Pénz hiányában bliccelt egy lány a Kőbánya-Kispestről Szegedre tartó Intercityn. A csomagjait az egyik fülkébe tette, majd elbújt a WC ajtó mögött. Ezt viszont egy idegen, magyarul nem beszélő férfi kiszúrta és megzsarolta: ha nem szexel vele, akkor szól a kalauznak és Szegedig ki sem engedi a mellékhelyiségből. A lány így belement az aktusba – írta a NOL.

Később a rendőrök elmondták neki, hogy miután kényszer, egészen pontosan pszichikai erőszak hatása alatt ment bele a szexbe, ez ugyanolyan erőszaknak minősül, mint ha veréssel bírták volna az együttlétre. Az áldozat nyilatkozata szerint a rendőrök mondták neki azt is, hogy az elkövető bevándorló volt és hogy sok ilyen eset van.

A hatóságok pár órával az erőszak után őrizetbe vették az erőszaktevőt, akiről kiderült, hogy nem menekült, hanem egy szerb férfi, aki Olaszországból utazott haza. Igaz, kezdeményezték az előzetes letartóztatását, de végül az ügyészség szabadon engedte, így a rendőröknek úgy kell majd nyomozniuk az ügyben, hogy azóta akár már az országot is elhagyhatta.

A Népszabadság az esettel kapcsolatban megkereste a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságot, akik tagadták, hogy a rendőr azt közölte volna, bevándorló volt a tettes. A kérdésre pedig, hogy akkor indítanak-e eljárást a sértett ellen, mert az olyan szavakat tulajdonított a rendőrnek, amit ő nem mondott, ám az idegenellenes hangulatkeltésre alkalmas, azt felelték:

Amennyiben a rendőrség olyan esetről szerez tudomást, amely jogi lépéseket tesz indokolttá, meg fogja tenni a szükséges intézkedéseket.

