Újabb igen érdekes kép került fel a Külföldi vagyok, elveszem a munkájukat Facebook-oldalra. Melissa nem kér a kormány gyűlölködéséből, így könnyebb szívvel megy el Magyarországról.

"Ez a kampány szíven talált" – a lány, aki most már dacból is itt hagyja az országotForrás: facebook.com/kulfoldivagyokelveszemamunkajukat

A lány az alábbit írta a kép mellé:

 Három éves koromban költöztünk Magyarországra a nagyszüleimmel. Itt jártam óvodába, általános iskolába és itt végeztem a gimnáziumot is. Amikor úgy döntöttem, hogy lehetőségek és pénz híján Németországban folytatom a tanulmányaim, összeszorult a szívem ugyanis német származásom és állampolgárságom ellenére mindig magyarnak vallottam magam, és büszke voltam magamra, hogy anyanyelvi szinten beszélem a nyelvet – egyedüliként a családomból. De ez a kampány szíven talált, és igen, már dacból is hagyom itt az otthonom, de a barátomtól azért nem válok meg.

113 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Mariner1:Paraszt voltál, az is maradsz! Ismered a lányt?? Persze, nem, csak ugatsz , mint általában! Lehet értelmesebb nálad, amit írt, az azt bbizonyitja!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
zsemlyene
Aki menni akar,segíteni kell neki csomagolni.
Mariner1
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
keresztapa
Nagyon helyes menjél csak vidd magaddal a többieket is, de hogy dolgoztál adóztál az azért túlzás mert a dolgozó az nem ugrik be a demagógiának, mert ha át gondolnád hogy nem te vagy érintve, hanem a jelen emigránsai, akkor ha érettségiztél felfognád vágod!
eugen4402
Derék magyarok vagytok. Mikor indultok Levédiába...?
keresztapa
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
silber13
@Mariner1:Paraszt voltál, az is maradsz! Ismered a lányt?? Persze, nem, csak ugatsz , mint általában! Lehet értelmesebb nálad, amit írt, az azt bbizonyitja!
silber13
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Macskaszem
Ez a lány még nem tudja, de ezerszer jobban jár ha elmegy, mintha ittmarad ebben a gyűlölködő orbanisztánban, ahol a nép 70%-a csúszik egyre lejjebb a szegénységbe és a reménytelenségbe. Menjen, amíg körbe nem ér a kerítés, mert onnantól kifelé is csak a megbízható elvtársaknak nyílik majd a kapu.
Mézike
" szabad vagyok, mondta a majom a rácsnak. Én nem mondta a rács , engem majmok köré zárnak"
Egyre többen nem akarnak szabadok lenni.
www.youtube.com/watch?v=TrLfHOR0TgM
1980-as felvétel. Mi változott?
bencemacska
Drága jobboskáim induljatok Azerbajdzsánba, vagy Kazahsztánba. OV rokonai ott vannak, nem Európában, ennyi szolidaritást megérdemel tőletek.
Mi majd csak elleszünk nélkületek! Ha nem nő a jövedelmünk, akkor is jobban fogjuk érezni magunkat, mert nem mérgezitek körülöttünk a levegőt!

