Érdekes vita ment ma Magyarország valószínűleg legnépszerűbb reggeli műsorában, a Class FM-en futó Morning Showban. “Anna”, a műsor állandó szereplője – azaz a műsor ”telefonos-anyagvágós-bestofotkészítős drága lelke“, aki még a Barátok Köztben is szerepelt – nagyon súlyos monológba kezdett bevándorlóügyben, nagyjából a lenti felvétel másfeledik percétől kezdve! Anna kikéri magának, hogy szemetelő, lejmoló, betegségeket terjesztő, egyáltalán, idegen bevándorlókat kell látnia, akiket mi tartunk el, hogy Németország kimazsolázza magának a képzett bevándorlókat, a többit pedig visszatolják ide. Sőt, szerinte attól érdemes tartanunk, hogy a bevándorlók be fognak mászni a házainkba, vécének használják a kádunkat, sőt, a Federer-meccset is átkapcsolják a tévénkben! (Ez a beszélgetés csúcspontja, 9:10-nél) Ehhez képest Sebestyén Balázs egészen normálisan próbál érvelni a műsorban. Társadalmi párbeszéd akcióban! Érdemes meghallgatni, egészen szórakoztató.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Meghallgattam az adást a neten. Erről a "nőről" nem mondanék véleményt , ahogy és amit mondott önmagáról állított bizonyítványt. A megdöbbentő az, hogy egy ilyen ember kinézetű képződmény dolgozhat a médiában...
dömdödöm
Nem érdekel ahány ember annyi vélemény ,emgem az érdekel a magát kinevezett kormány hogyan bírkózik meg az arabokkal .
Manhattan
Örülök hogy összességében az üzenet a segítség és az emberség irányába mutatott. Segíti az ellenérvek mentén billegő bizonytalanoknak, hogy megkapják a pozitív érveket és emberségesebb legyen a hozzáállásuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.