Igen ám, de addigra az N1TV-n Kisberk Szabolcs, a Hír Tv Célpontjának egykori szerkesztője megszólaltatott a lányt, aki így a világhálón a bevándorlók első szexuális áldozataként vált ismertté, ami tovább növelte a bevándorlóellenes hangulatot.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jageragnes
Ha ez a lány egy bliccelés miatt belement ebbe, akkor meg is érdemli.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr plágium
Mindent elkövetnek, hogy ellenséges hangulatot keltsenek!
Akkor mindenki aki idegen nyelven beszél menekült? Menjenek már a pi...ába!
Dr plágium
Anno az erdélyi "menekültek" is loptak, raboltak...mégsem vettük egy kalap alá a többségében tisztességes emberekkel.
vizinyuszi
A csaj jobban járt volna, ha jelzi a jegyvizsgálónak a gondját. Lehet, hogy nem engedte volna fel a vonatra, de még így is jobb lett volna neki.
[ Az a baj, hogy számos utas a saját érdeke, kényelme (a kutyások a kutya maitt!!! - hihetetlen!!!) miatt pillanatok alatt felülírja a szabályokat. Az is előfordul, hogy ezt mások kontójára, kárára (pl. a személyzet) teszi. ]
vizinyuszi
Ellenséges hangulatra nagy szükség van, nem szabad azt gondolnia senkinek, hogy az európai, egyébként meglehetősen kockázatos bevándorlás rendben van.
Toby
Nincs itt csoda, amióta a Hagyó-ügyben kiderültek a kényszervallatások, azóta az sem furcsa, ha "szerb menekültek" járják a falvakat és minden lyukat megerőszakolnak !
jageragnes
Ha ez a lány egy bliccelés miatt belement ebbe, akkor meg is érdemli.
bundi
@vizinyuszi: tudod ha rakétával lövik az ember városát, vagy ha fegyveres miliciák garázdálkodnak a környékeden szabadon, és megvan az esélye, hogy a gyereked a játszótérről csak zsákban jön haza...magasról leszarod az ellenséges hangulatot, vagy hogy mennyire kockázatos európában élni...emlékszel még mi történt kicsivel több mint száz éve?...
www.lib.pte.hu/sites/ptebtkscan/mellekletek/2013_apr_kivandorlas/2013_14_kivandorlas_04.pdf
bundi
@vizinyuszi: ja és még valami...mi lenne, ha kiderülne, hogy magyar menekültek erőszakolnának meg szlovák gyereklányokat a vonatokon szlovákiában...igaz később kiderülne, hogy nem magyar, hanem román, csak magyarországon keresztül utazott arra, és nem erőszak volt hanem a szlovák tini bliccelt és így rendezte le a számlát azzal aki elkapta...és a magyar sztorit a szlovák rendőrök adták a szájába, mert most az a divat, hogy a magyarok ellen uszítsanak...és ezek után az ottani betyársereg hajtóvadászatot indítana a magyarok ellen...ez csak feltevés...de te mit reagálnál rá?...
"Ellenséges hangulatra nagy szükség van, nem szabad azt gondolnia senkinek, hogy az európai, egyébként meglehetősen kockázatos bevándorlás rendben van."
mert ugye az eurózóna ott kezdődik, és a magyarok csak bevándorlók oda...ráadásul megélhetési bevándorlók...
szerinted tehát szükség van az uszításra a gyűlöletkeltésre?...nem vagy te a saját népednek árulója?
palika0001
@bundi:tudod ha "tudod ha rakétával lövik az ember városát, vagy ha fegyveres miliciák garázdálkodnak a környékeden szabadon, és megvan az esélye, hogy a gyereked a játszótérről csak zsákban jön haza" akkor amelyik orszag(Usa) ezt csinálja az fogadja be őket
bundi
@palika0001: akkor az ukrán menekülteket is oda kellene küldeni, mert szerintetek azt is az usa csinálja...igaz csak az oroszok reflektálják magukat akaratlanul is...
www.theguardian.com/world/2015/jul/17/mh17-new-video-shows-russian-backed-rebels-sifting-wreckage-after-crash
vagy itt a magyar verzió
444.hu/2015/07/17/megdobbento-bizonyitek-kerult-elo-az-ukrajna-felett-lelott-utasszallitorol/
vizinyuszi
@bundi: Bundás koma, nem kell a dráma, (vigyázz a vérnyomásod fel ne menjen; xd) főleg a mi lenne ha című lemezt nem kell erőltetni. xd
vizinyuszi
@bundi: Egyébként a kockázat nem a megszállókra vonatkozott, hanem ránk és Európára nézve értettem: gazdasági, közbiztonsági (terrorizmus, zavargás, fosztogatás, erőszak) és egészségügyi vonzata van a bevándorló elemeknek.
bundi
@vizinyuszi: tudom hogy tudod...és a föld banán alakú...és az ongrék (tudod a magyarok annak idején) gyerekeket esznek és hogy a devizahitel tutibiznisz...meg a questor egy életbiztosítás...
Anna Mária
@jageragnes: Miért érdemelné meg? Dehogy érdemli!
vizinyuszi
@bundi: Mintha nem egészen ugyanarra gondolnánk, komám... xd
Anna Mária
@vizinyuszi: Neked és a hozzád hasonlóknak van szükségetek ellenséges hangulatra, mégpedig azért, hogy majd a "rendcsináló" szerepében tetszeleghessetek.
bundi
@vizinyuszi: mintha az érmének két oldala lenne komám...ott ők a bevándorlók...itt mi...de tudod mit? olvastam ilyet hogy ne ítélj hogyne ítéltess...mennyivel különbek vagyunk mi itt mint ott ők...te is lehetsz az unió cigány aki azzal dicsekszik hogy mennyi sok segíjkét tud lehívni ezért milyen okos is ő...ahelyett hogy dolgozna...
bundi
@vizinyuszi: tudod komám amíg nettó potyaleső ivagytok a rendszernek addig talán kicsit vissza kellene venni az arcból...
vizinyuszi
@bundi: Ki az a mi?
Egyáltalán én miért és milyen rendszernek vagyok a potyalesője?
Tényleg nem egy malomban őrlünk és kíváncsivá tettél, hogy miről vartyogsz. Amíg ezt nem tudom, addig nem tudok válaszolni. Tehát pontosan miről van szó?
bundi
@vizinyuszi: az uniónak azon a részén ahonnan az itt befizetett adónkból finanszírozzáka magyargazdaságot is...anglia németország.,..
human
Gyurcsány fellélegezhet. Mától minden rossz a bevándorlók miatt lesz.
papa.49
A probléma az volt hogy a pacáknak nem volt okos telója, mint a reklámban, hogy tudjon jegyet venni a spinének))))))))))
F_Viktor
"Az áldozat nyilatkozata szerint a rendőrök mondták neki azt is, hogy az elkövető bevándorló volt és hogy sok ilyen eset van."

Én eddig csakis rasszista rendőrrel találkoztam.
A cigány-fóbiájukból ered az idegengyűlölet.
F_Viktor
@bundi: Írod:
"tudod komám amíg nettó potyaleső ivagytok a rendszernek addig talán kicsit vissza kellene venni az arcból..."

Nem azért Európa cigányai, mert potyalesők (ez csak hab a tortán), hanem azért, mert képtelenek a békés együttélésre, a közösség szabályainak betartására.
Lepényleső
Megtette a szükséges intézkedést; bűnös az erőszak elkövetésében, de nem menekült,tehát nem alkalmas a propaganda alátámasztására,az az szabadon távozhat,hisz jogállamban élünk,ahol csak az a bűnös akire rámutatnak,de az biztos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.