Újabb igen érdekes kép került fel a Külföldi vagyok, elveszem a munkájukat Facebook-oldalra. Melissa nem kér a kormány gyűlölködéséből, így könnyebb szívvel megy el Magyarországról.

"Ez a kampány szíven talált" – a lány, aki most már dacból is itt hagyja az országotForrás: facebook.com/kulfoldivagyokelveszemamunkajukat

A lány az alábbit írta a kép mellé:

 Három éves koromban költöztünk Magyarországra a nagyszüleimmel. Itt jártam óvodába, általános iskolába és itt végeztem a gimnáziumot is. Amikor úgy döntöttem, hogy lehetőségek és pénz híján Németországban folytatom a tanulmányaim, összeszorult a szívem ugyanis német származásom és állampolgárságom ellenére mindig magyarnak vallottam magam, és büszke voltam magamra, hogy anyanyelvi szinten beszélem a nyelvet – egyedüliként a családomból. De ez a kampány szíven talált, és igen, már dacból is hagyom itt az otthonom, de a barátomtól azért nem válok meg.

113 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Mariner1:Paraszt voltál, az is maradsz! Ismered a lányt?? Persze, nem, csak ugatsz , mint általában! Lehet értelmesebb nálad, amit írt, az azt bbizonyitja!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
@Toby: Bizonyítottan értetlen személynek nem lehet értelmet adni, csak kiképezni az értelemre, de még az sem segít azon, aki született értetlenséggel van megáldva, az nem tetteti magát,mert veleszületett hibának van könyvelve. Születési anyakönyvi kivonat bizonyítéknak használható slussz kizárva!
Toby
@keresztapa: Ismét félredumálsz, hozod a Nagy Semmit és még magyarázod is ! Nos, hol van az "ollózott" alapanyag - kiskomám ?
keresztapa
@Toby: Egyenesadásba kérdezd Tóbiást ennyire nem lehetsz feledékeny!
Toby
@keresztapa: Valóban nem vagy többre képes, mint üres, megalapozatlan ( mondhatnám hazug ! ) hivatkozásokra és ez születési adottság, vagy csak simán szerepelni akarsz ?
Esetleg kifog rajtad a "copy" művelet ?
keresztapa
@Toby: Ökölbe tartó kézzel jobban mutatnál, mint fogyatékos újakkal! Szellemi fogyatékkal, meg ne mentegetőzz! A feledékenység vészesen tartós nálad. Legyen egy szép estéd!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.