Bár gőzerővel folyik a Simicska-cégek ellehetetlenítése, és kiszorítása az állami üzletekből és a piacról, a Blikk talált egy olyan céget, amely a Simicska–Orbán háború ellenére is százmilliókat kap most is a kormánytól.

Az erről szóló szerződést még novemberben kötötték, a kormány részéről Lázár János írta alá.

A Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Mahir Kft.-nek a megállapodás szerint a Miniszterelnökség számára kell rendezvényeket szervezni, mégpedig fejlesztéspolitikai kommunikációhoz kapcsolódóan. A keretszerződés bruttó 635 millió forintról szól.

Az idei első negyedévben bruttó 162 millió, a másodikban 42 millió, júliusban pedig 154 millió forintot fizettünk ki a Mahir Kiállítás és Rendezvény Kft.-nek

– árulta el a Blikk érdeklődésére a Miniszterelnökség. Ez azt jelenti, hogy a keret több mint felét kifizették a cégnek, eddig 358 millió forintot.

A lap információi szerint Simicska cége konferenciákat, roadshow-kat szervez a Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai államtitkárságának.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ez még novemberben volt, akkor még nem volt g. az Orbán.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
@eszegfu: ma, 15:00 @nyanya001: ma, 15:02A bűnözőknek nem csak, hogy jogaik vannak, de több joguk van, mint azoknak, akik becsületesen élnek. Még előzetesben is. A személyiségi jogok miatt nem közlik soha a bűnözők nevét. Tarsoly az ismertsége miatt szerepel a teljes nevén. Ha ismeretlen lenne, akkor ő is csak T.Cs. lenne a hírekben.
eszegfu
@kkalman: 20:53 Értem, értem, csak fel nem foghatom... mármint, ha nem tudjuk a nevét, akkor azt sem tudjuk ismert ember, vagy sem... na jó, lehet, hogy ez csak nekem logikus igy.
mate03
@Horovitz Ernő! Ezért nem lesz a Jobbikból, kormányzó párt!Mert Ők még a (fidesznél) is: éhesebbek! Tudod a szűz kéz elve!
kkalman
@eszegfu: ma, 07:51 Logikát ne keressél a magyar jogszolgáltatásban, miután igazságszolgáltatásról nem beszélhetünk.
Hari
Ez poltika. A politikában az érdek a legfőbb hajtóerő, nem logika.
vukkocska
@nyanya001: dehogyisnem. Orbán mindig az volt. Meg még annál rosszabb is. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.