Remélem a Nyugatra távozottak is visszajönnek a ti keletre vándorlásotok után, és növekszik a gazdaság.
És még az sem lesz, aki ellopja!!!
GeoCravker
@Mariner1: Kedves anyáddal beszélgettél már arról, hogy ki is a valódi apád? Kiválogatta már abból a pár száz esélyesből?
GeoCravker
@keresztapa: Vagy sorold a lány többi, más táblás, és igazoltan DK-s fellépéseit, vagy tartsd vissza az öröm,könnyeidet. Lehetőleg két kézzel fdörgölve a szemed. Addig sem gépelsz hülyeséget.
justhpeter
Biztos hogy csak ez a lányka a hibás ? Mi jár a végtelenül primitív és értelmetlen kampány elindítójának ?
Mariner1
@GeoCravker: Látom általánosnak gondolod a családodban szokásos utódnemzési szokásokat. Pedig nem az. De ettől még szeretheted kedves édesanyádat. Még ingyen is. Még ha szokatlan is neki.
lópicigáspár
Két gazdasági bevándorló bemegy az egyik határmenti magyar kocsmába. Az egyik megszólal: - "Kérni gyorsan két pálinka!" A kocsmáros megkérdezi: - "Na és melyik pálinkából kérnek?" Mire a másik rávágja
- "Hát a kerítésszaggatóból... :-)))
Mariner1
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
silber13
@Mariner1: Túrót ismersz te bugris! méghogy neked bemutatkozot!:-(((( Te mutatkoztál be itt mindenkinek ! Alpári stilusodat nem tagadtad eddig sem és ezután sem meg! Felejts el
Mariner1
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
silber13
@Mariner1: Mi van paszuly: Az intelligencia csapkodja nálad a biztosítékot? Jellemző rád és a hasonló elborult agyúakra!
kkalman
Vajon, ezen a lányon kívül még hány, az országban már letelepült, itt tanult, dolgozott, családot alapított "idegen" fogja úgy gondolni, hogy az ország, amelyet hazájának választott kitagadja őt?
lópicigáspár
@köhögő bolha: Plagizálunk, plagizálunk?! :)
Január
@kkalman: Ez a "kitagadás" csak felesleges hangulat keltés. Akik itt élnek évek óta közöttünk,
beilleszkedtek miért érzik veszélyeztetve magukat eddig senki nem mondta nekik, hogy "állj arrébb". Miért is mondaná?
keresztapa
@GeoCravker: Elnézésed kérem nem tudtam, hogy vér DK-s vagy azonban amit írtam az akkor is igaz, még akkor is, ha a balos osztódást a DK- s ideológia hozta létre, melynek alapja csak az lehet igaz amit a DK annak tart. Minden megmozdulás ami a tolvajok városában megvalósul a DK -tól indul, és az osztódott balosok éltetésével zárul.
kkalman
@Január: ma, 21:04 Eddig valóban senki sem tagadta ki őket. De mi a biztosíték, hogy holnap sem fogja mondani senki nekik: Állj odébb! Ahogy növekszik az idegengyűlölet, ez is bekövetkezhet.
GeoCravker
@keresztapa: Látom nem világos, amit írtam. Talán a magyar nyelvtudásoddal lehet baj? Hiába nápoly messze van.
Szóvel, zárjuk rövidre: az akkor is így van az egy demagóg goebbelsi érv. Tényeket tudsz hozni? adotk linkek (nem kuruc és alfahir). A jelek szerint nem.
Akkor ennyit a véleményedről.
A körbekerített semmi=0.
F_Viktor
@Január: Debizony, veszélyeztetve érzik magukat, s nem csak a munkájukat féltik (nyilatkozott már erről afrikai sebész is), hanem az életüket is. Köszönhetően a mély-magyarjainknak, akiket Orbán és Vona megtalált.

