A BKK hatalmas luftot, Lajos fontos gólt rúgott. Van a XXIII. kerületben, a Grassalkovich út – Ócsai út – Haraszti út (azaz GOH) csomópontban egy felüljáró, ennek a felújítására írt ki pályázatot a BKK néhány hónapja. Ekkoriban már mindenki tudta az országban, hogy Orbán Viktor és Simicska Lajos között igencsak megromlott a viszony. Simicska és a Közgép több közbeszerzési eljárásban is úgy akart borsot törni a kormány orra alá, hogy jócskán aláígért a vetélytársainak, így pedig nagyon hülyén néz ki minden tender, amit nem a Közgép nyer meg, hiszen messze Simicskáék árai a legkedvezőbbek. A GOH-felüljáróra például ilyen ajánlatok érkeztek: Közgép: 430 millió, A-Híd és Strabag: 668 millió, Colas: 679 millió, Swietelsky: 775 millió. A BKK végül az A-Híd és a Strabag konzorciumát tette meg győztesnek, a döntésük indoklásában pedig leírták, hogy a Közgép túl alacsony árat számolt. A cég megtámadta a BKK döntését a Közbeszerzési Döntőbizottság előtt...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ügyes húzás Simicskától. Orbán pont azért ad irreális áron megbízásokat haver cégeinek, hogy azok a milliárdokat visszaosszák a haveroknak és a pártkasszába. Ezt torpedózta meg Simicska azzal, hogy reális árajánlatokat kezdett el beadni. Azaz jól látható, hogy 30%-a mutyi egy-egy közbeszerzésben. Remélem elindul egy Simicska percunami, ami bedönti az oly gondosan felépített orbáni mutyigépezetet. (hisz ha valaki igazán ismeri ennek működését az Simicska Lajos, hisz ő is ezt csinálta annak idején)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.