Kigyulladt szerda délután Budapesten, a Soroksári út és az Illatos út csomópontjánál lévő autókereskedés területén egy 80 négyzetméteres autószerelő műhely. A nagy füst miatt le kellett állítani a HÉV és a MÁV forgalmát az érintett szakaszon. Egy acetilén palackot mesterlövésznek kellett kilőni.

Forrás: tuzoltosag.info
Feltöltő: Tűzoltóság.info
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Abban a szerencsében volt részem, hogy épp akkor tartottam hazafelé. Egy kurva szót nem mondtak, hogy mi van, még időben le tudtam volna szállni a 23E jelzésű autóbuszról. Füstöt egy dekát nem láttam, viszont a fasza sofőr csávó még a Boráros téren az összes ajtót nyitva hagyta, ömlött be a napfény és ezzel egyidejűleg a hőség. Amikor elindult, az a rohadt légkondi nem működött, viszont az emberekről ömlött a veríték, a rosszulléttel küszködők kinyittatták a vezetővel az ajtót, leszálltak és inkább gyalogoltak. Nem ismerem a környéket, ezért nem mertem leszállni, bár utólag már bánom, mert az 51-es villamossal is jobban jártam volna. Faszán araszolgattunk 1 km/óra sebességgel: 54-es, 55-ös, 23-as, H6-os HÉV-pótló...Mielőtt a Gubacsi útra tereltek bennünket, látható volt rendőrség, mentő, tűzoltó autó. Miután visszatereltek bennünket a Soroksári útra, ugyanazt láthattuk: mentő, rendőrség, tűzoltóság. Tehát gyakorlatilag száz méter miatt kerültünk ötszáz métert, kb. 1/2-3/4 óra alatt. Bevallom, végső soron nem tudom, mennyi idő telt is el, mert sík ideg voltam, izzadtam, mint a ló, ráadásul szidtam mindenkit, persze csak magamban.
Egy dolog tény: kétszer annyi idő alatt értem haza, mint egyébként: 45 perc helyett másfél óra alatt. Nem is bántana a dolog, hiszen nyilván ez vészhelyzet volt, de kérdem én, miért nem lehet ugatni valamit abba a rohadt hangosbemondóba?! Marhák: ötven kilométeres kocsisor áll előttünk, aki akar, szálljon le, menjen a...?! bkk/bkv ezért most kapsz egy szerelmes levelet tőlem! Ja, az már csak hab a tortán, hogy végre elindultunk, jó tempóban, mire jött két motoros rendőr és elkezdte irányítani a forgalmat...:((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.