Gyűlöletben nagyon jól teljesítenek jobbereink!
GeoCravker
@Mariner1: Érdekes, ha Te ismeretlenül lekurvázol valakit, akkro az rendben van? Csak azért mert nem olyan szeplősen fehér a bőre, mint a kedves mamádnak? Az utóbbi esetében viszont milyen érzékeny lettél.
S rögtön feltünt? Nahát, nahát kicsi nyilas.
keresztapa
@GeoCravker: Igen igen bizonygatnod sem kell tovább. Vér DK-s vagy, Sarló és kalapács rabszolgája lettél.. . Csak az lehet igaz, amit te annak tartasz! Ez viszont nem érinti a nyelv tudásodat, mert az az értelmed nem tudja megvilágosítani, mert hiányzik a fény a sötétségedben!
F_Viktor
@keresztapa: Most sem tűnik fel, hogy mindenki szembe közlekedik veled az autópályán?
GeoCravker
@keresztapa: Nem kicsi nyuszi. az lehet igaz, amit igazolni tudsz. A Te igazadból eddig semmit nem tudtál igazolni.
Attzól, hogy van egy DK-s szellemi becsípődésed, még nem lesz igazad. Az igazságodból csak a gazság marad.
Desischado
Igaza van ennek a lánynak, hogy elmegy. Jobban fog járni! Irígylem!
Anna Mária
Mariner a büszke jobbikos.
Na amit ez a szörnyeteg itt előad, az a valódi jobbik.
Anna Mária
@keresztapa: Te már megint sokat ittál.
Nem kellene elhúznod végre egy elvonóra? Így még a jobbik sem tud használni.
szandokan
@keresztapa: Teljesen igazad lehet, ez egy propaganda szöveg, amit a lánynak el kellett mondania. Senki nem akarja innen elzavarni a külföldieket, ez is csak egy uszítás, mint a legtöbb.
Macskaszem
@szandokan: orbánnál uszítóbb féreg nincs ebben az országban, te is pont úgy beuszultál, ahogy a csuti elmebeteg elvárja az ilyen egyszerű agyúaktól.
silber13
@szandokan: Elmondanád, ki kényszeritette a lányt, hogy elmondja ezt a szerintetek propaganda szöveget? Az igazi propaganda szöveg a kövér, csúti zseb-wallensteini förmedvényekben lakozik szerintem és sokak szerint.
eszegfu
Teremtsünk olyan körülményeket, hogy "nyugodt lélekkel" elmehessenek a fiatalok, majd ezzel párhuzamosan "csábitsuk" haza őket évi 1 mill. + lakás + munkalehetőséggel! Ez már döfi! És mig ezeken a dolgokon "rágódunk", a Fidesz halászhat a zavarosban...
Freewolf
Bemondatták vele a liberálfasiszta propaganda szöveget, hogy demokratikuséknak ettől álljon! :-)))))))))))))))
kamazuka
Pécs mellett láttam ezt a feliratot.

Ha magyarországra jössz,tartsd vizeletben fösvényeinket!
Strong
Nem értem miért ez a feszkó.
Egyértelmű, hogy a határsértők, illegális "bevándorlók" a kampány célközönsége...(persze ők nem tudják elolvasni..:-) Nomeg a szavazóbázis, aki látja a kormány ténykedését..

