Halálra gázolt egy migránst egy személyautó a röszkei határátkelőnél. A rendőrök elől menekült, akik egy benzinkutat akartak ellenőrizmi. 

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Vajon miért nem merik közölni, hogy menekült volt?
Nyugodjon békében és részvétem a családjának.
bencemacska
Mit is mondott Hódmezővásárhely egykori polgármestere, amikor meghalt egy beteg, akit a kórház - szabályellenesen - nem fogadott?!

Továbbra is tartom magam ahhoz a véleményemhez, hogy azóta emelkedett meg a menekültek száma, mióta OV bejelentette a kerítést. Mindenki időben ide akar érni!

Ez a farkába harapó kígyó esete. Azért vannak sokan mert belengette a kerítést, vagy azért kell a kerítés mert sokan vannak? Ő okozta a sokaságot!!!
Egy halott már van. Miután a kerítés magyar területen lesz, a pengék okozta balesetek áldozatai is magyar területen halnak meg!
Magyar orvos akkor sem tud rajta segíteni, ha még időben odaér és be akarja tartani a Hippocrates-i Esküjét, szerb orvos meg milyen jogon jön magyar területre egy idegen miatt?
36
Miért szaladt el? Szerintem az is kiderül ebből a cikkből, hogy pl. amíg 1000 menekültet összefogdosnak a rendőrök, addig másik 1000 ellenőrizetlenül kódorog az országban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.