Maroknyi ember tüntetett Rogán Antal háza előtt. A demonstrálók a Quaestor-törvény betartásáért és a teljes kárrendezésért vonultak a Fidesz-frakció vezetőjének háza elé. A Fidesz korábban azt állította: a bankok akadályozzák a kártalanítást.

Így tüntettek Rogán háza előtt a Quaestor-károsultak
Forrás: MTI

Rogán háza korábban akkor került a figyelem középpontjába, mikor "növekedésnek indult". Ugyanis kiderült, hogy a politikus rosszul tüntette fel ingatlana méretét és az nagyobb valójában, mint ami vagyonbevallásában szerepelt.

Frissítés:cikkünk kapcsán a Fidesz-frakció az alábbi közleményt küldte:

A Befektető-védelmi Alap eddig összesen 25 ezer befektető kártalanítását utalta át, amelyek együttes összege 69,5 milliárd forint, ebből az összegből július 27-ig 41 milliárd forint már eljutott a károsultakhoz. Hatmillió forintig mindenki kártalanítást fog kapni, a brókercég mintegy 32 ezer károsultja közül – az MNB adatai alapján – 22 ezer ember esetében ez teljes kártalanítást jelent. A maradék 10 ezer ember, akik közül sokan 20 millió forintot követelnek, szintén hozzájutnak a fejenkénti hatmillió forinthoz, de a hatmillió forint feletti követelésük kielégítésével még várniuk kell az Alkotmánybíróság döntésére.

A Fidesz képviselőcsoportja mindent megtett azért, hogy 30 millió forintig teljes összegű legyen a kártalanítás, a bankok voltak azok, akik ezt megakasztották. Világossá tették, hogy nem hajlandók teljesíteni a fizetési kötelezettségüket, az Országgyűlés döntését megtámadták, és beadvánnyal fordultak az Alkotmánybírósághoz.

A Fidesz országgyűlési képviselőcsoportja fontosnak tartja, hogy az Alkotmánybíróság törvénykezési szünetét követően minél hamarabb döntést hozzon és bízik abban, hogy az Alkotmánybíróság jóváhagyásával teljesül a parlament akarata: a szocialista brókerbotrányok áldozatai hozzájutnak a teljes kártalanításhoz, a csaló brókerek pedig a börtönbe kerülnek.

82 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Remélem Cecília nagys'asszony néhány golyóálló mellényes "szexi' fotót felrak a f@szbukjára!:-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feraj49
Mégis minek tüntetnek,úgy sem érnek el vele semmit !Ahhoz legalább az internet adó elleni nagyság rendi tüntetés szükséges.Még húsz fecske sem csinál nyara !
/Igaz több ezer sem / Egységes fellépés az nincs,mert másnak ez nem fáj.
Knapp75
@Horizont: IP cím alapján lehetne szűrni elvileg, de ezzel több probléma is van. Egyrészt a netszolgáltatók nem fix IP címet adnak (azért külön fizetni kéne), így minden újraindításkor kicsit másmilyent kapsz. A mobilneteknél meg lehet, hogy nagyon másmilyent.

Egy kerge marha (vagy veszett tigris) kedvéért egyébként sem fogja az új regisztrációknál és a meglévő felhasználóknál is folyamatosan vizsgálni egy oldal, hogy ki ügyeskedik, legfeljebb ha felhívjuk rá a figyelmét.

Elvileg próbálhatnák a számítógép alapján is azonosítani a felhasználókat, de ezt is ki lehet játszani, így felesleges erőlködés lenne.
Ráadásul bizonyos programok/szerverek használatával egy gombnyomással te is elérheted, hogy a saját géped előtt ülve akár egy román, egy német vagy mondjuk egy japán IP-címet használhass...
Kb. ez olyan, mint a kerítés a határunkon: csak az nem jut majd át a túloldalára, aki nem akar.

Inkább az a kérdés, hogy szandokan-swordigo-entero-argos-stb tevékenysége kimeríti-e az internetes zaklatás fogalmát, mivel visszatérően és többszöri figyelmeztetés ellenére fenyegetőzik és avatkozik bele olyanok életébe, akik ezt nem szeretnék.

Attól nem kell már félnünk, hogy valaha hitele lesz ezen a fórumon, most talán azon dolgozik, hogy rabosításra váltsa a "tudását". :)

Mondjuk azt látja a fideszes ikonjaitól, hogy következmények nélkül bármit megtehet, ezért nem meglepő a viselkedése.
Toby
@entero2: Nem tudod, ki szokott itt állandóan gecizni ? Lajoss von Shimicka minősítette be a gyengeelméjű felvcsúthy vadbarmot ! Nekem meg tetszik., mert igaz ! Orbánc - a geci ! De amúgy egy tetű is, mégpedig lótetű ! De a patkány is elég közeli rokona !
és mi van a "műszaki" cseréppel ?
Sikerült különbséget teni a cserépedény és a cserép között - te kis tudatalatti elszóló !
silber13
@entero2: 00:56-ra: Meglehetősen nagyképű a kijelentésed, már ami a sátánnal kapcsolatos! De betudom a állitólagosan minőségi borodnak a mennyiség a szöveged alapján sejthető!
Dr. Felipe
Látom, megint nőtt egy emeletet a tonyó villa.
hetöndöe
@Horizont: Itt a féregírtás ideje,ahogy Toporgyán ügyvéd polit(Úr) mondá vala.:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.