Bár röpködnek a nevek, hogy ki kerülhet az adóhatóság elnöki székébe, a hvg.hu cikke szerint a kulcskérdés inkább az, hogy a kulcspozíciókban kiket láthatunk majd.

A lap szerint az is elképzelhető, hogy a NAV-ot egyszerűen bedarálják a kormányhivatalok, magyarán Lázár János alá a simicskátlanító átalakítások során. 

"Nem az elnök a lényeg, hanem a szervezet, és a kulcskérdés az, hogy olyanok ne maradjanak vezető pozícióban, akikkel kapcsolatban a NAV-botrányban korrupciós kockázatok merültek fel"

– magyarázta a hvg.hu-nak Horváth András, a NAV áfacsalási botrányt kirobbantó volt munkatársa.

A NAV nem nagyon lesz más Vida Ildikó távozása után sem és ha igaznak bizonyul az a pletyka, hogy esetleg beemelik a Lázár János által felügyelt kormányhivatalokba, akkor ő maga szinte élet-halál ura lehet.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Bravó. mint amikor a maffiát bízzák meg a bűnözés felszámolásával !
A hatalommánia nem ismer határokat...és drótkerítéseket sem !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
világlátó
szükségesek. Mindig akad néhány tucat , akikkel érdemes foglalkozni, meglátva bennük a gátlástalan lojalitást. No és persze valamit valamiért.Itt az alapvető erkölcsiség hiányzik.
Nemzeti sajátosság - mondhatnátok. Igaz.
Már régóta izgat Márai Sándor : Röpirat a nemzetnevelés ügyében című munkája.Lehet hogy semmit nem lépünk előbbre míg össze nem szedjük eleink munkáit, hogy ráeszméljünk, milyenek is vagyunk, mivé tettek minket uralkodóink, kormányzónk, hercegprímásaink, mágnásaink és azok által kinevelt oktatóink tanáraink.
Hol találunk ma a számunkra elfogadható normákat akarati tulajdonságaink, jellemünk, pszichénk helyreigazításához?Mi a helyes hazafias erkölcs a mai politikusaink, általunk választott képviselőink számára? Mi a csoda az a népfelség? melyek a mutatói?
Hogyan éljünk a szólás és véleményszabadsággal? Miképpen kerüljük el az erkölcsi amortizációt? Nem marad már semmi iránymutató a számunkra csak a Szentírás?
Vissza az érdekcsoporthoz. A cosa nostra már megalkotta a saját szövevényes rendszerét.
Sorra likvidálta az államapparátusban rá vadászó ügyészeket, bírókat, még Aldo Moró is áldozattá lett.A magyar " család " modell másként működik.Attól tartok, a Btk. Ptk. és a magaszerkesztette alaptörvény határozza meg a mai Magyarország erkölcsét. Mindezeket kik és hogyan szerkesztették meg? Elfogadhatók, követhetők ezek a passzusok, paragrafusok? Szemlátomást nem.Tükörképei ezek a regnáló hatalom elferdült törekvéseinek, hiába takarják le lágyan omló nemzeti színű lepellel.Tusnádfürdői piknikek hagyományőrző gondolatai mind arról árulkodnak, minden úgy jó és helyes, ahogy ezt a nemzeti összefogás rendszere megalkotásakor elhatározták.Miből táplálkozhatott az a megszerzett tudás a fiatal jogász hallgatókban, a szocializmus építésének rendszerváltást megelőző időszakában, ami több 90 fokos fordulat után végül megállapodott az államilag irányított sajátos, magyar állam kapitalizmus centrális erőtérbe szorított változata mellett.
Jó lesz ez így? Válaszolj!!
világlátó
