Baldauf László, a CBA vezére el adta majd' 1 milliárdot érő Porschéját, mert nem tudta kihasználni. Szerinte egyébként is fel kellene hagyni az irigykedéssel és rosszindulattal, a tisztességesen leadózott jövedelméből mindenki arra költi a pénzét, amire akarja. És igen, tényleg lóg egy fénykép az irodája falán, amin többek között Orbán Viktor is rajta van – vallotta be a Heti Válasznak adott interjújában.

Az viszont még érdekesebb, amit a Coop-csoporthoz fűződő viszonyáról mondott.

Még a vasárnapi nyitva tartás korlátozása érdekében is nehezen tudtunk összefogni

- szemléltette a rossz kapcsolatot, ami egyben azt is jelenti, hogy a CBA is kőkeményen lobbizott a boltzárért.

A vasárnapi zárva tartásnak elmondása szerint azért örül, mert a dolgozói boldogok, pedig neki bolttulajdonosként az lenne érdeke, hogy éjjel-nappal "csörögjön a pénz, s csilingeljen a kassza".

Baldauf arra is kitért: attól még, hogy valakinek offshore-cége van, még nem biztos, hogy bűnöző. Ezt Valentik Csaba volt CBA-háttéremberrel kapcsolatban említette, akinek a quaestoros Tarsoly Csabával van állítólag közös offshore cége.

A legfrissebb

A CBA közleményében utasította vissza a Baldauf Lászlóval a csütörtöki Heti Válaszban megjelent interjú "szándékos, rosszindulatú félreértelmezését", amely arról szól, hogy az üzletláncnak vagy bármilyen vezetőjének tevőleges köze lett volna a vasárnapi nyitva tartás korlátozásának bevezetéséhez.

A cég azt írta közleményében, hogy a médiában "helytelenül idézett mondat egyértelműen azt jelenti, hogy a többi piaci szereplőhöz hasonlóan a CBA is kifejtette a véleményét a törvénnyel kapcsolatban".

A magyar üzletláncok (Coop, Reál, CBA) abban tudtak "nehezen összefogni", hogy a javaslattal kapcsolatos véleményüket együttesen kommunikálják. Tudomásuk szerint a törvény a szakszervezetek kezdeményezésére került napirendre – közölték.

Egyben jelezték: mindazon sajtóorgánummal szemben jogi lépéseket tesznek, amelyek a valóság elferdítésével megsértik a társaság jó hírnévhez fűződő jogait.

Baldauf Lászlót, a CBA elnökét a Heti Válasz friss számában megjelent interjú úgy idézi, más hazai tulajdonú hálózatokkal "még a vasárnapi nyitva tartás korlátozása érdekében is nehezen tudtunk összefogni. (...) Pedig szükséges lenne az erős érdekszövetség a magyar üzletláncok között".

