Kilencmilliárddal olcsóbb ajánlatot adtak az észtek, öt évvel hosszabb garanciát és korszerűbb műszaki megoldásokat ígértek. Csak épp kizárták őket. Megszereztük az értékelési szakvéleményt, kiderül, miért. Meg fog lepődni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
,,Hogyan nyertek,, hát egyszerűen, a hazugovics döntött, oszt. jónapot!!!Neki az a sok műszaki ,,huncutság,, semmit nem jelent, a valóságban meg csupán ha nem kell keféket cserélgetni a motorokban, az motoronként, és évenként több tízezer forint, márpedig az ,,aszinkron motorban,, NINCS SZÉNKEFE, nem kopik, nem porol, nem húz ívet, nem ég be a kommutátor, a vezérlő egység kicsit bonyolultabb mint az egyenáramú, de nem sokkal drágább...Megint a ,,kanász operál hályogot,,!!!
glorianna
Erről az anekdota ötlik fel:
A Pepsi Cola főemberei elmennek a pápához, kérik, hogy a Miatyánkba illesszék be a kólát is. A pápa természetesen hallani sem akar róla. Ígérnek pénzt, majd több pénzt, majd annál is több pénzt, de a pápa hajthatatlan, és immár mérges is, elküldi a kólásokat. Az ajtóból az egyik még visszafordul: Szentatya, még egyetlen kérdést engedjen meg: mennyit adtak a pékek?

No így. Mennyit (és kiknek) adtak az oroszok...
papa.49
@glorianna: Még kettőt se kell találgatni, egyből tudható a válasz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.