az empátia felkeltését még a papírra készült rajzok is szolgálhatnák. Például az, ha a papírra, és nem aszfaltra, készült rajzokból készült faliújságokat helyeznének el. Mely faliújságok elhelyezésének kísérlete mindenképpen leleplező lehet. Sikeres kihelyezése a gyermekek által átélteket leplezné le. Betiltása a pedig a fasizmus felé menetelő hatalmat.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@nyanya001: 18.45-re: Nem, azt nem kell betiltani, csak egyszeruen le kell fektetni a benevezes felteteleit: kizarolag arja, feherboru, kekszemu, nem nemzetisegi felmenokkel rendelkezo gyerekek indulhatnak, kizarolag a katolikus, reformatus es evangelikus szulok gyermekei indulhatnanak...
Mi van ebben zavaro? Lattal Te mar szoke sziriai gyereket? Meg evangelikust? Na ugye!..:o))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
Az empátia sosem hamis. Legfeljebb az ember, aki empatikusnak hazudja a resszizmusát
vizinyuszi
@blow: Én mindig ateista voltam.

Komám, mivel ez írott szöveg, számomra nem jön át, hogy becses személyed lassan sziporkázza az élet nagy igazságait. Hogy jobban értsd: a gépelés sebességének nincs jelentősége. Ugye milyen meglepő?

Próbáld meg gyorsan megérteni, hogy tisztában vagyok a hazai politikai viszonyokkal, nem vagyok fideszes sem (és az sem tud érdekelni, hogy ki hiszi el).
A menekülteket nagyon nem komálom és kivételesen egyet értek orbánnal, bár, részéről a menekült kérdés inkább üzlet (lásd kerítés és a menekülthelyzet kezelése) és elterelő manőver.
Akarsz még róla beszélni, napsugaram?
vizinyuszi
Az írott szöveg gépelési sebessége...
GeoCravker
@vizinyuszi: Rasszizmus betűhibával :-)
magyarbakancs
@blow: "Lassan írom, hogy te is megértsd: Magyarország vezető, és nem vezető politikusai csalnak, lopnak, hazudnak, sikkasztanak orrvérzésig - ma már nyíltan, szemérmetlenül, szemtelenül, bűnözőket megszégyenítő módon.
Orbán apja csak azért nem épít új hulladékfeldolgozót, mert az elb@szott fia, az egész országot egy hulladékgyűjtő helyé tette!"
Egy kis kiegészítést tennék ehhez.
MAGYARORSZÁGON REGNÁLÓ GAZDASÁGI ÉS POLITIKAI ÉRTELMISÉG TETTE TÖNKRE ESZT AZ ORSZÁGOT.Önként és dalolva lopta szét és fosztotta ki a Hazámat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.