Egy csapat fiatal belekötött egy általuk bevándorlónak hitt magyar fiúba és barátnőjébe Szegeden. Tettlegességig fajult a dolog, a nőnek eltört az arccsontja. A rendőrség nyomoz.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
...@verum: huba..."A magyarok többsége tehát tanulatlan, szolgalelkű, gyáva és kegyetlen."
...a multkor még a többséghez soroltad magad...:)
Csizmás Kond
@human: szerintem is idióták de a fajgyülölésben már nem vagyok ennyire biztos...az csak ugyanolyan szóhasználat mint a nácizás vagy a zsidózás.
vizinyuszi
Ismét köszönjük a vidám perceket! DDD

A facebookos és propis barmokon könnyesre röhögjük magunkat!
Mézike
@vizinyuszi: Én nem vagyok gyökér, de ha így megy tovább akkor itt már legálisan lehet bárkinek zaklatni a bevándorlókat, vagy bárkit akit annak hisznek.
Nem elég nekünk az a gyűlölet ami eddig is megvolt , megvan az országban?
Yoda69
A fidesz megoszto, naci politikaja jutatta ide az orszagot.
vizinyuszi
Olyanok esetében nem lehet zaklatásról vagy bármilyen más bűncselekményről beszélni, amik megszállnak egy kontinenst, úgy, hogy van sokkal közelebbi hely számukra és visszaélnek a menekültjoggal.
Gyűlölet ott alakul, ki, ahol annak van táptalaja, ergó meg kell szüntetni az azt kiváltó okot és vagy eltűnik vagy drasztikusan csökken a rasszizmus. Eddig is volt gond bőven és mintha ez nem lenne elég még tovább gyarapodott; ne csodálkozzon senki a kialakult helyzeten, amely a vándorok egyre növekvő száma miatt egész Európában tovább fog romlani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.