Maroknyi ember tüntetett Rogán Antal háza előtt. A demonstrálók a Quaestor-törvény betartásáért és a teljes kárrendezésért vonultak a Fidesz-frakció vezetőjének háza elé. A Fidesz korábban azt állította: a bankok akadályozzák a kártalanítást.

Így tüntettek Rogán háza előtt a Quaestor-károsultak
Forrás: MTI

Rogán háza korábban akkor került a figyelem középpontjába, mikor "növekedésnek indult". Ugyanis kiderült, hogy a politikus rosszul tüntette fel ingatlana méretét és az nagyobb valójában, mint ami vagyonbevallásában szerepelt.

Frissítés:cikkünk kapcsán a Fidesz-frakció az alábbi közleményt küldte:

A Befektető-védelmi Alap eddig összesen 25 ezer befektető kártalanítását utalta át, amelyek együttes összege 69,5 milliárd forint, ebből az összegből július 27-ig 41 milliárd forint már eljutott a károsultakhoz. Hatmillió forintig mindenki kártalanítást fog kapni, a brókercég mintegy 32 ezer károsultja közül – az MNB adatai alapján – 22 ezer ember esetében ez teljes kártalanítást jelent. A maradék 10 ezer ember, akik közül sokan 20 millió forintot követelnek, szintén hozzájutnak a fejenkénti hatmillió forinthoz, de a hatmillió forint feletti követelésük kielégítésével még várniuk kell az Alkotmánybíróság döntésére.

A Fidesz képviselőcsoportja mindent megtett azért, hogy 30 millió forintig teljes összegű legyen a kártalanítás, a bankok voltak azok, akik ezt megakasztották. Világossá tették, hogy nem hajlandók teljesíteni a fizetési kötelezettségüket, az Országgyűlés döntését megtámadták, és beadvánnyal fordultak az Alkotmánybírósághoz.

A Fidesz országgyűlési képviselőcsoportja fontosnak tartja, hogy az Alkotmánybíróság törvénykezési szünetét követően minél hamarabb döntést hozzon és bízik abban, hogy az Alkotmánybíróság jóváhagyásával teljesül a parlament akarata: a szocialista brókerbotrányok áldozatai hozzájutnak a teljes kártalanításhoz, a csaló brókerek pedig a börtönbe kerülnek.

82 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Remélem Cecília nagys'asszony néhány golyóálló mellényes "szexi' fotót felrak a f@szbukjára!:-)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
adrenalink
Remélem Cecília nagys'asszony néhány golyóálló mellényes "szexi' fotót felrak a f@szbukjára!:-)
Toby
Szészil nagysténsasszony is osonjon ki a tüntetőkhöz és térdenállva kérje meg őket, hogy suttogva tüntessenek, mert a hangoskodás lelkitörést okoz a csemetéknél, de jobb lesz, ha a tüntetők bedobják a levelesbe a panaszaikat, ugyanis az most üres, a tegnapi panaszokat ma reggel vitte el a kukáskocsi a "hivatalba" !
m.macskosz
@adrenalink: :)
Rég láttalak. Remélem, jól vagy!
Toby
@Horizont: Csak annyi a gond a "szoci brókerbotránnyal", hogy az bösszes nyilvánosságra került fotón, fidesznyik fehérgalléros bűnözők csókolgatják Tarsolyt !
adrenalink
@m.macskosz: Ne aggódj! Nyár van, ez nálam a feltöltődés időszaka. Csak bekukkantottam, és írtam ezt a szösszenetet. Majd, ha rossz idő lesz, én is busongok ezen az oldalon. Addig is élvezzük a nyarat, együk a dinnyét, kovászos uborkát, sült szalonnát hagymával, igyunk hideg sört, , meg ami még a nyárhoz tartozik.:-)
m.macskosz
@adrenalink: ? sült szalonna hagymával?
Na, de akkor némi paprika, paradicsom...ÉS KÉSZ A LECSÓ! :)
DesztiáltAgyvelő
"... az MNB adatai alapján – 22 ezer ember esetében ez teljes kártalanítást jelent"