De: a kishölgynek azt javaslom, ha magyarnak vallja magát, akkor ne lelépjen, mert azt bárki megteheti...
Azért vagyunk több mint 1000 éves nemzet, mert sosem futottunk el, hanem küzdöttünk...
A futáshoz nem kell sok minden...lábak, stb...
A küzdelem megerősít mindenben. Ja: És győzöl...
mate03
@kkalman: Sajnos egyre többen! Ha így haladunk,lassan csak az olyan vénemberek maradnak, mint én!
keresztapa
@szandokan: Ezek nem ismerik a propaganda szövegüket, pedig ők találták meg hirdető táblát tartó reklám macát, a cigánysoron csak elfelejtették, hogy erre már nincsenek vevők csak a DK_S soron. Az idegen szívű libsi patkányok útólsó ötletelése!
Anna Mária
@Strong: Mit küzdjön egy fiatal az idióta fasisztákkal, ugyan már... Az élet nem arra való, hogy az ember hülyékkel foglalkozzon. Legyenek boldogok maguk között az ezeréves nemzetükkel.
Hellcat
Édesapám teherautó söfőr...szombaton ért haza angliából. Hát csak annyit üzennék nektek akik bevándorló fóbiás elvakult hülyék vagytok...A fele sem igaz annak amivel idehaza riogatják az embereket. Persze megpróbálnak a "bevándorlók" bejutni, de ha kiszállsz a járműből és szólsz nekik akkor szépen kimászank...ők sem hülyék. Szóval ne tessék elhinni a sok szart amit a fidesz meg a jobbik meg a többi fóbiás megpróbál megetetni veletek.
Freewolf
Videók születtek arról, hogy rohanják meg a kamionokat a vadak! Nem szép dolog a képkockákat negligálni!
eszegfu
@Freewolf: 10:19 Tényleg születtek videók, ahogy megrohanják a kamiont az emberek... de tudod, hogy pontosan mikori felvételek és hol készültek?! Utána néztél, vagy elfogadod "frissnek"?
Freewolf
@eszegfu: Elfogadom azt, hogy friss videó, mert így jelent meg! Gyakorlatilag egyetlen videónak sem tudunk pontosan utána nézni, mert nem mi készítjük. Nekem hitelesnek tűnt, amikor a tv-ben mutatták!
eszegfu
@Freewolf: Nem lehet egyszerü "müvelet" megnézni a készités idejét, helyét. Nem mondom, hogy legyenek fenntartásaid, csupán vedd be a "felező tablettát", vagyis csak a fele lehet igaz... igy valamennyire -- legalábbis szerintem -- objektiv maradhatnál. Kérlek, hogy inkább embereknek nevezd őket, ne "vadaknak"...add meg nekik is az "ártatlanság" esélyét a bizonyitásig. Kösz.
Anna Mária
@Freewolf: Vad te vagy - már ami a gondolkodásodat illeti.
silber13
@Freewolf: Kik mondatták be azt a szöveget? Ha elmesélnéd, nagyon meghallgatnám!:-))))))
Freewolf
A viselkedés alapján kategorizáljuk embertársainkat!
keresztapa
A hét vérkommunista nyomja itt a a bepenészedett szövegüket,de egyik sem tudja megmondani, hogy miért nem kell, nálunk az Amerikába, Izraelbe meghonosodott kerítéses akadály, pedig ott már igazán a demokrácia felsőfoka érvényesül, ameddig csak az ő joguk van érvényesítve, más joga elvan kerítve, az nem zavarja az idegen lelkületüket.
keresztapa
Ennek van befogadó készsége, így kell a liberálisok vélekedését értelmezni és akkor ellehet fogadni emigránsos kötődésüket.scontent.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/11401528_10153122901114818_4371846112444499097_n.jpg?oh=a9abf4f94ea1b8da797a07852e842230&oe=561F315B
köbjani
Akkor mos hogyan tovább, van EU, vagy nincs, Vezet vagy csak kritizál? Avagy a nemzetállamok visszakapták jogkörüket az emigráns kérdésben? Döntsék már el abba a fene nagy Brüsszelbe, mert az EU már Afrika lesz, vagy ez a szándéka a nagyhatalmaknak, amortizálják Európát utána gyarmattá teszik!
köbjani
Lemaradt!Mindenekelőtt Szíriában, aztán Irakban és Líbiában, na meg Afganisztánban vagy épp Szomáliában és Eritreában polgárháború dúl; az embereket nem üldözik, hanem a normális élet lehetőségétől fosztják meg, állandó rettegésben tartva őket. És nem belbiztonsági szervek, hanem egymással szemben álló fegyveres martalócbandák. Történjék róla említés, hogy az Iszlám Állam például mindenkit üldöz, aki nem hajlandó a kőkorszaki vallási előírásoknak engedelmeskedni, esetleg nem adózik neki, nem fizet váltságdíjat.
Abzug62
@Freewolf: Igen, magát is a viselkedése alapján kategorizáltuk.
Freewolf
@keresztapa: Ez a kettős mérce, amiről beszélek! A liberálfasizmus igazi arca!
köbjani
@Freewolf: Igaz de a lényege ennek az, hogy mindég a saját országunk ellen lépnek megmondó emberként, akik az ország rossz hírterjesztőinek éllovasai, együttesen olyanok mint az igazi bolsevik kommunisták voltak idejükben a mindenáron történő megfelelési ösztön a nagy testvér elvárása szerint. Az országban élnek, de nem az országért, nekik ez az ország csak lakhely, de nem a hazájuk, még az ellenség is kíméletesebb igazabb állást foglal az országgal szemben mint a liberális szabadelvűek.
Knapp75
@Freewolf: Kifejtenéd, mi az a liberálfasizmus? Kíváncsivá tettél! :)

