Tegnap, 17 óra körüli időben súlyos incidens történt a bicskei Tesco hipermarketben: egy afrikai menekült kést rántott a biztonsági őrök láttán, akik ellenőrizni szerették volna a gyanúsan viselkedő menedékkérőt. A helyszínre nagy erőkkel kivonuló rendőrök az agresszív külföldit megbilincselték, és a Bicskei Rendőrkapitányságra előállították - értesült a Privát Kopó.

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: bzoli
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A helyszínre nagy erőkkel kivonuló rendőrök az agresszív külföldit megbilincselték...
...felnégyelték és Bicske négy égtája felé kiszegezték.
Már vártam ezt a műbalhét. Mit kapott cserébe a szerencsés? Letelepedési engedélyt?
cacus
Azokat kéne, hogy seggbe szurkálják akik a menekültek befogadását sürgetik...
www.youtube.com/watch?v=HfidiCcQPyw Ez kell nektek is idióták? Van itt már ép elég élősködő a nyakunkon!!!
Toby
@cacus: Vegyél vissza ember ! Ne hergeld magad - értelmetlen !

"„A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. június 24-én, délután egy bicskei áruházban egy külföldi férfi késsel a kezében tartózkodott az eladótérben. A helyszínre érkező járőrök azt tapasztalták, hogy a férfi zavartan viselkedik, így őt biztonsági intézkedés keretében a helyi rendőrkapitányságra előállították, ahonnan a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A férfi nem lépett fel támadólag senkivel szemben” - állítja közleményében a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság."

Egy pintér által "karnagyolt" plakátőrség, vajon milyen megfontolásból állítana ebben a tárgyban valótlant, milyen érdeke fűződne hozzá ?
A Privátkopó is magyarázkodik csak, hogy ne égjen be a tuningolt cikkel !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.