A tavalyi országgyűlési választáson minden egyéni képviselőjelölt egymillió forint költségvetési támogatást kapott a kampányához, amelyről elszámolást kellett benyújtania a Magyar Államkincstárhoz (MÁK). Közadatigénylésben kértük, majd mivel nem adták, kipereltük ezeket az elszámolásokat, amelyeket ezúton közzé is teszünk. Egyúttal további önkénteseket keresünk a kézzel írt elszámolások digitalizációjához is. Az egyéni képviselőjelöltek által az államkincstárnak benyújtott, az Átlátszó által kiperelt elszámolások között itt lehet böngészni (Dropbox) Aki pedig szereti az önfeledt szórakozást, annak valóságos örömforrás lesz a jelöltek által leadott számlaösszesítőket böngészni: Béres József (Magyar Gazdaság Párt) például szinte csak üzemanyagszámlát adott le, abból benzint és gázolajat is.

Forrás: atlatszo.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gibgab
www.dropbox.com/sh/hohj7hg6tr8riax/AACDrJChBxVoR5KZdW4WTn-Va?dl=0
Érdemes böngészgetni. Érdekes dolgokat lehet itt találni pl. a Békemenetekre vonatkozóan is.
human
A fidesz matematikázott. Ha sok kis jelölt van, akkor felaprózható az ellenzéki szavazat. Ez neki egy ötletbe nekünk milliárdokba került. Kíváncsi leszek, hogy 2018-ban hogy fognak matekozni a választási rendszerrel. Szerintem pár illiberális képlet lesz benne.
Toby
Ilyen aljas esetekben ugrik be az akasztófa, a felnégyelés, kerékbetörés, karóbahúzás !
És milyen vehemenciával tudnak megsértődni ezek a parazita, mocskos,ingyenélő disznók !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.