Mindeközben - A balatonlellei strandon fotózta ezt a nyaraló urat újságíró barátunk. A náci sas és a horogkereszt nem azért érdekes, mert bőrbe varrva meglehetősen erős elkötelezettséget jelent. Amióta a kormány hivatalos kampánnyal támogatja a fajgyűlölő szélsőjobbot, nem rendhagyó téma, ha egy honfitársunk felvállaltan náci. Érdekesebb, hogy ettől függetlenül azért még hatályos a Btk. önkényuralmi jelkép használatáról szóló törvénye, amely szerint: (1) Aki horogkeresztet, SS-jelvényt, nyilaskeresztet, sarló-kalapácsot, ötágú vöröscsillagot vagy ezeket ábrázoló jelképet a) terjeszt, b) nagy nyilvánosság előtt használ, vagy c) közszemlére tesz, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt elzárással büntetendő.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Anna Mária
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Anna Mária
Csak meg ne sértődjék az úr, hogy nácinak nevezik! :)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Anna Mária
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Clavigo
@nyanya001: :) :) Mint kacsának a farzseb :) :)
eszegfu
@vizinyuszi: 7:29 Te most nem a cikkben szereplő ur tetkojáról mondtál véleményt, pedig kiváncsi lennék rá... Szabad a vélemény nyilvánitás, de az önkényuralmi jelképeket nem lehet használni... De ugye a tetoválást nem lehet csak ugy eltüntetni, ezzel a viselője is pontosan tisztában van, sőt "féluton" meg is állhatott volna, hiszen ez nem 1x müvelet... tehát azt gondolom, hogy tudatosan, "előre kitervelt" módon csináltatta meg a tetkóját. Szellemiségével eltántorithatatlanul egyetért, mondhatom ugy is örök életére szól. Tehát tetszik, nem tetszik, bizony náci, melyet még a jó ég sem tud lemosni róla. Érdekes az is, hogy sarlót és kalapácsot még nem láttam tetkóban...ha lenne valaha, valakinek, őt minek lehetne nevezni? Mocskos komcsinak?
Anna Mária
@köhögő bolha: Tökmindegy, hogy a litvánok mit variálnak.
Levendula
"- Eredményes a fogyókúrád? - kérdi a matróztól egy barátja.
- De még mennyire! A mellemre tetovált óceánjáró mentőcsónakká zsugorodott."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.