Ja, ha azt vesszük, hogy mondjuk belefutott egy fiktív/nem fiktív 30-70%-os kötvényarányba (ennél rosszabb esetbe bele se menjünk, mert akár 0 Ft-os "megtérítésre" is rá lehet fogni, hogy "teljes", jogilag "rendben van" ha csak valós kötvényei voltak - hogy mije volt, mármint mennyi fiktív és nem fiktív kötvénye, azt meg megint magas helyről mondják meg, azt amit akarnak, tehát arra ráhatása embernek nincsen), és volt 5 milliója névértéken (fiktív és nem fiktív ÖSSZESEN), akkor a fíktív miatti vesztesége volt 1,5 millió (5*0,3) NÉVÉRTÉK, de ezt vételi áron térítik, azaz mondjuk vette 9200-ért, tehát marad 1380000 Ft (5*0,3*0,92). Ebből az első millió 100%, a maradék 90%-on fizetődik ki, tehát a végén visszakap 1342000 kemény magyar Ft-ot "TELJES" kártalanításként... igaz, igéret szerint a nem fiktívek névértékét valamint a BEVA által lenyelt 10%-ot a fiktívek után majd a QA téríti, HA az Alkotmánybíróság is úgy akarja... ha nem, akkor 5 millióból látott 1,3-at, de az MNB szerint 6 millió alatt "teljes a kártalanítás". Amenyiben az 1,3 = 5-tel akkor szó se róla teljes...
m.macskosz
@DesztiáltAgyvelő: Ne haragudj, nem fogtam fel, mit is írtál, de
zsigerből érzem, hogy a kvesztoros tetvek megmentése bűn!!!
Horovitz Ernő
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
vizinyuszi
Furcsa ez a kvesztoros ügy: ezek szerint ha megveszek egy ingatlant, akár befektetési céllal, akár profit miatt és pl. gázrobbanás miatt kirepül a Naprendszerből is, akkor én is tarthatom a markom?
Toby
@Horovitz Ernő: Megtudhatod ! Kérdezz meg egyet ! Apropó, sárgacsillag volt a mellükön, hogy " csak zsidó identitású testvéreink " elégedetlenkedtek ?
m.macskosz
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
qxy
Ha lenne Magyar törvény akkor ez nem lenne hogy ott tüntetnek a háza elött.Mert már nem is volna háza. meg semmije sem. Egyszer az öcsém bele ugrott egy ilyen " jó üzletbe. na lett is belőle per és a szemét mint ez, csak nevetett hogy senki nem fogja vissza kapni a pénzt mert nincs miből levonni és kisétált. Na én utána mentem és követtem hazáig. Be is mentem és mint a filmekbe.- Leülsz és kussolsz, mert külömben??? és össze szedtem a cuccokat ami fedezi a kárunkat. majd az asztalról a sluszkulcsot is és azt mondtam. Két napod van rá hogy vissza kapd. tudod mi a dolgod. De ha a zsaruknak szólsz, én is tudom mi a dolgom. Estére hozta a pénzt.
Toby
@qxy: Ez is megoldás, de ha észnél van a csávó, akkor téged letesznek és egy büdös vasat sem kaptok !
A hazai pénzügyi mocskosságok megszüntetéséhez valahogy egyetlen egy fidesznyik sem adott be gyakorlott módon "egyéni képviselői indítványt" amely másnap már törvény formájában létezett volna !
Vajon miért nem ?
adrenalink
@m.macskosz: 16:43-ra Tényleg! Elmehetnének már a lecsóba...
Jajj, most szólt a párom: Géza! Ne politizálj!!!
www.ndk.hu/zs/hang/turmix.htm
DesztiáltAgyvelő
@m.macskosz: Azt írtam, hogy az MNB fenhangon közli, hogy "teljesen megmentettek" 22e károsultat... a levezetésben meg leírom, hogy ha volt valakinek bent pld 5 milliója, akkor esetleg visszakapott 1,3-at. Az MNB szerint máris "teljesen kártalanítva" van. Csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy az MNB a média segítségével átveri a pártatlan embereket, a Q ügyfelek ellen hangolva a köznépet. Sokan egy éve tettek be pénzt, s nemhogy sokat, vagy sokszor nem vettek ki, de éppen a csőd után 1 héttel tudták volna kivenni a pénzüket elöször (ellenben a külüggyel pld aki ugye a csőd napján is kivett majd 4 milliárdot) s így mindenük odalett - nem véletlenül volt a csőd oda időzítve ahova, hisz 1 hét múlva egy rakás embernek fizetni kellett volna. Hogy merre jár a 200 milliárd arról néma csönd van, csak arról szól a fáma - mint ez a cikk is -, hogy az MNB szerint 22e-n már "rendben" vannak. Erre mondom, ha 1,3 millió visszakapott pénz az MNB szerint 5 millió kárral egyenlő, akkor kiváló matematikusaik vannak... a közlemény tökéletes a laikusok átverésére, félrevezetésére, bravó "ezt is megoldottuk", HOLOTT... s nem ez megy MINDEN téren a jelenlegi kormány alatt ?