(persze majd holnap, mert mára már lejárt a munkaidőd)
Knapp75
@keresztapa: Kedves alkeszem, honnan veszed, hogy ezt a lányt nem érinti a plakátkampány?
Szerinted a hozzád hasonló zuzmóagyúak tudnak ránézésre különbséget tenni egy dolgozó, adófizető, magyarul tudó évek óta itt élő bevándorló és egy tagnap érkezett között?
Vagy esetleg előfordulhat, hogy a hozzád hasonló előítéletes tuskók ugyanúgy fogják kezelni valamennyiüket?
mate03
@keresztapa: ! Tudod egyetlen hiba van az eszmefuttatásodban!Ugyan úgy fröcsögsz mint akiknek felrovod! Ezt a szét húzást, és az ország ketté szakítását, Orbán Viktornak köszönhetjük!
Anna Mária
@Knapp75: Itt olvasható freewolf életének fő műve:
rebarbara.nolblog.hu/archives/2012/09/20/Mi_a_liberalfasizmus/
Remek fordulatok vannak benne: pl. "tátott ámulat", "a mocsokból felvették a fasizmus piszkos kardját". :)
Anna Mária
@mate03: Csak egy Orbán semmire nem ment volna keresztapák, marinerek, freewolfok, szandokanok stb. nélkül.
köbjani
Most akkor mi van! Következmények még több emigráns várható, de miért is?

Tömegesen hagyták el az amerikai kiképzőtábort a szírek
SzíriahadseregkatonaságUSAtábor
Nehezen indul az amerikai védelmi minisztériumnak a mérsékelt szíriai felkelők kiképzését célzó programja; a Pentagon főnöke, Ash Carter néhány napja arra hívta fel a figyelmet, hogy gondjaik vannak a megfelelő számú mérsékelt ellenzéki toborzásával, egy hétfői arab sajtójelentés szerint pedig a potenciális harcosok is tömegesen hagyták ott a kiképzést, amikor megtudták, hogy a részvétel egyik előfeltétele szerint nem harcolhatnak Bassár el-Aszak szíriai elnök kormánycsapatai ellen.
A tervek alapján három év alatt évente ötezer harcost képeznének ki Törökországban és Jordániában létrehozott táborokban. Az amerikai kongresszus által jóváhagyott program három kijelentett célja: az Iszlám Állam (IÁ) szervezet elleni küzdelem, a mérsékelt ellenzék által ellenőrzött területek védelme és a politikai megoldás előmozdítása Szíriában.

A The Syrian Observer független hírportál szerint a szóban forgó projektre, valamint egy párhuzamos, az amerikai Központi Hírszerző Ügynökségnek (CIA) az ellenzéki harcosok kiképzését és felvértezését célzó titkos programjára eredetileg hatezren jelentkeztek, de közülük csak ezerötszázan jutott át a szűrőn.

Diplomáciai források szerint legutóbb kétszáz harcos érkezett egy törökországi és egy jordániai táborba, de közülük mindössze ötvenen maradtak ott, mivel a legtöbben nem voltak hajlandóak aláírni, hogy hazatértük után nem támadnak Aszad katonáira.
A program sikeres előrehaladását a gyakorlati nehézségeken túl a Washington és Ankara közötti stratégiai ellentétek is hátráltatják, amelyek abból fakadnak, hogy Amerika nem hajlandó légi hadműveleteit az Aszad-rezsimre is kiterjeszteni.

