Mindenki a radikális jobboldali kispártok európai térnyerése miatt aggódik, miközben olyan ideológiailag mérsékelt kormányok, mint amilyen Orbán Viktoré, szabadon dagonyázhatnak a szélsőjobbos retorikában. Orbán az általa folytatott xenofób kampánnyal együtt is "Magyarország teljhatalmú ura", Európa pedig a füle botját sem mozgatja - írja csütörtöki jegyzetében a Guardian című brit lap.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
"Orbán az általa folytatott xenofób kampánnyal együtt is "Magyarország teljhatalmú ura", Európa pedig a füle botját sem mozgatja - írja csütörtöki jegyzetében a Guardian című brit lap."

Pontosan ez a legnagyobb gondunk, hogy egy uniós közpénzosztogató bűnöző, szabadrablással kormányoz, leszarja a törvényeket, vagy kedve szerint alakítja azokat.

Aklkora maflást kéne neki lecsűrni, hogy a takony menetet vágjon a koszos nyakán !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.