Mézike
@adrenalink: :-) Szia. A gyönyörű mosolyod most is felvidít! :-)))
m.macskosz
@adrenalink: Az anyósod, könyörgök, az anyósod! (Hofi szerint legalább is:)
swordigo
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
m.macskosz
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Január
@m.macskosz: Mióta van "befektetésvédelmi alap" én úgy tudtam, hogy "betétvédelmi alap van" csak.
A befektetés nem egyenlő a betéttel, más kérdés, hogy bizony átverték a befektetőket, mert még akkor is gyűjtötték/szervezték be a népet, amikor már tudták, hogy itt a vég. Ennek azért önkormányzati "áldozata" is van, nem csak magán, itt sok-sok ember által befizetett közműfejlesztési hozzájárulásról van szó, amit befektettek - most nagy a csend.
swordigo
@m.macskosz: Na és ezeket az embereket mind ismered?
m.macskosz
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Mézike
@swordigo: Na állj csak meg egy pillára ! Mikor a hitelesek megsegítéséről volt szó itt ekézted a csórikat, hogy "nyerészkedni" akartak.
Akkor most mi van?
swordigo
@Mézike: Nem írtam olyat soha, hogy nyerészkedni akartak volna, csak azt, hogy felelőtlenség volt részükről akkora hitelekbe belemenni.
Mézike
@swordigo: De így mondtad! nyerészkedni. nem mentek ble a forint hitelbe, mert azt gondolták hogy az árfolyam változások miatt csökkenni fog a részlet.
swordigo
@Mézike: Szerintem most összekeversz Verőcével.
swordigo
@m.macskosz: Nekem is sok barátom van világszerte, ha érdemes volnál rá, még el is mesélném...
Mézike
@swordigo: Nem keverlek. Nagyjából szoktam emlékezni miket kommentelsz. :-)
na!
m.macskosz
@swordigo: "Na és ezeket az embereket mind ismered?"
Hálás lennék, ha utalnál rá, mire válaszolsz, de igazából nincs jelentősége.
coni
A Quaestor károsultak száma közel 10 Millió (mivel a pénzintézetek kénytelenek azemberekre terhelni a plusz kiadásaikat). Ehhez képest egy maroknyi ember szép szám.
m.macskosz
@DesztiáltAgyvelő: Köszönöm, kicsit így már értem.
Nagyon kicsit...
Nagyon nem értem azonban, hogy a kormánynak miért érdeke az állampolgárok nyomorba döntése..:(
m.macskosz
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Knapp75
Én biztosan nem mennék Rogán házához tüntetni, veszélyes környék az!
Ha pont akkor kezd el megint tágulni a lakása, amikor ott vagyok, akkor felken a szemközti falra az épület!
kkalman
"...a szocialista brókerbotrányok áldozatai..."
Leröhögtem magam a székről. Az a sok fidesznyik, akik a brókerekkel fényképeztették magukat,azok mind szocialisták?
m.macskosz
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Desischado
Azt nem értem, hogy miért csak egy maroknyian voltak?!
argos
@m.macskosz: Vagyis sokat érek, értem én. Mindenki annyit ér, amennyije van. Aki dolgozott sirámok helyett, az sokra vitte, és igen, annyit is érnek, mint a munkájuk. Tudom, a kocsmából ezt másként látják a 8 elemit végzett alkeszek, na de ez van.
adrenalink
@Mézike: tegnap 19:41-re Szeretem, ha vidám emberek vesznek körül! Akkor még a sz@r sem olyan büdös...:-)
Cicamama55
MNB nak meg csak nő, csak nő a vagyona...Már értem, miért Matolcsy úr a vezetője. A szemével besöpör minden banktól, szövetkezettől mindent...
mate03
@kkalman:!! Szíjártó Petike is szocialista,Virág elvtárs is szocialista,Bástya elvtárs is?Ezek a mocskok, még a látszatra sem adnak! Gátlástalan módon,kirabolják az országot!
hetöndöe
Oszt azt meséljétek már el húgyagyú fidesznyikek,hogy vajon miért az összes bank és brókerbotrány szereplői és a tulajdonosok is magyarok?
Akkor kik is rabolják szét az országot?
Horovitz Ernő
Adjuk el Rogán hézát a migránsoknak, vagy mittomén...
Anna Mária
@argos: No, már megint itt vagy, szandokan/swordigo? :DDD
Knapp75
@Anna Mária: Nem tartott sokáig argos karrierje, mire a privát üzenetére válaszoltam volna, már törölve lett. :)

