A nemzeti fejlesztési miniszter módosította a díjfizetés ellenében használható autópályákról, autóutakról és főutakról szóló korábbi rendeletet.

Nem kell díjat fizetni mostantól az M43-as autópályának a makói csomópont és az országhatár közötti szakaszán, továbbá az M60-as autópályának a Pécs délnyugati elkerülő szakaszán az 58. számú valamint az 5826. számú utak között.

A rendelet szerint az M86-os autóút, valamint az M85-ös autóút és az M9-es autópálya viszont a jövő év január elsejével lekerül a nem fizetős listáról.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
M86-os is fizetős lesz. Hende Csabika bukik, mint Rottenbiller. Kiesett a prixisből a sorozatos repülő bakik miatt így c vágányra került don vittóriónál.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Jankó123: Tudod egy jól működő vállalkozás alól húzták ki a megélhetést jelentő megrendelést, egyik napról a másikra, ha jól emlékszem egyik nap megerősítették a vasműben hogy él a szerződés, másnap meg felmondták, oszt. jónapot...
Ilyen görénymódon csak a fütyisz tudott, tud eljárni...
Ugyanakkor én bejártam a vasműbe is mert ott is voltak új gépek, így nagyon sok olyan dolgot is megtudtam amit csak az ott dolgozók tudhattak...
Jankó123
@papa.49: Őszintén sajnálom, hogy így alakult!
Szerencsére megtanultunk túlélni!
papa.49
@Jankó123: Igen, csak kicsit későn tanultuk meg a leckét, a saját kárunkon...
Ha csak ez az egyetlen cég lett volna az is sok lenne, de az országban több száz olyan céget ismerek ahol keserűen le kellett húzniuk a redőnyt...A foglalkozásomnál fogva főként nagyobb cégek voltak a mi megrendelőink között így mikor azok egy része tönkrement a mi cégünk is kicsit padlózott, na én akkor jöttem nyugdíjba...
kkalman
@papa.49: ma, 07:58 Tudom, jártam arra párszor. A bajai, vagy a földvári híd és a kapcsolódó út jobb ilyen szempontból, mint az M9 és a hídja. A bajai különösen, mióta kibővítették, és külön választották a vasutat a közúttól.
hetöndöe
Ezt miért nem nyomatják óriásplakátokon?
Agyarország jobban teljesít!:-)))
hetöndöe
Fletó anno megépítette,a szarháziak meg adót szednek utána?
Tényleg ennyire hülyék a fitymaszos szavazók?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.