A budaörsi rendőrök három férfit fogtak el, akik az utcán bántalmaztak egy férfit, aki nem volt hajlandó megkínálni őket italából.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Marha jó lassan a cipődet is elveszik, a ,,rekvirálok,,))))))))
dömdödöm
Milyen ital volt az amiből nem adott és amiért vissza kellett menni ? Valami új specialítás ?
csa-csa
@papa.49: és próbálj ellenkezni. jó esetben félholtra vernek!
tegnap láttam a LifeNW csatornán a "sürgősségi osztály" sorozatban, egy 50 körüli férfit hátulról megtámadott három rohadék suhanc és mert nem akarta odaadni a laptopját, többször hátba, majd mellkason szúrták csavarhúzóval. próbált "harcolni", de vagy a nem tudom hanyadik szúrás után nem maradt ereje, összeesett. persze megugrott a laptoppal a csűrhe! ott helyben kinyírnám mind a három tetvet az tuti!
papa.49
@csa-csa: Azért szeretném látni azt a társaságot, aki ezt elkövette, meg azokat is akik tőlem kérnek ilyet, egyébként pont tavaly nyáron történt hogy a vecsési megdörminek a parkolójában kajáltunk a nejemmel mikor jött egy ilyen ,,új hazafi,, azzal hogy nem adnák neki a szendvicsből, én meg mondtam hogy NEM, ott az ajtó bemész és azt veszel amit akarsz, egy darabig szívóskodott, amikor kiszálltam az autóból, felrántotta a nyúlcipőket, mondjuk a 178 cm magasságomhoz vagyok 104 kg. hát éppen nem szokott elfújni a szél)))))
Az ilyenek csak a náluk gyengébbnek vélt valakivel mernek szívózni)))))))))
Csizmás Kond
...fúrcsamód az az érzésem, hogy ezek egyhelyre tartoznak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.