@eszegfu: Lehet hogy ez tudatos, előre megfontolt politikai marketing.Úgy kell tenni a társadalommal/a néppel, mintha ő irányítaná a hazai közéletet, a politikát, bulvárhírekkel kell elárasztani a közgondolkodást a médiákat 100 % -os üzemmódban kell járatni, jól elosztva, ki miben a legtehetségesebb a kábítást illetően. Működtetni kell az ország népét, hadd higgye, látja, tudja a dolgokat, sőt még el is döntheti ki a jó ki a rossz oldalon álló, ítélkezhet a két pólus képviselői, ügyeletes bűnbakjai felett, békemeneteken kis ráfordítással elrettentő képét mutathatja mind a belső , mind a külső ellenzéki erőknek.
Be kell sározni néhány ellenzéki politikust, karaktergyilkosságokkal egyszer és mindenkorra el kell lehetetleníteni embereket, akik nem hajolnak meg a hatalom előtt.
Jó ez a zenekar. Kár, hogy néhány renegát, áruló miatt a karmesternek újra kell vezényelnie az első... sokadik tételt. Az oknyomozó újságírók ...korán halnak és fejük fáj a vasalástól. Most is egyel kevesebben vannak. Sajnálom és részvétem a szeretteinek !
Szóval jó a zenekari hasonlat .
A konkurens zenekar vonósok, fúvósok, ütős hangszerek tekintetében komoly személyi hiányosságokkal néznek farkasszemet, ráadásul ellopták a kottáikat, a karmester pedig babázik, Gyes.-en van A többi karmester pedig külföldi turnékon aratja a győzelmi babérokat.
Cicamama55
@Freewolf: 13.13 Az biztos, de kinek az értékrendje szerint tesz rendet?! Ez a mérleg előre látható, hogy nagyon egy oldalra billen, ezért már eleve lehet tudni, hogy igazságtalan lesz! Átláthatatlanná, követhetetlenné válnak az adatok a tűzhöz közel álló emberek adózásáról .Majd ha Simicskához hasonlóan egyszer ő is-Lázár-kihúzza a gyufát, talán. Amilyen határozott, ő tudna bilit borítani!
mariaberta
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
panellproli
Eddig csak az Orbán fején láttam az ördögi szarvakat, de ez a fotó ami a cím felett szerepel szintén a Sátánt jutttatja az eszembe.Mária országa már rég az alvilági erők kezében van!
világlátó
@panellproli: Mária országa maholnap az új milliárdos földbirtokosok kezébe kerül.Óhatatlanul eszembe jut Mindszenty bíboros rádiónyilatkozata, amelyben visszakövetelte az egyházi birtokokat.
1945 után Nagy Imre a földosztó miniszter kitüntető címet kapta a mai kormány valamely minisztere, a MAGOSZ elnökének gyalázatos javaslatára vajon ugyanezt a kitüntető címet viselheti?
Persze kinek kell ma a termőföld ? Csak az Európai Unió által még néhány évig folyósított földalapú támogatása miatt.Egy szomszédomnak most sikerült végre kiegészítenie a földingatlanát több kisebb 600 - 800 nm es szomszédos kisparcellák felvásárlásával, így már jogosúlttá vált az évi 150 ezer Ft.-os támogatás felvételére.Szerinte a következő tíz év alatt Európa kifizeti ennek az ingatlannak a vételárát. Mert ezt ma eladni senkinek nem tudja.Termő jó fajtákkal telepített szőlőről van szó.Mária országát mi magunk tesszük tönkre.A földet művelő, a termés eredményének örömét élvező gazdálkodó ember helyett ma a szolgáltatásokban nyüzsgő milliók, mint a hangyák rohangálnak a mega áruházak között, felvásárolva Európa hozzánk áramló élelmiszer dömpingjét.
Alantas munka - mondják azok, akiknek soha nem volt a tulajdonában, művelésében egyetlen négyzetméter.De erről már vitatkoztunk itt.
Mária országa ma kissé eltévedt. Újra. De már hányadszor?
A föld legyen azé, aki azt megműveli ! - hallottuk már többször. Kíváncsi leszek arra az 1 % -ra akik most is milliárdokat kaszáltak, vajon ki műveli majd meg ezer hektárjaikat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.