A Fidesz frakcióvezetője szerint elfogadhatatlan, hogy az ellenzéki pártok továbbra is bevándorláspárti álláspontot képviselnek. 

Rogán Antal ezt azzal kapcsolatban mondta szombaton az MTI-nek, hogy a pártok bírálták Orbán Viktor miniszterelnök tusnádfürdői, a bevándorlással is foglalkozó beszédét.

A kormánypárti frakcióvezető szerint ha az ellenzéken múlna, teljesen védtelenül hagynák az országot illegális bevándorlók millióival szemben.

Úgy fogalmazott, "szégyenteljesnek tartjuk, hogy miközben a külhoni magyarokra nemet mondtak, a megélhetési bevándorlókat tárt karokkal várják".

A bevándorláspárti baloldal nem szereti a magyarokat: az ország érdekei helyett a bevándorlók érdekeit nézi – közölte.

Rogán Antal azt mondta, a Fidesz-frakció támogatja Orbán Viktor törekvéseit, hogy megvédje Magyarország és Európa határait.

Hozzátette: arra kérik a kormányt, hogy továbbra is minden lehetséges eszközzel lépjen fel az illegális bevándorlás ellen.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
résuzemről pedig az elfogadhatatlan hogy egy olyan közpénztolvaj mint te Tóni,még nincs börtönben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Szóval akkor aki nem fideszes az nem is magyar...itt tartunk most már?
1magyar
@eszegfu: Én se gyűlölöm egyiket sem, de ne mi tartsuk el őket. Ugyanaz a véleményem a külhoni magyarokkal is, nem adóznak itt, mindegy kire szavaznak, illetve arra aki fizeti őket.
Csak a vezetők nem saját zsebükből jótékonykodnak oda sem hanem a mi terhünkre.
De a kettő közül inkább a külhoni magyarok mint a kendőjüktől megszabadulni sem akaró muszlimok!
eszegfu
@1magyar: Elfogadom, hogy Te igy látod. Azt is értem, hogy a mi pénzünkből adakoznak vezetőink a külhoni magyaroknak és ezt Te szivesebbet elviseled, mint az idegenek "támogatását". De azért, ha félreteszed az érzelmeidet és az eszedet veszed elő, akkor csak kiváncsiságból nézzél utána mennyit költünk az idegenekre, ezért mennyit kapunk az EU-tól, a másik oldalon pedig M.o. kormánya mennyit költ évente a külhoni magyarokra.
1magyar
@eszegfu: Az Eu. honnan veszi a pénzt?
soljanka
Mondja egy megélhetési politikus...Aki egyébként jó hasznot húz a nem megélhetési, de jó pénzt fizető új állampolgárokból.
Mert aki állampolgárságot vásárol magának, az ezt az ország iránti mérhetetlen szerelemből teszi.
eszegfu
@1magyar: Jó, menjünk vissza a "kályhához". Az EU a tagállamok beszedett pénzeiből, igy M.o. pénzéből is finanszirozza a költségvetését. A tagdij az országok ÁFA bevételének 0,25, ill. mostanában 0,3 %-a. M.o. nettó befizető, ami azt jelenti, hogy a befizetett tagdijakkal szemben sokkal többet kaptunk vissza. Pl. 2013-ig 7.000 milliárd Ft volt a nettó "egyenlegünk", tehát ennyivel kaptunk többet vissza.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.