A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 32. héten megtartott ötöslottó- és jokerszámsorsoláson a következő számokat húzták ki.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zöldszem
@verőce21: Hogy fulladt volna könnyeibe, vagy a krokodil ette volna meg.:)))
verőce21
@zöldszem: (21:11) Ő maga az - a megoldás!
Ugyanis 1976-tól az Astoria Szálló igazgatóhelyettese, 1981-től a Népstadion és Intézményei (NSI) főigazgatójává egy miki egeret nem neveznek ki, csak egy őslényt.
zöldszem
@verőce21:... legyen inkább medúza! azok élnek agy, és gerinc nélkül.
... és állítólag akár 650 évig is. Jó öreg már...
verőce21
@zöldszem: (21:42) Nem is tudtam. Pedig már hull a hajam.
zöldszem
@verőce21: Rákerestem, kiderült van olyan amelyik halhatatlan.
"A Turritopsis nutricula egy apró medúzafaj, mely életciklusa végén képes visszaalakulni kezdeti, azaz polipformájába, ahonnan gyakorlatilag újrakezdi az életét."
hu.wikipedia.org/wiki/Biol%C3%B3giai_halhatatlans%C3%A1g
verőce21
@zöldszem: (22:03) Ez érdekes! Olyan, mint egy örökmozgó! :)
De az én állatkerti élményeim sokkal közelebbiek. Azt észleltem, a fenevadak lassan visszatérnek nyaralásukból. Az elefánt a téli palotájában fogad, mint minden csütörtökön délután.
Az a pár munkanélküli állat, akik még kinn ácsorognak a napfényben, spleenesen bámulják az eget, napjaik reménytelenül telnek, szidják a viszonyokat. A királytigris két szépen fejlett kölykével sétál, hétvége van. Az orosz medve még nem szánta rá magát délutáni álmára. A puma utálattal néz maga elé, senki nem érdekli, vagy senkit nem érdekel. Az antilopról nincsenek a legjobb hírek forgalomban.
Az amerikai bölény egy fának támaszkodik, a faleveleket nézi, azt mondja ebben az országban nem tud a magyar faj érvényesülni, csak az idegeneknek megy jól.
Nem jó nagyurakkal egy tálból cseresznyét enni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.