dolgokra derül fény, mikor az ilyen Csizmás Kond félék megnyilvánulnak. És nem az a baj,mikor valaki ostoba, hanem ha azt hiszi nem az...
JAJMÁR
@stirliitz: 10:20 Idáig érzem a szagodat..
undorító!

Mosd ki a szádat, ha már a lelkedet nem lehet..

(Gondolom ez elég tömény duma neked.)
brutus
@Csizmás Kond: En igy latom: A TOLVAJ ORBAN ES SLEPPJE !
Aki Én
@GeoCravker: 22:12 Erről a csülkös pacal jutott eszembe három szelet fehér kenyérrel, hogy a jó kis szaft se menjen kárba, természetesen cola light-al.
Diétásan :)
brutus
@stirliitz: Igazad van: Nincstelen es teveszar szagu ember MOon igy is van böven eleg...itt tart az orszag per pillanat.
bundi
@stirliitz: oké...matekozz...az ország természetes fogyása kb 30 000 ez természetesen a kivándorlás nélkül értendő...mert ugye aki elmegy az ennek ellenére nem tűnik el a statisztikából...és ez csak fokozódik, mert öregszik el a társadalom...tehát erre te azt mondod, hogy mindegy...gondolom vagy nagyon öreg lehetsz, és már nem érdekel hogy ki finanszírozza a nyögdíjat kb 10-15 év múlva, vagy fiatal suttyó vagy, és még nem érdekel ez...de gondoljuk azt, hogy értelmes vagy és felfogod, hogy az eddigi kb évi 800 befogadott bevándorló helyett mondjuk 30-50 ezret fogadna be az ország és ezzel csökkentené ezt a veszélyt...de nem ...te nem...logika? ésszerűség? minek? mikor olyan szépen lehet verni a nagy magyar mellet...
a fogyásról...
index.hu/belfold/2015/02/23/ksh_nepessegszam_szuletes_statisztika/
de ez változhat...
index.hu/belfold/2015/03/24/kiugroan_sokan_haltak_meg_januarban/
és ha belegondolsz, hogy a tavalyi adatok szerint hivatalosan kb 400-500 000 ember dolgozik csak az osztrákoknál németeknél, angoloknál, és ebben nincs benne aki magyar cégen keresztül megy ki a sógorokhoz, vagy németekhez...ja és mivel van munkályuk, ezért a ksh is a magyarországi munkavállalók közé számolja őket pedig nyugdíjjárulékot adót mindent kint fizetnek...tehát te hogy billentenéd helyre a mérleget?
mert per pillanat a bevándorlók épp egy megnyert lehetőséget jelentenének, mint annak idején az egészségügyben a felvidéki erdélyi ápolók, orvosok...mert már azok sem állnak meg magyarországon...
kíváncsi lennék a véleményedre...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.