Hogy hogy melyiket? Hát az itthoni jól fizetőt. Igen, van olyan aki dolgozik, és nem a segélyre vár. Keres is ezzel vagy százezer körül. Na ez került ma veszélybe. Ne nézz értetlenül, nem a külföldön dolgozó magyar szól hozzád, aki maga is elveszi az őslakos munkáját ott, ahova kivándorolt. Vagy ha onnan nézzük, bevándorolt. Nem menekült, de akár így is lehet érteni.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Ahogyan a bevándorolt románok is elveszik az itthoniak munkáját ugyanúgy a négerek,afgánok is elveszik.
Ha ezt nem fogja fel valaki az idióta. Union belül is így van, de ez unio.
Romániából áttelepült tanárnő, aki köszönni sem tud rendesen lakást kapott, dolgozik, míg a mi diplomás gyerekeink mennek szobalánynak külföldre.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Ahogyan a bevándorolt románok is elveszik az itthoniak munkáját ugyanúgy a négerek,afgánok is elveszik.
Ha ezt nem fogja fel valaki az idióta. Union belül is így van, de ez unio.
Romániából áttelepült tanárnő, aki köszönni sem tud rendesen lakást kapott, dolgozik, míg a mi diplomás gyerekeink mennek szobalánynak külföldre.
verum
@1magyar: - tőled milyen munkát vettek el?
Propellerkomment
Nem veszik el. Nem fognak dolgozni és nem is akarnak.
Toby
@1magyar: Nos, ezek azok a külföldiek - akiket felsoroltál - akik 30 fkos nyári melegben szedik a krumplit, a dinnyét, művelik a komlót, mert a szorgalmas árja hun, le se szarja annyi pénzért, amennyit kapna, de a külföldinek szinte egy vagyonnal felér !
Máshol már írtam, ezért csak röviden: - a nyugati országokban miért tudják haszbosítani a külföldi munkaerőt ? Persze, ott sem mindenkit, mert némi előképzettség, szakismeret szinte mindenhova kell, de jól elboldogulnak a külföldiekkel és a külföldiek is !
Szarisztánban ez miért nem müxik ?
Csizmás Kond
..beszart a gépnarancs, hogy munkanélküli lesz...:)
verum
@Csizmás Kond: - az iróniához még fel kell nőnöd. ;-)
verum
@Propellerkomment: - ne magadból indulj ki!
Csizmás Kond
@verum: Ja persze...de ahogy érteni vélem te már felnőttél...?
...és kiből kéne kiinduljak ..netán belőled ?
Yeromos
@1magyar: Emlékszel még 1956-ra amikor Európa nem plakátokkal és idegen gyűlölettel várta honfitársainkat? Munkát adott több száz ezer magyar menekültnek, segítette őket befogadó országot találni. De esetleg abba is belegondolhatsz, hogy közel 600 ezer magyar dolgozik Európába. És talán bele kéne gondolni, hogy a menekültek töredéke szeretne csak nálunk letelepedni. Ez az egész "elveszem a munkádat" duma csak undorító idegen gyűlölet.
1magyar
@Yeromos: Ez nem idegengyűlölet - makacs tények. De Európa 56-ban keményen dolgozó magyarokat fogadott be, sőt Amerika is.
Akik meg Afrikából jönnek nem a munkáról híresek egyébként sem.
1magyar
@Toby: Éppen ezek miatt borult fel az egyensúly, mert még én emlékszem a szoc-ban sok-sok "árja" magyar a földeken szedte a krumplit,fűszerpaprikát,kukoricát törtek kézzel, stb.
bencemacska
Ami munkát el tudnak venni, azt meg is érdemlik, mert azt a mélymagyarok nem tudják - nem akarják! - elvégezni!
Egyebet meg már nem tudnak elvenni, mert megelőzte őket OV és bandája!
Toby
@1magyar: A szocializmusban még létezett a "közveszélyes munkakerülés" büntetőjogi törvényi tényállása, de ezen kívül, az akkori bérekből elég normálisan meg tudtak élni, 600 m2-es putri nélkül is !
1magyar
@Toby: Igen, de nem voltak ilyen tetves gazdagok sem. De én helyettem ne szedje fel senki a krumplit, majd én megcsinálom!
Szedje a kávébogyót Afrikában, maradjon otthon, vagy vegye fel a harcot a saját,belső ellenségével, ahogyan a mi őseink is megtették
Toby
@1magyar: Úgy gondolom, hogy nem is helyetted szedik fel a krumplit, különben nálad jelentkeztek volna !
Toby
@1magyar: Nálam sem jelentkeztek, mi jön le neked erről ?
1magyar
@Toby: Az, hogy a menekülttáborokban van szállás, élelem,fürdési lehetőség amiért nekem egy életen át kellett dolgoznom és adóznom itthon.
Ezért nem kell dolgoznia.Na meg nincs is hol.
Toby
A szállás, az alapellátás az a humanitárius minimum, még Észak-Koreában is !
1magyar
@Toby: Akkor az itt születetteknek is meg kellene adni a minimumot! Mert sok a hajléktalan.
Toby
@1magyar: Egyetértünk ! Szólj rá a qrmányra, hogy szedjék össze magukat és kevesebbet lopjanak, akkor jut mindenkinek valamennyi !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.