Lenner Áron Márk, a Nemzetgazdasági Minisztérium belgazdaságért felelős helyettes államtitkára csütörtökön az M1-en elmondta: fontos eredmény, hogy egyaránt nőtt az élelmiszer- és a nem élelmiszer kereskedelem. Ez azt jelzi, hogy az emberek bíznak a jövőben, és vásárolnak olyan tartós fogyasztási cikkeket is, amelyek nem tartoznak a napi szükségleteikhez. Teljesen igaza van. Minek venne valaki porszívót vagy hűtőszekrényt, ha úgyis tudja, hogy nem lesz holnap?

Forrás: 444.hu
Feltöltő: soljanka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Hellcat: Tudod azok csak jókedvükben mentek ki világot látni. Aztán, ha elfogyott a piros pettyes túrórudi, majd szaladnak haza.
Hellcat
@human: Mit is mondtad ezek a senkiháziak? Kalandvágy? Siralmas a helyzet idehaza...nagyon fog borulni a szaros vödör és sajnos a mi nyakunkba nem azokéba akik előidézték ezt az egészet.
human
@Hellcat: Az a baj, hogy a "kalandvágyók" nem szavaznak választáskor.
Minden diktatúrát megdöntött eddig a népharag. Ez is el lesz söpörve.
Senara
A helyettes is megszólalt , megoldozott a fizetéséért ...vásárolnak olyan tartós fogyasztási cikkeket is, amelyek nem tartoznak a napi szükségleteikhez... mert kenyéren kívül mást is vesz , természetesen csak ami nagyon kell . Gondolom a hűtő és mosógép támogatási akciók is ezt mutatják , helyettes valaki !!!
Hellcat
@human: Igen...a szavazástól való távolmaradás nagyon nagy hiba...remélem azért igazad lesz...félek mire elsöprésre kerülnek a dolgok addigra viszont már túl késő lesz és nagyon mély gödörben leszünk.
human
@Hellcat: Nem is holnap fog ez bekövetkezni sajnos. Majd ha már mindenki a bőrén érzi Orbán kamukormányzását.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.