Törökország, csakúgy mint egyes nyugati kormányok hiába próbálták rábírni Washingtont, hogy az általa vezetett nemzetközi katonai koalíció vadászgépei támogatást nyújtsanak a damaszkuszi vezetés...
Knapp75
@Anna Mária: Köszi a "továbbképzést". :)
Azért én maradnék annál a verziónál, hogy ezzel a nem létező szóval próbálják relativizálni a valódi fasizmust.
2 in 1: magának mentséget keres, miközben mást mocskol. :)
(Freewolf verziója szerint ez a "méltó válasz")
kkalman
@mate03: ma, 09:09 Veled együtt maradok. A korom is megvan hozzá, az egészségem is a múlté, akkor hová menjek? Esetleg a Járda szigetekre nyaralni.
Nil
Csak a tudatlan emberek gyűlölködnek ...
kamazuka
Úgy döntöttem maradok,és kitalálom,hogyan legyen nyugdíjam, uniós átlagú ha itt élek!
eugen4402
Tartok tőle, hogy ha a kivándorolni készülő lány a táblájával a DK propagandája, akkor a kamionokra támadó menekülteket bemutató videó pedig a fidesz-jobbik propaganda anyaga lehet.
kukac50
Felesleges ez a bevándorlási gyűlölet keltés. Kis városomban ahol élek két orvossal is találkoztam akik bevándorlók. Az egyik éppen ügyeletes volt amikor sérülésemet el kellett látni.
Ők még emberségesebbek is mint a Magyar orvosok.
keresztapa
A volt kezdetben hat bozgor egy fővel növekedvén, így már hét, mint a gonoszság érdekeltségének tagjai szeretettel várja saját otthonukba az emigráns bozgorokat, a déli határövezetben elhelyezett DK_S útbaigazító tábla alapján a testvériség jegyében!
keresztapa
A liberális megmondók szerint, nincs itt semmi probléma, csak ezek a magyarok finnyáskodnak az emigránsoktól,
lvasói levél: katasztrofális állapotok Bicskén – a menekültek napi 6 ezer forint „ellátmányt” kapnak
Megosztás:
2015.06.22

A napokban Bicske mellett elhaladva gondoltam, megállok egy kicsit. Ez a katasztrófaturizmus. A helyzet elkeserítő. A befogadó állomás telt házzal működik, a helyiek kétségbeesése érthető – írja a Privát Kopó magazin egyik olvasója. Alább a teljes levél:

A Tescóban meghallottam egy beszélgetést, hát odamentem és feltettem néhány kérdést. Elmondták, hogy mindennaposak a lopások, a legnépszerűbb termékek a whisky és az óvszer, de gyakorlatilag mindent lopnak. Záráshoz közeledve, amikor már vevő szinte nincs az áruházban, tömegestül lepik el az ápolatlan, erős testszagot árasztó, piszkos ruházatú menekültek az üzleteket. Nem érdekli őket, hogy félig le vannak húzva a rácsok, lerohanják a boltokat.

bicskemenekultek_biKülönösen felháborítónak tartják a napi 6 ezer forintos ellátmányukat, amiről egy magyar család csak álmodni mer. Minden másodig menekült a drága okostelefonját nyomkodja. A pénzváltót egész nap ellepik, a magyarok szinte oda se férnek, lökdösődnek, kiabálnak. Mint megtudtam, volt olyan dolgozó ott, aki 2 napig bírta, felmondott.
Freewolf
@keresztapa: És a liberális bűnbanda ezt támogatja!
keresztapa
@Freewolf: A liberális bozgornak ez az ország nem hazája, ő csak lakó ebben az országban, neki semmi nem drága ami az ország gazdasági teherbírását érinti nekik ez öröm, mióta kikerültek a hatalomból. Tudatosan tevékenykednek az ország rombolásában, rossz hírének keltésében! A bűnbanda megnevezése részükre nagyon kedvező, a másik elnevezés rájuk a találó! Aminek leírása fejezi ki népellenes tevékenységüket.
Freewolf
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Anna Mária
@Freewolf: Rettegjetek csak, ti demokráciafóbiások! :)))
keresztapa
Hátha elgondolkoznak ,,Liberális kisebbség védők, az ilyen kijelentéseknél ti nem éreznétek furán magatokat?
Amerikában ahol mostanság lelőttek néhány feketét mert lövöldöztek vagy bűnöztek, és ügye ez mostanság nagy port kavart (bezzeg csak 10 évvel ezelőtt semmi nem lett volna...).
Erre megszólalt ott valamelyik fekete Chicagoban ahol köztudottan sok fekete lakik és nagy a bűnözés, hogy ők vannak többen és megvédik magukat.
Nekem ez egy burkolt hadüzenetnek tűnt.
Ott is azért eléggé sok fehér mosdatja a bűnöző feketéket, ők nem érzik egy kicsit árulónak magukat?
Mert én úgy látom hogy amikor segély kell, akkor mindenki jaj de egyenlő, meg büntetni kell a fehéreket ha megvédik magukat a bűnözőkkel, illetve próbálják az emberek éberségét elaltatni.
Aztán amikor történik egy ilyen eset, hát csak ki bújik a szög a zsákból hogy bizony a feketék marhára nem hisznek a nagy liberális eszmékben, amik őket akarják védeni meg egyenlővé-fehérré-tenni mert bizony ilyenkor csak összefognak fajilag és szembe mennének a fehérekkel (tehát ők is erősen rasszisták), és csak azt várják hogy ők legyenek többségben, és majd akkor lecsapnak az addigra elaltatott és már kisebbségben lévő fehérekre.
Aztán amikor majd a fehér él majd gettókban és majd számon kéri hogy na de hát liberalizmus van, az nevelt ki titeket ilyen bátorrá, akkor hol vannak a szabadság jogaim, mert ügye mint fehér mi emeltünk fel titeket és pátyolgattunk.
Akkor majd a fehér jól összeveri ha le nem lövi, és bizony kialakítanak egy kő kemény rasszista rendszert, mint ahogy ez van a gettókban is.

