A Jobbik támogatja a falu lakosságát minden olyan eszköz alkalmazásában, amellyel megakadályoznák a menekülttábor létesítését.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mtsl
Ez egy marha jó ötlet!!!
Csak azt sajnálom, hogy nem nekem jutott az eszembe.
Skacok, csajok, támogassuk ezerrel!
Egy templomban nem illik futballozni, de rászorult, éhező, hontalan menekülteknek szállást adni lehet... sőt, kötelesség!

Azt észrevette valaki, hogy a magyar katolikus egyház masszívan kussol ez ügyben?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@mtsl: Mert melyik egyház nyitotta ki a pofáját ez ügyben?? csak a markukat tartják .
36
ÓÓÓ! Látom a kormány, számít arra, hogy ha meg lesz a kerítés, jönnek majd horvátország felől. Aztán lehet folytatni az építkezést. Van még egy helyszín tábor céljára kijelölve, itt Zalában. Melyik település?
36
@mtsl: Én ahogy emlékszem a hírekre, Ferenc pápa, a muszlimokkal kiegyezett. Önálló államként elismerte Palesztínát, a Vatikán. Franciaországban, már jelezték a muszlimok, Hollande elnöknek, hogy a kiürült katolikus templomokat, használnák mecsetnek. Végül is, nem gondolkodik rosszul a pápa. Ha már egyszer hitehagyó lett az európai kereszténység, lecseréli fundamentalista muszlimokra. Hát igen...Jézust prófétaként tisztelik és hasonlítják Mohamedhez. Máriát pedig a Korán, prófétaasszonynak írja le. És az ókereszténység is Afrikából jött, annak idején Európába. Még hogy a történelem, nem ismétli önmagát...
Anna Mária
@mtsl: A katolikus egyház természetesen hallgat, hiszen mára csak a fidesz egyik fiókszervezete.
mtsl
Kicsit féltem, hogy már megint primitívnek tartanak (halkan: tudok az lenni, azzá válni - 5 éve kezdődött...).
De eddig még nem szólt le senki.
Ez jó.
Szóval a "skacok, csajok", Hölgyeim és Uraim-at jelent, igazábú'..
36
@mtsl: Visszakerestem és megtaláltam, ami megalapozhatja a fentebb írt gondolataimat. 2015 február 21. Angela Merkel, zárt ajtók mögött, tárgyalt Ferenc pápával, a vatikánban, mely során egyeztették a G7-csúcstalálkozó elképzeléseit, terveit a jövőt tekintve.(De szomorú lehetett Orbán, hogy vele nem beszélt így és ezekről Merkel. Még meg sem kérdezték. Brühühű.:() @Anna Mária: Én azt gondolom, inkább a fidesz+kdnp a katolikus egyház "fiókszervezete".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.