600 millióért hirdetik majd, hogy a kormányzati reformok működnek. Tévében, rádióban, újságokban is hirdetnek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
A Szabad Nép jelenti.

Hamarosan felépül a felcsúti cezarios diadalíve Felcsút-Hobbitfalván. Rajta felirat: "Magyarbajdzsán jobban teljesít". Tetején egy 8 méteres g vicctor szobor, persze nem hungarocellből hanem aranyból ami bevilágítja egész hobbitföldét.
Minden az Eu ellen vívott győztes csata után g vicctor kommunista spicli elvtárs átvonul a diadalív alatt, mögötte a seggnyalók végeláthatatlan sora. Bevonul a circus maximus pancsoló arénába ünnepeltetni magát és népes kompániájával együtt megtekinti a gladiátor játékok helyett a Felcsút-Paks "fóótball" mérkőzést.

Hát igen, ilyen félázsiai szolganépségekkel szemben mint a magyar, kazah, türkmén, minden aljasságot el lehet követni következmények nélkül. Lehet hirdetni 600 milláért a nem létező reformokat (mert a lopást elég nehéz reformnak nevezni) és a nem létező jólétet, embercsoportokat lehet egy tollvonással kitörölni a statisztikákból, fizetőssé lehet tenni a közérdekű adatigénylést, minden ellenőrző szerv felügyelőbizottságába bábokat lehet delegálni hogy zavartalanul működhessen a tolvaj maffiagépezet.

"és mi mégis láncot hordunk?" Azt. :(
Aki Én
,, a kampány célja, hogy minden magyar emberben tudatosuljon, hogy a kormány 2010 óta hozott döntései sikeresek voltak."
Csak halkan jegyzem meg, hogy ha valami sikeres, azt nem kell tudatosítani, mert az emberek a saját bőrükön és környezetükön látják, tapasztalják. Ha valamit nagyon nem akarnak az emberek érezni mert nincs, na akkor kell azt hipnózissal beléjük sulykolni. Természetesen ilyenkor nem számít mibe kerül ez a jóságtól szédelgő népnek.
Tehát újabb százmilliókból kell értesülnünk, hogy milyen qrva jó nekünk.
Sziszifusz
Gátlástalanul költik a pénzt az agymosásra és egyben a disznóságaikról történő figyelem elterelésre.
Elszomorító, hogy sokan még mindig hisznek ennek az átlátszó Göbbels-i módszerekkel végrehajtott, hazugságokról szóló, propagandának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.