Kérdésem az hogy ha a feketék is meg akár milyen más bajos kisebbség is, sokkalta inkább hajlamos a rasszizmusra, akkor miért véditek őket?
A fehérek már annyira idiótán birkák és türelmesek, de mégis ők a rasszisták? De ha a fehért éri is valami hátrányos megkülönböztetés nem kezd el rasszizmusról beszélni, még ha jogos lenni akkor sem.
De ha meg is próbálná a ti fajtátok aki szintén fehér, öngyilkos áruló módon nem...
Freewolf
@keresztapa: Igazad van! A liberalizmus rákos daganat a nemzet testén, amit el kell távolítani!
silber13
@Freewolf: 07:40-re : És ugye ilyen nálunk a Freewolfizmus is?:-)) Nrmde???
Freewolf
@silber13: Próbáld meg a valóságot elhazudni! Az mindig a felszínre tör! A liberális hazudozás nem tudja negligálni a tényeket!
Toby
@keresztapa: "Elfelejtetted" megjelölni a forrást ! Csak nem az SS vagy az SA oldaláról való ?

Drága mobiltelefon ! nyilván azért jönnek ide, hogy feltöltsék az olcsó áramról !
silber13
@Freewolf: A valóságot a jelenlegi uralkodó pártok hazudják le, meg el, folyamatosan!
Freewolf
@silber13: Ne aggódj azért liberális nembarátaink nem maradnak le a versenyben!
JAJMÁR
@keresztapa: 17:59 Rólad elmondható, hogy fekete fehérben látod a világot :)

