A Greenpeace Magyarország közleménye szerint a Mező Vidék Bt. – semmibe véve a másodfokú, jogerős bírósági ítéletet – arattatásba kezdett az általa egykor bérelt kishantosi földterületen. Pedig a vállalkozás földbérleti szerződését 2015. június 17-én a Fővárosi Törvényszék semmisnek nyilvánította. Szintén a közleményből derül ki, hogy a helyszínre érkező Ács Sándornénak, a Kishantosi Vidékfejlesztési Központ vezetőjének a vállalkozás által felbérelt arató üvöltözve megtiltotta az események fotózását, és dulakodva elvették tőle a fényképezőgépét. Az ügy miatt Ács Sándorné kihívta a rendőrséget is, majd visszakapta a fényképezőgépet, de a képeket időközben törölték belőle. 2015. június 17-én a Fővárosi Törvényszék érvénytelenítette a kishantosi földpályázat egyik új nyertesének, a Mező Vidék Bt.-nek a szerződését a Nemzeti Földalapkezelővel, és új eljárás indítására utasította az elsőfokú bíróságot. A Mező Vidék Bt. a másodfokú ítélet szerint még csak nem is pályázhatott volna:...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Tehát a kishantosiak nem arathatták le termnyeiket, mert a fideszes bérlők betárcsázták azt. De a fideszes bérlők betakaríthatják a terményeiket, holott sokadjára jelenti ki a bíróság, hogy jogtalanul használják a földeket. Hogy a földek újra biogazdálkodásra alkalmasak legyenek, ahhoz évekre lesz szükség.
A fidesz gátlástalan, ha mutyiról van szó.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
@zöldszem: hát akkor rendelj egyet magadnak, biztos a siker. :))
www.gummerz.com/
pbalage
@pbalage: ja elfelejtettem, hogy ez egy fogsorvédő.
zöldszem
@pbalage: Hát, csak hagy fogazzon mind, aki Orbánra cuppan:)))
10 dolcsi, nem rég jöttem haza a gyerekektől 4 pound csont nélküli karaj ára!:))))
nevemnick
Ilyen esetben ildomos többen megjelenni a helyszínen. Akkor nem lett volna atrocitás.(Tőlem próbálta volna elvenni a fényképezőgépet a kombájnos és társai, és sejtésem, hogy a golyóik már a manduláik helyén kalandoznának...)
verum
"A pénz egy társadalom erényének a barométere. Amikor azt látják, hogy a kereskedelem nem megegyezés, hanem kényszer alapján működik; amikor azt látják, hogy a termelés érdekében olyan emberek engedélye szükséges, akik nem termelnek semmit; amikor azt látják, hogy a pénz azokhoz folyik, akik nem árukkal, hanem kegyekkel kereskednek; amikor azt látják, hogy az emberek korrupcióval és protekcióval gazdagabbak, mint munkával, és a törvényeik már nem önöket védik ellenük, hanem azokat védik önök ellen; amikor azt látják, hogy a korrupciót megjutalmazzák, és a tisztesség önmagunk feláldozása lesz, akkor tudhatják, hogy társadalmuknak vége."
(Ayn Rand - Veszett világ-idézet a könyvből)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok