Egy ritkán szóba hozott közlekedési szabályra hívta fel a figyelmet pár héten belül többször is a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Szombaton már a második közleményt adta ki, amelyben felszólította az autósokat, hogy mivel a párhuzamos közlekedésre alkalmas úton a KRESZ szerint jobbra tartási kötelezettség van, ezt tartsák is be. A szokatlan akcióra azért szánta el magát az állami vállalat, mert félt bennünket, autósokat, akik esetében azt tapasztalja, hogy bár az M7-es autópálya Székesfehérvártól Budapest felé háromsávos, a külső sávot nem vagy alig használjuk. Azaz hiába enyhülhetne még egy sávon a forgalom zsúfoltsága, intenzitása, az autósok csak kettőn haladnak. A középső és a belső sávon. Mindez összefügg sok olyan balesettel, amely a Balatonról Budapestre hazainduló nyaralók tömegei és e megváltoztatandó szokásuk miatt következik be. Mindez valóban igaz lehet, de ezen idegesítő magatartás felelőssége nem kizárólag az autósokat terheli. A rendőrség például rendszeresen...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Commneter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Jó írás és teljes mértékben igaz . ! tapasztaltuk a 120 at és lakott területen pálya kivezetőn belsöben 70 -es táblánál az 50 et . :-((((((( azért grat a 70 hez :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.