Hja, privátban elárulta entero-szandokan-swordigo-argos, hogy van még van 50 nickje és nem fogja feladni. :)
A propit pedig ígérete szerint "komoly fideszes nyomásnak" fogja kitenni a közeljövőben!!

Eh, inkább álljon itt a 2 üzenete:
"Sikerült kitiltatnod, lehet örülni. Mondjuk jobb is már, kezdett nagyon elegem lenni, szóval inkább köszönet érte, hogy megoldottad a problémát. Kissé belefolytam egy olyan kutyulékba, ami entero koromban soha nem jellemzett. Mindenesetre a propinak is írtam, mert ettől függetlenül ezzel a végleges kitiltással, na meg a Fidesz ellenességgel nem értek egyet, hiszen ez itt egy pártsemleges oldal, ha minden igaz, így a közeljövőben komoly Fideszes nyomásnak teszem ki őket. És most, nyugodtan indítsd útjára az üzenetem, adjátok a drótot egymásnak, úgyis ez jellemzett benneteket eddig is, a gerinctelenség. Én már szarok az egészre, van nekem jobb dolgom is annál, minthogy hibbant, tanulatlan barmokkal, munkanélküliekkel, közmunkásokkal, 8 elemit végzettekkel veszekedjek nap mint nap. A másik meg az, hogy hiába is kürtölöd szét, mivel a propi is megkapta tőlem az üzenetet, azaz nem tőled fognak értesülni róla. További jó ekézést, elvégre te enélkül már létezni sem tudnál. Az okosságod mindenek felett áll, akár csak Mariskának."

Nem sokkal később:
"Azért csak maradok, úgy döntöttem. Majd megint kitiltanak, én meg visszajövök. Van vagy 50 regem különböző IP címekről, és lesz még több is, ha kell. Mégsem adom fel, mert az nem én lennék."

Szóval szerinte mi vagyunk a gerinctelenek a sok nicknevünkkel és az én nem tudok létezni az itteni ekézés nélkül...
hetöndöe
@Knapp75: Inkább le sem írom bővebben,hogy mit gondolok erről az aljas kis tetűről.Lenéz mindenkit,aki nem fúj egy követ vele.Fenyegetőzik,kioktat mindenkit,egy jelentéktelen nagymellényű kis féreg.
Toby
@Knapp75: Begőzölt a csóka, biztos nem megy a cserép-iparág, vagy nem kapott a gazditól ingyen főldet !
Anna Mária
@Knapp75: Lelki válságban van a szerencsétlen, jelentgető házmesterke:
"a közeljövőben komoly Fideszes nyomásnak teszem ki őket" - mármint a Propellert.

