Ásotthalom környékén járt az Al Jazeera arab televízió, hogy riportot készítsen a Magyarországra érkező migránsokról. A riporter szír, kameruni és pakisztáni migránsokkal beszélt, akik közül sokan gyerekkel jöttek, és többen igen kétségbeesettnek tűntek. A riportban megszólalt Toroczkai László, Ásotthalom jobbikos polgármestere, aki "nem örül a vasfüggönynek", mert a házából rálát és börtönben érzi magát. Ugyakkor szükségesnek érzi, mert szerinte itt kultúrák ütközéséről van szó.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

97 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
@Mirabilis: "Hogy lehet kiszűrni az iszlám állam terroristáit pl. a magyar határon?"
Sehogy.
A terroristák célirányosan, tökéletesen felkészülve, megtervezve ölnek. Nem fognak ezer km-t gyalogolni, meg bizonytalan hajókon hánykódni.
Ők biztosra mennek. Ha fel akarnák robbantani mondjuk a debreceni repteret, akkor megteszik. Egy darab menkült nem kell hozzá.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verum
@vizinyuszi: - keress egyet és taposs rá.
vizinyuszi
@verum: Én nem vagyok illegális határsértő, aki sz@rik egy állam határára.
Anna Mária
@vizinyuszi: Magyarország azért nem civilizált ország már rég, mert olyanok élnek benne és jártatják a szájukat, mint például te. Taposóaknáról álmodozni Európa közepén, teljesen figyelmen kívül hagyni, hogy a hazád milyen egyezményeket írt alá - no, ez primitívebb bárminél.
kamazuka
Toroczkai úr tekintsen a kerítésre.Gondolja,hogy gyermekei a ház előtt játszanak,és a közelben oroszlánok portyáznak.Van ismerősöm távoli országban még a szemetet is puska kézben viszi ki.A bármi megtörténhet jelszóval.

Másfelől,ha nekem volna egy biztosító társaságom,akkora üzletet csinálnék ebből a menekűltkérdésből,hogy aRockefellerek tollasodása halovány harmat lenne ehhez képess!
Anna Mária
@vizinyuszi: Röhögj csak, röhögj, de egyetlen magyar kormány sem szerezheti meg neked azt az örömet, hogy taposóaknára lépett menekültek testrészeiben gyönyörködhess. Ugyanis a civilzált világ - amihez te nem tartozol - ilyesmit nem enged meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.