A debreceni menekülttábornál lévő Sámsoni úttól egészen a Kassai útig térfigyelő kamerákat szerelnek fel Papp László polgármester bejelentése szerint – írta az Index.

A város 15 kamerát helyez ki 15 millió forintos költséggel. A kamerákat bekötik a megyei rendőr-főkapitányság rendszerébe, így a rendőrök a központból rögtön észlelhetik, ha bűncselekmény történik.

Pósán László, a térség fideszes országgyűlési képviselője arról beszélt: a szakembereknek meg kellene fontolniuk, hogy közegészségügyi és járványügyi kockázat miatt tegyék zárttá a tábort. Hozzátette: olyan nagy számban érkeznek a migránsok, hogy előzetes egészségügyi szűrésük szinte lehetetlen.

Mint megírtuk, hétfőn igen nagy balhé tört ki a roppantul túlzsúfolt debreceni táborban. Az ok állítólag az volt, hogy az egyik menekült elvette a másiktól a koránját és megtaposta. A konfliktus elmérgesedett, így végül több százan kapcsolódtak be: a migránsok autókat dobáltak meg és kukákat is felgyújtottak. A támadásoknak a rendőrség beavatkozása vetett véget.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Ha már nem ételre költik, legalább nyoma lesz, hogy bánnak az őrök azokkal az emberekkel.
zilikutya
Nem kamera kellene, hanem felszámolni az egészet, az ott lakókat pedig hazavágni vagy kiutasítani Magyarországról! A környéken élő emberek félnek tőlük, nekik mindent lehet, takarodjanak innen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.