A politikai menekülteket Magyarország mindig befogadta, mindig menedéket adott nekik - hangsúlyozta a külgazdasági és külügyminiszter kedden az M1 aktuális csatornán.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Moist olvasom, hogy a "menekültek" elenyésző része jön Európán kívülről. A jelentős hányad a környező országok magyar nyelvű lakossága. Így már érthető, hogy miért magyar nyelvűek a plakátok :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Anna Mária
@Freewolf: Magyarországért beszélek, a mocskos fasiszták ellen.
De ez neked persze magas.
Freewolf
@Anna Mária: A mocskos fasiszták manapság liberálisnak nevezik magukat és idegen érdekekért szeretnék szétverni a hazánkat! Velünk nem számoltak a mocskok és lesz itt még meglepi a sok ugatás után! :-)
Anna Mária
@Freewolf: Fenyegetőzz csak fasisztácska, nem félünk tőled, de jókat röhögünk rajtad. Sokkal többen vagyunk, mit ti, minek is számolnánk veletek?
Freewolf
@Anna Mária: A fenyegetőzés a te műfajod szörnyecske! Itt jósolgatod a börtönt azoknak akik nem tűrik a mocskos uszítást, de figyeld meg, lesz még csíkos ruhád! :-) Slankít, meg a marharépa leves! :-DDDDDDDDDDDDD
Egy maroknyi senkiházi visítozik itt, mint az antimagyar Mécs Imre gusztustalan performanszán! Senki banda!
Anna Mária
@Freewolf: Neked ugyanaz lesz a sorsod, mint annak idején a nyilasoknak. Nekik is ilyen mocskos szájuk volt, mint neked, aztán meg mocskos tetteik.
Mécs Imrének pedig a bokájáig sem érsz.
Mintha az lenne az életed fő célja, hogy Mécs urat szidalmazd!
Vagy ezzel bíztak meg, ezért fizetnek?
Freewolf
Aki a hazám ellen uszít az nem úr! Kis mocskos senki, aki meg akarja osztani a társadalmat, de belebukott! Remélem ott voltál Andikával, meg Imi bácsival a magyarok történelme ellen vonyítani! Annyira bánom, hogy a rendőrök nem vitték mindet el a Gyorskocsi utcába!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.