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A vezér szerint nem bűnözők az offshore lovagok. Persze, most már nem, hogy sorra derül ki, hogy offshoroznak fideszék.
A vezér szerint azért kell, hogy a magyar (gondolom fideszes) vállalkozások erősödjenek, hogy a szegénységet felszámolhassák. Aha. És a CBA fizetésekben ez tetten is érhető?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
A kereskedelemben az alulfizetett méhek hordták össze a vezetők milliárdjait, mint ahogyan minden más területen.
human
A vezér szerint nem bűnözők az offshore lovagok. Persze, most már nem, hogy sorra derül ki, hogy offshoroznak fideszék.
A vezér szerint azért kell, hogy a magyar (gondolom fideszes) vállalkozások erősödjenek, hogy a szegénységet felszámolhassák. Aha. És a CBA fizetésekben ez tetten is érhető?
pbalage
@human: finomabban fogalmazott, úgy mondta, hogy "nem biztos", hogy bűnözők. Na ez a duma veri ki nálam a biztosítékot, mert ez egy fedőszöveg arra az esetre, ha mégis bukna valamelyikük.
Fradigege
1 milliárdos Porsche? Gyémánttal és arannyal van kirakva? Ez nagyon varjú ízlésre vall, aki 1 milliárdért kocsit vesz. Ebből látszik, ha nem nyalsz be, mint offshore cégtulajdonos, levadásznak, mint Simor Andrást. A csókos havernak elnézik az offshore mutyit. Köztörvényes maffia. Rohad az erkölcs, mutogatják, hogy nagy keresztények, meg a nemzet az első. Zsírmore nem tartozik a nemzethez. Ő kívül áll. Ő csak élősködik, offshore haverokon keresztül. Duma, meg körítés az van.
prielle
@pbalage: A "nem biztos"-t úgy kell érteni, a fideszes menők NEM, a többiek BIZTOS, hogy bűnözők!
prielle
Azok az emberek, akik szintén tisztességesen leadóznak a jövedelmükből, és nem tudnak venni Porschét, nem irigyek, nem rosszindulatúak, hanem dühösek, mert ma a pofátlanság, a gátlástalanság, a kapzsiság, a lenyúlások emberei érvényesülnek! Ők miért nem így élnek? Mert erkölcsi gátlásaik vannak! Ismeri ezt az érzést Baldauf László és társai? Nem hiszem!
paolo006
Tudnék én mesélni az ő tisztességesen leadózott jövedelmeiről. Évekig voltam beszállítójuk. Gátlástalan szemét bagázs.
nyanya001
Lehet, hogy neki köszönhető a vasárnapi boltbezárás?
Szerintem lehet !
zöldszem
"És igen, tényleg lóg egy fénykép az irodája falán, amin többek között Orbán Viktor is rajta van"
Kár, hogy csak a kép lóg...
Gonoszgólya
Na ennyit a köcsög idióta seggnyálazó fideszállatokról.
papa.49
@paolo006: Egyezik a véleményünk, én is ismerem a stílusukat, volt szerencsém hozzá...
papa.49
@nyanya001: Gondolod, hogy a ,,kenetteljes majom,, valaha is igazat mondott, szerintem már a bölcsőben (KŐ) is hazudott
Toby
Baldauf, Baldauf, eljön majd az idő, amikor csak egy feszület lóg a falon orbánc helyett (!) és minden reggel ahhoz imádkozol !
paolo006
@papa.49: akkor nem kell bemutatni őket. Olyan nincs ami ne férne rá a pofájukra. Borzasztó telhetetlen kapzsi társaság.
Desischado
Nekik jött jól a vasárnapi bezárás. a dolgozóit éhbéren tartja, és nekem nincs tapasztalatom, de hiszek űPaolo006-nak, és Papa49-nek, mert szavahihető embernek ismertem meg őket, és másoktól is hallottam már ezt azt! Gerinctelen, és hazug lény ez a baldauf!
mate03
@Desischado! Két éve Nagymaroson nyaraltam! Le mentem horgászni, a parton horgászóktól meg kérdeztem ,hol lehet csalit venni? A válasz,sehol! De menjek el a CBÁ-ba,vegyek húsz deka párizsit.olyan büdös hogy a halak ki ugranak a vízből! Igazuk volt!
lajospapa
Engem csak az izgat, hogy nehéz idők jönnek! Ha a főnöknek el kellett adni a szép kocsiját, mi lesz a bolti pénztárosával? Meg a boltokat is átminősítik koszos piaccá! Jönnek a pirézek is! Hajjaj...
Desischado
@mate03: Eltudom képzelni! Alátámasztja a szavaidat az a levél is, amit egy volt dolgozó írt! Egyébként a haveroknak, barátoknak a megszólításom Des! (mosolyog)
mariaberta
Helyesírás kiváló!!! El adta? nem eladta?
human
@Desischado: A volt dolgozót bekísérte a CBA sajtósa az ATV stúdiójába és a srác szépen visszavont mindent, amit levélben írt. Érdemes megnézni a beszélgetést :/
mate03
@human! Szóvak szerinted,nem a valóságot írtam!!?
kkalman
Baldauf nertársnak is valamilyen gusztustalan anyag lehet a gerince helyén. Az offshore lovagok védelmezése erre enged következtetni.
Desischado
@human: Tényleg törölték. Nyilván nem véletlenül!
human
@Desischado: Szerintem csak a szerver törölte, mert már régi felvétel volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.