Biztos elintézteti Lázár elvtárssal, hogy másodállásban ő lehessen a cenzor! :)))
Knapp75
@hetöndöe: Abból mindenkinek csak hátránya származik, ha lenézi az ellenfeleit. Ez sem a sportban, sem egy háborúban nem szokott eredményt hozni.

Most olvastam ezt a Bill Gates idézetet:
"Rossz tanító a siker. Az okos emberek is azt kezdik el tőle magukról gondolni, hogy nem tudnak veszíteni."
Knapp75
@Anna Mária: Szerintem most már elárulhatjuk: a 8 elemit is úgy végeztük el, hogy neked van 5, nekem meg 3... :)
Anna Mária
@Knapp75: Igazán nagylelkű vagy, de épp fordítva van! :)
Január
@m.macskosz: Csak megkérdeztem Tőled, hogy hátha tudod - jobban vagy tájékozódva -, hogy mikortól van olyan, hogy "Befektetésvédelmi alap, mert én még csak a "Betétvédelmi" alapról tudok. Már csak azért is, mert a befektetés egy lutri ott a nagyobb haszon érdekében "fialtatják" a pénzt- ott kockázat van - nagy pénz nagy kockázat - , amit a befektető visel.
A betétnél sokkal kisebb a kamat ott pl. volt amikor az állam jótállt a betétekért, most pedig ezért hozták létre a bankok a betétvédelmi alapot.
entero2
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
entero2
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
entero2
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Anna Mária
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
entero2
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Anna Mária
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Anna Mária
@entero2: Igazán sajnálom és tudom, hogy nehezedre esik szandokan, de
ezeket a szabályokat te sem szegheted meg:

"- Tilos más politikai nézetű, vallású, beállítottságú, szokású, hátterű, stílusú felhasználók, vagy más emberek gyalázása
- Tilos másról valótlant állítani, rágalmazni, a becsületét, jó hírnevét sérteni
- Tilos kettő vagy több regisztrációt használni, ilyen esetben minden klón hozzáférés letiltásra kerül"
Anna Mária
@entero2: Én nem vagyok rád kíváncsi. Jó éjt, és ne zaklass többé.
Anna Mária
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Toby
@entero2: Szívi !

Az a trágár barom, aki először cicit nyomott abba az ápolatlan pofádba !

Háttérlevelzést meg nem folytatunk egy sunyi, nickváltós kócsaggal' !

"Nagyon is jól megy az iparág, csak végre megtanulhatnád már, hogy nem cserépedényekről van szó, miért magadból kell kiindulnod?
4 órája "

Válasz: ""Nem cserépedényről írtam, hanem cserépről ! Végre megtanulhatnál olvasni és értelmezni !
most "
Knapp75
@entero2: " Ne aggódj, én mindig csak egy névvel térek vissza, valószínűleg rövid ideig, de ez is a célom innentől."

Rövid ideig? Akkor hívhatunk majd "kétperces szandokánnak"?

Na, Tobyval is levelezni kezdtél?
A provokátor-gépezet magasabb fokozatba kapcsol? :)

Azt remélem tudod, hogy ha időközben törölnek, akkor nem tudunk válaszolni neked privátban!
Egyszerűbb lenne, ha felsorolnád most az összes nickedet, hogy könnyebben elérhessünk! :)
evacica
Sok értelme nincs Tonikának is minden ráfér a képére a pénzért!
hetöndöe
@entero2: Orbán szerencséje,hogy körülveszi magát ilyen büdös csótányokkal,mint te.Ilyen rohadékok tartották fenn a nyilas majd a Rákosi-rendszert is.

Ady Endre: A perc-emberkék után

Otthon bolondját járja a világ,
Majmos, zavaros, perces, hittelen,
Nagy, súlyos álmok kiterítve lenn,
Fenn zűrös, olcsó, kis komédiák.

