A magyar munkavállalók ellen kampányolnak a határon túl, a populista Osztrák Szabadságpárt egyenesen tatárjárásról beszél – írja a Privátbankár.

Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) a tartományi választásokon Stájerországban a szavazatok 26 százalékát, míg Burgenlandban a 15 százalékát kapta meg.

A Szociáldemokrata Párthoz (SPÖ) hasonlóan a választási kampányban az átmeneti határellenőrzés visszaállításáért és a magyar munkavállalók ellen kampányolt – írja a Privátbankár.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Ha Ausztriába jössz, nem veheted el az osztrákok munkáját. Akkor Ausztriában is van elég ostoba ember mert a populizmus ott is kifizetődő a jelek szerint.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
picike
@Anna Mária: te csak szeretnél annyi észt mint nekem van de neked ez nem fog megadatni mert más a beállitottságod
brutus
Kerem szepen: Milyenfajta munkat tud "elvenni" a bevandorlo a magyaroktol...tessek megnevezni !!! Halljuk ! Kivancsi vagyok a "valaszokra"...
Mézike
@Anna Mária: Szia annamarissaaka . szent atyussska...kának képzeled magad?
papa.49
Csodálkozni nem lehet hiszen ez is lehetett a célja például az egész kampánynak, hogy haza üldözze a magyarokat a szomszédból...
kukac50
Ha külföldről haza küldik a megélhetési bevándorlókat akkor a Fidesz 3 hónapig tartó közmunkát biztosít 500 ezer Magyar embernek havi 47 ezer forintért!
A Fidesz a korrupcióról tereli a figyelmet ezért dob be mindig újabb meggondolatlan gumi csontot a Népnek,ezen rágódjunk ha már nincs mit enni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.