Korábban is gyanús volt, hogy a beszédes elnevezésű Emberi Erőforrás Minisztérium vezetői a Harmadik Birodalom oktatásügyi elveit tanulmányozzák és azt valósítják meg. Hitler a Mein Kampfban már hangsúlyozta, hogy az elméleti tudás fejlesztése helyett az egészséges fiatalok, a test, a lélek és a szellem nevelése a cél: „A nemzetállam egész oktatásügyének elsősorban nem arra kell irányulnia, hogy puszta tudással töltse meg a fejeket, hanem arra, hogy fizikailag makkegészséges testeket építsen“. Kiemelte azt is, hogy emellett nagyon fontos a fiatalok megnyerése, majd kiképzése egy új nemzetállam szolgálatára. A természettudományok oktatása, amelyben Németország hosszú időn keresztül élenjárt, hanyatlásnak indult. A nagy oktatókat, mint a fizikus Einsteint és James Franckot, vagy a kémikusok közül Fritz Habertet, Richard Willstättert és Otto Heinrich Warburgot elbocsátották vagy nyugdíjba küldték. Magyarország ebben már jól teljesített.

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: Mézike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Mézike: Ezeknek ,,saját ötletük,, nincs (talán a lenyúlásokra) ezért mindenkitől ,,ollóznak,, mindent oszt. vagy bejön, vagy nem jön be, bár legtöbbször nem jön be)))))))
papa.49
@Mirabilis: Érzésem szerint a hazugovics kiosztja a szerepeket a többi fütyinek, hogy kinek mit kell teljes mellszélességgel ordítani)))))))
soljanka
Tanárok egyenruhában, az Etikai kódex szabályai szerint ténykednek - egymást besúgva, felettesnek jelentve az etika nem betartását...Majd a vétkest etikai bizottság elé küldve döntenek sorsáról.
Tiszta szcientológia.
justhpeter
Erre varrjon gombot az emberminiszter, Hoffmann Rózsika vagy Czunyiné Bertalan Judit. Első látásra durva a hasonlat, de van benne valami. A kitalálók tökéletes ostobasága mindenképpen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.