Keresztapa, nézz az ágy alá, nincs ott semmi :)
keresztapa
@Toby: A híreket az MSZP DK sajtó híreikből ollózom ki, jó lenne kissé figyelned az MSZP hír oldalára!
keresztapa
@JAJMÁR: A fekete fehér az egyszerű tévedhetetlenség színe, a kiszínezett amivel te dicsekszel az a hazugságok kavalkádja különböző színvariálásokkal, hogy ki tud választani a számodra kedvezőbbet, ez a színvakítás névre ad, ide vonatkoztatva a szivárvány minden képzeleti színével.
keresztapa
@Freewolf: Ezt a rákos testet a Baloldal osztódásával már képtelenség gyógyítani!
Toby
@keresztapa: Igen ? Akkort tedd ide másolatba ! Bizonyíts - kisnyilas !
keresztapa
@Toby: Az MSZP - nek nem hisz a tagsága ollózást nem bizonyítani kel, hanem ismerni kell az MSZP szavainak hitelképességét, ami már régen lejáratódott, hitelét vesztette. Hogy, hogy ezt te kitartó MSZP-s
utolsó utas az elmerült hajon, nem tudtad, merülsz a hajóval együtt!
Toby
@keresztapa: Ne félremagyarázz ! Tedd ide a hivatkozott Mszp-s, DK-s alapanyagot, melyből "ollóztál" !
Vagy bukta van a nagy dumából ?
silber13
@keresztapa: Óhéber duma! Tobynak igaza van Bukta a szöveg, de sebaj, egyszer talán kinövöd, bár...a fene se tudja...!
keresztapa
@Toby: @silber13: A bukta nálatok van jelen mert már saját pártotok szavát ti hiteltelenítitek, a mellé magyarázást már itt és most is kezdtétek, szembesítsétek pártvezéreteket vele. Ti bíztatok benne! igaz ,hogy röhejes de a tietek!
keresztapa
@silber13: Sajnálatos az is mint sok más is, amiről fogalmatok sincs hogy az új baloldali erő a PM. Nagyjából még pont ők hiányoztak.tőletek. A baloldal legnagyobb gondja a jövőben az, hogy nem
tudnak kiutat mutatni pártoló tagságuknak, amibe sajátos propagandista szövegértelmezésükkel kerültek, (ami felett az idő eljárt) mert érdembeli tevékenységre, munkavégzésre mindannyian alkalmatlanok.
Most jelen helyzetben is nem az országot helyzetbe hozó bevándorlás csökkentésére, meg akadályozására ötletelnének, nem a bevándorlók pártján állva befogadásukat szajkózzák, mit sem törődve az ország gazdasági teherbírásának, Magyarországi szegények helyzetjavításán élethelyzetük jobbá tételén, ötletelgetnének érdembeli javaslatokkal segítenének rajtuk nem, Ő nekik örömet okoz ha a kormány nehéz, problémás helyzetbe kerül mint a menekült ügy... Mert legnagyobb örömük a kár öröm! forrás www. marxidblog.hu
keresztapa
@Jozefina: Akkor lenne ténylegesen igaza, ha most emigrált volna, de mivel törvénybetartásával érkezett az országba, nem lehet emigráns így rá nem vonatkoztatható a mai emigránsok törvényellenes zöldhatáron történő belépése az ország területére ez egyszerű törvényellenes cselekedet büntető eljárást von maga után.. Melissa a DK gyűlölet áldozata amit érettségizett létére nem észlelt amikor a DK megkereste politikai céljának felhasználására! Egyszerűen jóhiszemű DK által félrevezetett lány, aki nem jártas a politikai gyűlölködésben Azaz az MSZP osztódásos mini pártjainak hálójába került átgondolatlanságból tetszett neki a címszerep! Remélhetőleg a Pasijának valós jobb gondolkodása ráébreszti hibás döntésére!
keresztapa
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
keresztapa
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Toby
@keresztapa: Hol van a bizonyítás - kiskoma ? Lököd a süketet ezerrel, úgy jó nagy általánosságban, aztán a bekérdezésnél slusszot kapsz !
Anna Mária
@keresztapa: Tűnj a kurucinfóra, ne itt reklámozd azt a szemetet.
keresztapa
@Toby: Bizonyítottan értetlen személynek nem lehet értelmet adni, csak kiképezni az értelemre, de még az sem segít azon, aki született értetlenséggel van megáldva, az nem tetteti magát,mert veleszületett hibának van könyvelve. Születési anyakönyvi kivonat bizonyítéknak használható slussz kizárva!
Toby
@keresztapa: Ismét félredumálsz, hozod a Nagy Semmit és még magyarázod is ! Nos, hol van az "ollózott" alapanyag - kiskomám ?
keresztapa
@Toby: Egyenesadásba kérdezd Tóbiást ennyire nem lehetsz feledékeny!
Toby
@keresztapa: Valóban nem vagy többre képes, mint üres, megalapozatlan ( mondhatnám hazug ! ) hivatkozásokra és ez születési adottság, vagy csak simán szerepelni akarsz ?
Esetleg kifog rajtad a "copy" művelet ?
keresztapa
@Toby: Ökölbe tartó kézzel jobban mutatnál, mint fogyatékos újakkal! Szellemi fogyatékkal, meg ne mentegetőzz! A feledékenység vészesen tartós nálad. Legyen egy szép estéd!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.