Az amerikai kitiltási botrány kezelése gyengítette a NAV mostani vezetését, ezért lépésekre lesz szükség – mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter. Úgy látja, a közbizalom meggyengült a szervezet iránt, ebben a helyzetben személyi változások várhatók. A kitiltási botrányban is érintett NAV-elnökről, Vida Ildikóról annyit mondott, hogy addig láthatja el a feladatát, amíg a kinevező és kinevezett kölcsönös bizalma megvan – mondta Varga Mihály a Figyelőnek. Személyi változások lesznek a nemzetgazdasági tárcánál is, mégpedig több poszton. Az biztos, hogy önálló államtitkársága lesz az adóügyeknek, ez a terület jelenleg a pénzügyekkel együtt Orbán Gábor államtitkár alá tartozik. Egy éven belül értékesítik az MKB-t A miniszter még beszélt arról is, hogy három helyett egy éven belül értékesítenék az MKB és a Budapest Bank állami tulajdonrészét. A vásárló lehetőleg magyar befektetői kör lesz. Szóba került a vasárnapi zárva tartás is. A kormányzati illetékesek figyelmét...

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Commneter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
A navot át kell világítani a-tól zs ig és ki kell dobni aki nem oda való .
Bizton állíthatom van köztük pár marslakó .
Rostálni kell !!!
Cicamama55
Dehogy a kitiltási ügyek miatt! A mai napig nem ismerték el, csak most, hogy változtatni akarnak beszélnek róla! Szerintem bekebelezi azt is a kormány, s onnantól kezdve a védett személyek kirestaurált adatait sem fogják, csak tetemes összegért kiszolgáltatni. Óvintézkedés az ellen, hogy a nagyok korrupciós ügyei nehogy kiszivárogjanak! A kicsikre lecsapnak, megszellőztetik a hiányosságaikat, hogy mi lássuk, milyen flottul megy minden. Nem hiszek bennük, mert az eddigi anyagi üzleteik homályosak, bűzlenek, mindig magyarázkodniuk kell szinte mindenben.
lópicigáspár
Még mielőtt bárki arra gondolna, hogy a jól megérdemelt börtöncellába fognak kerülni, megnyugtatásul közlöm, meg van már a a jól fizető államtitkári székük!
eszegfu
Ellentmondó az egész! A kitiltási botrányok miatt "...a közbizalom meggyengült a szervezet iránt...", majd később Vida Ildikóról, aki ugye a "szervezet" vezetője: "...kinevező és kinevezett kölcsönös bizalma...". Varga tényleg ilyen korlátolt, vagy minket néz annak?! A meggyengült bizalom a szervezettel szemben pontosan Vida miatt következett be!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.