Mivel azonban már régóta nem közlekedik a kisvasút a helyén, arra gondolt tündérország ura, ellophatja az egész emlékét, a szerelvénnyel együtt. Orbán Viktor a saját falujában szeretné látni a más vidékhez tartozó megszokott képet. Végül is annyi mindent lopott már öt éves kormányzása alatt, egy vonat már belefér a hosszú sorba.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
Az persze eszébe sem jutott senkinek sem, hogy azokat a kis vagonokat legyártassa, bérelje, vagy netalán megvegye! Elveszem, mert úgy akarom.!!
A Nyíregyházi üdülő övezetben és a Vadaspark környékén, ha újra üzemeltetnék a kisvasutat, nagyobb forgalom lehetne, mint Felcsúton.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
radios45
@nyanya001: ugyan miért lopná el, ők nem olyanok mam-kám.
Egyébként meg Orbánc és családja, a Kósa-bal Szijjártóval Matolcsy-jegybank vezérrel az élen, saját-magánvállalkozásuknak tekintik az országunkat, erre utaltak már régebben is, de a netes újságírók is cikkeztek róla 2011-óta,
Arra gondolok, hogy nyilván állami tulajdonnak vélik, /nézik/,a Nyíregyházi kisvasút járműveit,mozdonyát,és ami az államé, az egyben az övék is lehet, mert hiszen állam az államban, tipusú diktatúrában élünk.
Ahol a korrupt hatalom, mindenható urai mondják meg, hogy mi kié, és kinek mi jár, mi jut...
radios45
A nyíregyháziak, és a környékbeli falvakban élőknek nem tetszik a dolog,de nem mernek tüntetni, nagyon tiltakozni, mert akkor közmunka sem lesz.., csak éhező közmunkás-munkanélküliek ezrei...
nyanya001
@radios45: Ez igaz, mert Matolcsy úgy vásárol a közpénzből, mintha az a sajátja lenne !
nyanya001
@radios45: Ebből kiindulva a turulmadarat is csutra vitetheti !
F_Viktor
@eszegfu: Írod:
"...hiszen ugy alakitják a törvényeket, rendeleteket, stb. hogy legyen erre jogalapja, tehát jogosan veszi el, tehát nem lopás."

Amire gondolsz, nevezik a parlamenti szavazógép által felhatalmazott legalizált lopásnak.
eszegfu
@F_Viktor: 14:08 Valóban a "kutya ott van elásva", hogy LEGALIZÁLT!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.