A 70-80-as években nagyjából a művelődési házak, klubok népművelőin múlott, hogy felléphetett-e egy tiltott zenekar, megnyílhatott-e egy-egy alternatív kiállítás, és soha nem lehetett tudni, mikor csap le ezekre a hatalom. A Napfény íze sorozatunk befejező részében az underground meghatározó alakjával, a legendás Trabant zenekar alapítójával, Vető János költő, fotós, képzőművésszel beszélgettünk. Többek között arról, hogy mi az a TV Híradó-szőnyeg, mit dolgoztak a "semmirekellő művészek", és mit gondolt Orbánról, akit Nagy Imréék újratemetésén látott.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Anna Mária
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Akkoriban a szellemi termék sem számított magántulajdonnak.Igaz ma sem,mert magántulajdon mint fogalom nemlétezik.
Csak tulajdon!

Ez minden mutyi alapja!
Elvtársak!
papa.49
Nagyon jó riport, és nagyjából nekem is ez a véleményem az elmúlt időről, úgy 1970- napjainkig...
nemkati
Nemrég fedeztem fel ezt

www.youtube.com/watch?v=n4IkBpXhWKQ

És tetszik. Lehet, egyedül vagyok ezzel?
eugen4402
@Anna Mária: Lehet így is mondani, hogy érdekes. Meg talán egy folyó neve is eszünkbe juthat azokról az időkről: Elba...(tt). A 2t a múlt idő miatt van ott. Az ember legalább a saját (de)generációjának a sokszínűségét ismerje (be.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.