Számos parlamenti képviselő messze kétszázezer forint felett tankol egy-egy hónapban a benzinkártyák kiosztása óta – írja a Blikk.

A nyári szabadságok idején sem mennek kevesebbet, tavaly augusztusban például 110 honatya több mint 9 millió forintért tankolt a személyre szóló benzinkártyával – derült ki az Országgyűlés havonkénti benzinkártya-nyilvántartásából, amelyet megküldtek a Blikknek.

A nyári rekorder Ágh Péter (Fidesz) 237 ezer forintot költött benzinre tavaly augusztusban, pedig ez idő alatt a parlament nem ülésezett.

Ágh Péter a lapnak elmondta, Vas megyei választókerületéhez Budapesttől több száz kilométerre 70 falu és 7 város tartozik. A településekről érkező meghívásoknak minden esetben igyekszik eleget tenni és tagja a törvényalkotási bizottságnak is, amely hetente több alkalommal is ülésezik, és emiatt fővárosi jelenlétre van szükség. Szerinte ez nem is minden, hiszen saját pénzéből még 40-50 ezer forintot költ üzemanyagra, hogy mindenhol megjelenhessen.

Az abszolút tankolási csúcstartó Tilki Attila (Fidesz), ő például 2014 decemberében 291 ezer forintért tankolt. A lap kiszámolta, hogy ez 360 forintos benzinárral és 8 literes átlagfogyasztással számolva mintegy tízezer kilométeres futást jelent egy hónap alatt.

203 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
MIért is ?? Egyáltalán mi az,,hogy nyári szünet,""politikusoknak "" ??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Freewolf
@szandokan: Mit akarsz egy olyan embertől, aki vitaképtelen és csak a magáét fújja, hiába is bizonyítod rá, hogy butaságot beszél. Horthyval beégettem, azóta érdemben semmire nem válaszol, csak a paneljeit nyomja!
Anna Mária
@Freewolf: Horthyról a jobber meséidet nyomtad, próbáltad a zsidóság megmentőjének beállítani. Történelmet próbáltál hamisítani, vajmi kevés sikerrel. Égtél, mint a rongy, kutyus!
Freewolf
@Anna Mária: Hozzá nem tudtál szólni a témához! Nem vagyok vevő süketelésre, én tényeket sorolok! Te semmit, csak a gyűlölet! Nekünk nincs mit megbeszélnünk, mert nem vagy vitapartner, csak a sértegetéseidet nyomod meg a fasiszta dumát!
szandokan
@Freewolf: Isten ments, hogy bármit is akarjak tőle, csak nem értem egyszerűen az ilyen egyszerű embereket. Aki más véleményen van, az vagy náci, vagy kezelésre szorul. Kész röhej.
Freewolf
@szandokan: Jellegzetes ez a viselkedési típus! Jól körülhatárolható magyarellenes minoritásé!
szandokan
@Freewolf: Eddig ez eszembe sem jutott, hogy magyarellenes lenne, pedig gondolhattam volna rá párszor, hiszen állandóan csak a romákat meg a bevándorlókat védi, és válasz helyett magyarok által elkövetett gyilkosságokra tereli a szót. Kösz, hogy felnyitottad a szemem...:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.