2012 óta húzódott az ügy, amiben hétfőn ítéletet hozott a bíróság, mely kimondta: Bitvai Nándor, a XV. kerület volt alpolgármestere elkövette a magánokirat hamisítás vétségét. Azt nem sikerült bizonyítani, hogy Bitvai hamisította volna az aláírásokat, vagy hogy tudott volna a hamisításról, az viszont biztos, hogy a felvett pénzeket törvényesen költötték el, és nem történt a Fidesz részére pártfinanszírozás.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
"...az viszont biztos, hogy a felvett pénzeket törvényesen költötték el, és nem történt a Fidesz részére pártfinanszírozás."
Nem értem.
NEM ÉRTEM!
Ha törvényesen költötték el és nem volt párt finanszírozás, akkor hol van a bűntény?
Ha nincs bűntény, miért ítélték el a csákót?!

Mai magyar igazságszolgáltatás,,,
eszegfu
@m.macskosz: Valószinüleg az okiratokon szereplő 2. aláirás hamisitása lehetett a "büntény". Bennem is felvetődik, ha a dokumentumok voltak "hamisak", akkor az abban rögzitett feladatok, esetleg tények sem lehettek igaziak, hiába ezek alapján "törvényesen" költötték és nem pártot finansziroztak belőle. Egy szerződést aláirásakor ha az egyik aláirás hamis , akkor a szerződés érvénytelen... sőt ha utána felhasználták, akkor az is az... csak ehhez tudom hasonlitani.
m.macskosz
@eszegfu: Fogalmam sincs, nem is olvastam el a cikket, bevallom, csak a bevezető mondatot. Arra viszont már nincs időm, hogy belemerüljek, mennem kell. Szép napot!
eszegfu
@m.macskosz: 11:48 Nem baj, intézd csak a dolgodat...majd legközelebb. Neked is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.