Bár a kormány előírta, hogy júniustól a daganatgyanús eseteknél két héten belül CT- és MR-vizsgálatot kell végezni, a Magyar Kórhászszövetség szerint az előírás miatt éjszaka és hétvégén is dolgoznia kell a radiológusoknak a jogszabály betartásáért – adta hírül az RTL Klub híradója.

Velkey György szerint kevés a szakember és a készülék is.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Akkor szülni kell elvtársak és elvtársnők. Épp ma reggel hallottam Kossuth on a dicshimnuszt hogy 3% al több gyerek született mint eddig. Igaz halkan megjegyezték azt is úgy 10 másodpercben hogy 15% al többen haltak meg.
Ráfogták az influenzára, csodálkoztam is hogy nem a Gyurcsányra. Csak egy vérszegény utalás volt hogy 2010 ben volt a demográfiai mélypont de aztán jött vicctor és a turul tojásból is magyarok keltek ki.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
Ez is a kormány hozzá nem értését erősíti meg, s azt, hogy a szakma, a társadalom véleményeire nem kíváncsiak a döntéshozatal során. Ez a diktatúra egyik ismérve!
m.macskosz
@justhpeter: Nincs semmi gond a két héttel, csak a két hét az elhalálozást követően indul.
(Ahogy olajszőkepintérsanya két hete is, ugyi.)
justhpeter
@papa.49: @m.macskosz: Mindkét véleménnyel egyetértek, de ez csak azt jelenti, hogy ma semmivel nem vagyunk okosabbak mint a korábbiak, ezzel viszont a saját sírjainkat is ássuk egyben.
human
Egymillió munkahelyet is rég megígérték és semmi lett belőle. Helyette van milliárdos gázszerelőnk.
kkalman
Ez, nem meglepő módon, egy, a szakmaiságot teljesen nélkülöző intézkedés. Csak halkan kérdezem, mi van a vasárnapi munkavégzés tilalmával? Ja, hogy egészségügy, és örüljön, hogy dolgozhat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.