Magyar Bábelnek ostoba kora,
Ments Atyaisten, hogy bennelegyek -
Engemet kötnek égbeli jegyek
S el kell hogy jöjjön nászaink sora.

Most perc-emberkék dáridója tart,
De építésre készen a kövünk,
Nagyot végezni mégis mi jövünk.
Nagyot és szépet, emberit s magyart.

Robogok honról rejtett vonaton,
Ebek hazája ma, nem az enyém -
S ha marad csak egy hivőm, szent legény,
Még a holttestem is ellopatom.

Ez a ricsaj majd dallá simul át,
Addig halottan avagy éberen,
Pihenjen a szent láz s az értelem,
Míg eltünnek a mai figurák.

Magyar leszek majd hogyha akarom,
Ha nem sutáké lesz itt a világ,
S fölcsap minden szent és igazi láng
Rejtekből avagy ravatalon.
magyarbakancs
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
entero2
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
entero2
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
entero2
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
entero2
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Feraj49
Mégis minek tüntetnek,úgy sem érnek el vele semmit !Ahhoz legalább az internet adó elleni nagyság rendi tüntetés szükséges.Még húsz fecske sem csinál nyara !
/Igaz több ezer sem / Egységes fellépés az nincs,mert másnak ez nem fáj.
Knapp75
@Horizont: IP cím alapján lehetne szűrni elvileg, de ezzel több probléma is van. Egyrészt a netszolgáltatók nem fix IP címet adnak (azért külön fizetni kéne), így minden újraindításkor kicsit másmilyent kapsz. A mobilneteknél meg lehet, hogy nagyon másmilyent.

Egy kerge marha (vagy veszett tigris) kedvéért egyébként sem fogja az új regisztrációknál és a meglévő felhasználóknál is folyamatosan vizsgálni egy oldal, hogy ki ügyeskedik, legfeljebb ha felhívjuk rá a figyelmét.

Elvileg próbálhatnák a számítógép alapján is azonosítani a felhasználókat, de ezt is ki lehet játszani, így felesleges erőlködés lenne.
Ráadásul bizonyos programok/szerverek használatával egy gombnyomással te is elérheted, hogy a saját géped előtt ülve akár egy román, egy német vagy mondjuk egy japán IP-címet használhass...
Kb. ez olyan, mint a kerítés a határunkon: csak az nem jut majd át a túloldalára, aki nem akar.

Inkább az a kérdés, hogy szandokan-swordigo-entero-argos-stb tevékenysége kimeríti-e az internetes zaklatás fogalmát, mivel visszatérően és többszöri figyelmeztetés ellenére fenyegetőzik és avatkozik bele olyanok életébe, akik ezt nem szeretnék.

Attól nem kell már félnünk, hogy valaha hitele lesz ezen a fórumon, most talán azon dolgozik, hogy rabosításra váltsa a "tudását". :)

Mondjuk azt látja a fideszes ikonjaitól, hogy következmények nélkül bármit megtehet, ezért nem meglepő a viselkedése.
Toby
@entero2: Nem tudod, ki szokott itt állandóan gecizni ? Lajoss von Shimicka minősítette be a gyengeelméjű felvcsúthy vadbarmot ! Nekem meg tetszik., mert igaz ! Orbánc - a geci ! De amúgy egy tetű is, mégpedig lótetű ! De a patkány is elég közeli rokona !
és mi van a "műszaki" cseréppel ?
Sikerült különbséget teni a cserépedény és a cserép között - te kis tudatalatti elszóló !
silber13
@entero2: 00:56-ra: Meglehetősen nagyképű a kijelentésed, már ami a sátánnal kapcsolatos! De betudom a állitólagosan minőségi borodnak a mennyiség a szöveged alapján sejthető!
Dr. Felipe
Látom, megint nőtt egy emeletet a tonyó villa.
hetöndöe
@Horizont: Itt a féregírtás ideje,ahogy Toporgyán ügyvéd polit(Úr) mondá vala.:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.